• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Kızlar bacagımda kasığımda sızı şeklinde ağrılar var sanki regl olucakmışım gibi 14günüm ovl testlerde kaç gündür neqatif sizce neden böyle olmus olabilir

İnsallah canim benim hepimizin tez vakitte olsun insallah cok umutlu degilim ama cok belirti yasadim bu ay ama ben bu konuda cok sey yasadigim icin umutlanamiyorumda 🤗
Beni de listeye ekler misin totem yaptim senelerdir bu sayfada gezerim ilk defa yaziyorum listede olayim istedim 🫣🤭🤭🌸

Geçen ay 12gün oldu bi haftada erken reglim geldi şok yaşadım bu ayda pik gelmiyor ne oldu bana🤣
Valla insanin kendi kendine yaptigini kimse yapmaz piskoloji cok guclu birsey gercekten neler yaptiriyoruz kendi kendimize 🤭 kendimizde ki gucu farketsek yer yerinden oynar 🤣🤣🤣

Selam benide eklermisiniz listeye neler yapıyorsunuz 7 aylık evliyim bende evlendiğimden beri reglim düzensiz bu ay ovülasyon testi aldım onu deniycem ama reglim bi türlü bitmedi leke şeklinde devam ediyor.

Selam benide eklermisiniz listeye neler yapıyorsunuz 7 aylık evliyim bende evlendiğimden beri reglim düzensiz bu ay ovülasyon testi aldım onu deniycem ama reglim bi türlü bitmedi leke şeklinde devam ediyor.
Ovulasyon testine kalma doktora git femera iste ultrason da takip ettir

Kızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ
Ekkiz1ocak1şubat+
Raziye9610şubat11mart-
Rumeysacglar22aralık6şubat
Hasretim1237ocak1şubat+
Sipser31ocak28şubat-
Mimiar6ocak6şubat
Teacherlıfe11ocak4şubat
Esra-se16ocak11şubat+
Gazel2210OcakŞubat+
Pecesine sevdalı5ocak5şubat
Cckcseocak15şubat-
Mubbtela15ocak13şubat-
seyda teacherocakŞubat+
Selin0722ocak17şubat-
Gamze171210ocak9şubat
Anstz0511şubat11mart-
Pamlok22ocak20şubat-
Uuullku24ocak24şubat-
Bettysbb16şubat14mart-
Aysmesra10şubat10mart-
Banaderlerelif13şubat8mart-
Minma121520ocak12şubat-
İremniss12ocak12şubat-
Dilasa0121ocak20şubat-
Freyja9323ocak20şubat-
Nilosophia27ocak25şubat-
13Eylül26ocak26şubat-
Nefertiti3şubat3mart-
Pars003şubat4mart-
Ozuzun9şubat8mart-
Betultabak4şubat6mart-
Hlyg18şubat19mart-
Balkupu1990-
Eva010829ocak26şubat-
Sat 26 ocak
Bat 27 Şubat beni de ekler misinizzz 🌸

Valla insanin kendi kendine yaptigini kimse yapmaz piskoloji cok guclu birsey gercekten neler yaptiriyoruz kendi kendimize 🤭 kendimizde ki gucu farketsek yer yerinden oynar 🤣🤣🤣
Bu yazı o kadar doğru geldi ki bana da 🥹 az önce gebelik testi yapıyordum her testte çizgi görmeye başladım delirdim galiba dedim eşimle güldük 😂 hamilelik süreci tamamen psikolojik ilerliyor 🙈

Bu yazı o kadar doğru geldi ki bana da 🥹 az önce gebelik testi yapıyordum her testte çizgi görmeye başladım delirdim galiba dedim eşimle güldük 😂 hamilelik süreci tamamen psikolojik ilerliyor 🙈
🤭🤭 gercekten oyle
İnsallah isteyen herkes bir an once en koyusundan cift cizgiyi gorur sagliklisindan 🌼🌼

Back