• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Kızlar bana ovülasyon testi hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz acaba? Sizin deneyimlerinize dayanarak bu ay ben de alıp denemek istiyorum.

Kızlar çok şiddetli kasık ağrısı çatlama mı?

Kızlar bana ovülasyon testi hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz acaba? Sizin deneyimlerinize dayanarak bu ay ben de alıp denemek istiyorum.
Ovulasyon testini adetin bittikten bi kaç gün sonra başlaman gerekir (ilk defa yapıyorsun net olsun diye)
Her gün aynı saatte yapmaya özen göstermelisin. Yapmadan 1 saat önce sıvı tüketmemelisin. Sabah ilk idrarla yapmamalısın testi.
Testin kullanımı içindeki kâğıtta yazar. Sonuc 5-10 dk içinde okunur. 10 dk sonrası yanlış sonuctur
Testi hergün yaptın diyelim, C tarafı zaten sürekli koyu olur (testin çalıtgınu gösterir) ovulasyon için önemli olan T çizgisidir.
Yumurtlama dönemine 24-48 saat kala T çizgisi C çizgisi kadar koyulaşır. Bu senin pik günündür. Yani yumurtan 24-48 saat içinde çatlıycak. T çizgisi ve C çizgisi aynı koyukukta (T çizgisi Cden dahada koyu da olabilir)
İkisini de koyu gördükten sonra diğer gün T silikleştiyse yumrtan çatladı demektir.
Kısacası adetin bittikten sonra gün aşırı birlikte olursan, ve özelliklede iki koyu çizgiyi gördüğün gün ve sonrasındaki 3 günü üst üste değerlendirrsen şansın artar :)
Sperm vajinada 3-5 gün arası canlı kalabiliyor (herkeste farklıdır)
Ve yumurta çatladıktan sonra 1 gün boyunca dölleme yeteneğine sahşp oluyor.

Kızlarr akşam üstü çayımı içerken bana bi geldiler test yaptım hafif silik gibi mi görüyorum halis mi görüyorum kalp gözümle mi görüyorum bilmiyorum ama ne diyosunuz🤣🤣
Sabah yapacaktım aslında reglime 6 gün daha var erken gebelik testi yapayım dedim çıkar mı bilemedimm hafif bi siliklik var gibi geldi ama ilk 10 dakika içinde böyleydi

Merhabalar bende gördüm inşallah vardır ❤️

Çatlamanız ne zaman olmuştu ben yumurta takip edemedim 2 şüpheli ilişki oldu reglime 6 gün var ama negatif gördüm sizin ne kadar süre geçti üzerinden

Merhabalar bende gördüm inşallah vardır ❤️

Çatlamanız ne zaman olmuştu ben yumurta takip edemedim 2 şüpheli ilişki oldu reglime 6 gün var ama negatif gördüm sizin ne kadar süre geçti üzerinden

Çatlama 16 Şubatta oldu, 2 gün önce ve bir gün önce değerlendirmiştik sanırım öncesindeydi yani. Erken test yaptım bende 7 gün kala çıkmadı bir gün sonra böyle silik çıktı, ertesi gün yaptım bir tık daha görünmeye başladı yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım yine görürsem kan vermeye giderim inşallah🩷

Ovülasyon testinde ikisi de koyu olan günü değerlendirmek daha mantıklı yoksa çatladığı gün mü

Koyu olması yumurtlamanın olgunlaşması çatlamaya hazır olması demek, ertesi gün bir tık daha silikleşir o da çatlamış anlamına gelir. Çatladığı zaman şans tabi daha yüksek ama iki günü de değerlendirmeni tavsiye ederim bence

Çatlama 16 Şubatta oldu, 2 gün önce ve bir gün önce değerlendirmiştik sanırım öncesindeydi yani. Erken test yaptım bende 7 gün kala çıkmadı bir gün sonra böyle silik çıktı, ertesi gün yaptım bir tık daha görünmeye başladı yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım yine görürsem kan vermeye giderim inşallah🩷

Benimde aşagı yukarı yakın tarihler inşallah yarn daha net çıkar kandada hızlıca yükselir :) bende hergün yapıyorum inşallah yarn görürüm

Koyu olması yumurtlamanın olgunlaşması çatlamaya hazır olması demek, ertesi gün bir tık daha silikleşir o da çatlamış anlamına gelir. Çatladığı zaman şans tabi daha yüksek ama iki günü de değerlendirmeni tavsiye ederim bence

Senin hemen hemen 12. Güne yakın gittikçe netleşir kesin ❤️

Bende ölcem meraktan benimde testim yarın gelecek yapcam 16 sı yumurtlama ben 18 de değerlendirdim bakalım inşallah vardır şimdi göğüs hassasiyetim arttı karnım gazlı aşırı adete sanırım iki gün var

Bende ölcem meraktan benimde testim yarın gelecek yapcam 16 sı yumurtlama ben 18 de değerlendirdim bakalım inşallah vardır şimdi göğüs hassasiyetim arttı karnım gazlı aşırı adete sanırım iki gün var

Ay benim de öyle karnım da gaz gibi sancı gibi bir şeyler var göğüs hassasiyeti aynı şekilde regl belirtileri gibi ondan da korkuyorum inşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırız

Ay benim de öyle karnım da gaz gibi sancı gibi bir şeyler var göğüs hassasiyeti aynı şekilde regl belirtileri gibi ondan da korkuyorum inşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırız
İnşallah inşallah bakalım heyecan var ama varsa beklicem 10 gün benim kızımdan önce kimyasal olmuştu eşimede söylemicem

Kızlar bide ben hep hamileliklerimde sigarayı bıraktım bundada hemen bırakcam siz içiyormusunuz

İnşallah pozitif çıkar :) Bende 17 sinde degerlendirdim sizinle baya yakın benimde göğüs hassasiyetim var kasık agrısı ama bugün negatif çıkınca adet yakın diye düşündüm

Back