Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Eklentiler

• IMG_20250212_155748_622.webp
    IMG_20250212_155748_622.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 33
Yok ya ama burdan alıp oraya getirip herkese yolluyasim var en garanti bu ama maalesef ogrendin sonrada düşük yaptım nasipte yokmuş 😂
Bozmayın morelinizi ben 9 aydır bekliyorum hiç gebelik oluşmadı daha en son çare artık rahim filmi gibi gözüküyor

Dikkat et dinlen ben kicimin üstüne oturmadan düşük yaptım var ama bence umutlandirmayayim ama var 😂
İnşallah önümüzdeki ay yeri hemen dolsun miniğin 💙 kör oldum çizgi görcem diye artık yapmam

Bozmayın morelinizi ben 9 aydır bekliyorum hiç gebelik oluşmadı daha en son çare artık rahim filmi gibi gözüküyor
Üzülmedim kismette yokmus herkes bana sen vicdansizmisin diyo rabbimin verdiğine inanıyorsunuz da aldığına niye inanmiyosunuz dedim kıçının üstüne otursaydin olurdu diyolar napayım gitti yani nasipte yokmuş herkes vicdansız ilan etti pcos hastasıyım olmaz diye düşünüyodum olduğunu ogrenmis oldum en azindan

İnşallah önümüzdeki ay yeri hemen dolsun miniğin 💙 kör oldum çizgi görcem diye artık yapmam
7 ay ara verecem ağustosta Türkiye'ye gidip geldikten sonra inşallah hem kafa rahatlığıyla test yapmayı silerim kafamdan bende öyleydim 12 tane pozitif testi çöpe attım bugün ne çok test yaptım bu 2 haftada 😂😂

Üzülmedim kismette yokmus herkes bana sen vicdansizmisin diyo rabbimin verdiğine inanıyorsunuz da aldığına niye inanmiyosunuz dedim kıçının üstüne otursaydin olurdu diyolar napayım gitti yani nasipte yokmuş herkes vicdansız ilan etti pcos hastasıyım olmaz diye düşünüyodum olduğunu ogrenmis oldum en azindan
Çok konuşmasın millet ya. Dediğiniz gibi en azından gebelik doğal yolla oluşuyor bunu görmüş oldunuz

7 ay ara verecem ağustosta Türkiye'ye gidip geldikten sonra inşallah hem kafa rahatlığıyla test yapmayı silerim kafamdan bende öyleydim 12 tane pozitif testi çöpe attım bugün ne çok test yaptım bu 2 haftada 😂😂
Kafa rahatlığı ile daha iyi olur . Strese girmeden .
Eczaneyi ben zengin ettim. Artık utanıyorum

3 sene oldu benim de hiç oluşmadı 21 ocakta çektirdim ben de hsg
Ayyy inşallah olur nasip ya degerimin 0lanmasini bekliyorum kanama hala var havuc tukeyin yumurta çatlatmasi için diyete başlamistim yürüyüş çok etkiledi hamile kaldım nasipte yokmuş düştü sizde deneyin yürüyüş ve havucu

Back
X