- 7 Ocak 2025
- 183
- 60
- 13
- 28
Kızlara artı işareti koydum bile tecrubeBenimde böyleydi cizgim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlara artı işareti koydum bile tecrubeBenimde böyleydi cizgim
Geç döllenme olmus 3haftalık daha ondan boyleRaziye ya bugün test yaptimda adetimin 6 .günü test çok mu silik 6 gün geçmesine rağmen herkes silik diyor
Daha koyu olmasi lazım diyo bı de bunun stresi başladı çok mu koyu olmasi lazim erken öğrenmenin kötü dezavantaji yaKızlara artı işareti koydum bile tecrube![]()
Her gün test yapıyorum benimle mi değil mi diye piskolojim bozuldu bu da bir önceki farklı test olunca belirginligi farklı oluyorGeç döllenme olmus 3haftalık daha ondan boyle
Test yapma canım sadece dinlen bol bol stres kadar kötü bisey yok şimdi moral zamanıDaha koyu olmasi lazım diyo bı de bunun stresi başladı çok mu koyu olmasi lazim erken öğrenmenin kötü dezavantaji ya
Kaç gündür tuvalet dışında kalkmadim sürekli dinlenme modundaydim sadece eşim calistigi için kahvaltı yapmak için kalkıyorum eşim sağolsun hazırlayıp gidiyordu çok şükür toparlandım ama ara ara az az kan geliyor halaTest yapma canım sadece dinlen bol bol stres kadar kötü bisey yok şimdi moral zamanı
MaşAllah sizeKaç gündür tuvalet dışında kalkmadim sürekli dinlenme modundaydim sadece eşim calistigi için kahvaltı yapmak için kalkıyorum eşim sağolsun hazırlayıp gidiyordu çok şükür toparlandım ama ara ara az az kan geliyor hala
Var kız bundaBende dayanamadım tekrar yaptım ama reglime daha var bende hiçbir belirti yok ne bel ağrısı ne göğüs
Amin inşallah zaman bı an önce geçsin keşke elim dursaydi diyorum az daha zaman geçip öyle ogrenseydimMaşAllah sizesende hep moralini yüksek tut iyi düsününce iyi olur ,dualar et ve inan Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin
![]()
Ne mümkünAmin inşallah zaman bı an önce geçsin keşke elim dursaydi diyorum az daha zaman geçip öyle ogrenseydim![]()
Yapma yapma bu daha kötü Instagram da birini gördüm pcos hastasiymis düzensiz olunca olmamış gidiyor ki doktora ilaç yazsın diye bebek 5 aylikmis ne güzel bende hiç düzensizlik yokki öyle öğreneyimNe mümkünbu ay umutsuz oldugum icin test yapmiycam dedim kendime bakalım kaç gün dayanıcam
![]()
Benimde öyle 1gun gecikir en fazlaYapma yapma bu daha kötü Instagram da birini gördüm pcos hastasiymis düzensiz olunca olmamış gidiyor ki doktora ilaç yazsın diye bebek 5 aylikmis ne güzel bende hiç düzensizlik yokki öyle öğreneyim![]()
Hayırlı olsun inşallahBende bugün kanama durdu çok şükür ve hastaneden geliyorum keseyi gördük alttan muayene ile 3 haftalık çıktı doktorun ultrasonundan bebek daha içinde yok inşallah yerleşir bu tablo bize baya uğurlu geldi inşallah o güzel haberi de aliriz
Hadi çok şükür gözün aydın bittimi kanamaKızlar çok şükür dijital gebelik testinde gözüktü
Hadi çok şükür gözün aydın bittimi kanamaKızlar çok şükür dijital gebelik testinde gözüktü
Gel Ekim anneleri grubuna yerini al cnmKızlar çok şükür dijital gebelik testinde gözüktü
Evet 2 gün kanama oldu düşük olsaydı kanama durmazdi 3 gün yerleşme kanamasi dijital teste göre 1 2 haftalık hamileyim sanırım geç döllenmeHadi çok şükür gözün aydın bittimi kanama