Var silik ama kız gördüm ben artık testlerle isim kalmadı bı 6 7 ay sonra ama silik çizgi varGörmek istediğim için mi silik görünüyor kızlar bakar mısınız 7 gün var adeteEki Görüntüle 3543580 Eki Görüntüle 3543581

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var silik ama kız gördüm ben artık testlerle isim kalmadı bı 6 7 ay sonra ama silik çizgi varGörmek istediğim için mi silik görünüyor kızlar bakar mısınız 7 gün var adeteEki Görüntüle 3543580 Eki Görüntüle 3543581
Bu demi vallaha gördümGörmek istediğim için mi silik görünüyor kızlar bakar mısınız 7 gün var adeteEki Görüntüle 3543580 Eki Görüntüle 3543581
Evet oBu demi vallaha gördüm![]()
İlk defa erken gebelikte silik gördüm benBu demi vallaha gördüm![]()
Evet ben de gördümBu demi vallaha gördüm![]()
Ayyy kız var bebiş inşallah test kandirmiyorsa ayy heyecan yaptım inşallah vardır ne zaman kan vereceksinİlk defa erken gebelikte silik gördüm ben
Evet bende bi an burdan mı aldınız dedimYurt dışında yaşıyorum burda var sanırım Türkiye'de yok
Yanilmiyomusum pozitifle piskolojim bozulmuştu ya demekki doğru goruyorumEvet ben de gördüm![]()
Haftaya çarşambaAyyy kız var bebiş inşallah test kandirmiyorsa ayy heyecan yaptım inşallah vardır ne zaman kan vereceksin
Yaaa umutlandımEvet ben de gördüm![]()
Yok ya ama burdan alıp oraya getirip herkese yolluyasim var en garanti bu ama maalesef ogrendin sonrada düşük yaptım nasipte yokmuşEvet bende bi an burdan mı aldınız dedim![]()
Dikkat et dinlen ben kicimin üstüne oturmadan düşük yaptım var ama bence umutlandirmayayim ama varHaftaya çarşambaadet gelmezse
Bozmayın morelinizi ben 9 aydır bekliyorum hiç gebelik oluşmadı daha en son çare artık rahim filmi gibi gözüküyorYok ya ama burdan alıp oraya getirip herkese yolluyasim var en garanti bu ama maalesef ogrendin sonrada düşük yaptım nasipte yokmuş![]()
İnşallah önümüzdeki ay yeri hemen dolsun miniğinDikkat et dinlen ben kicimin üstüne oturmadan düşük yaptım var ama bence umutlandirmayayim ama var![]()
Üzülmedim kismette yokmus herkes bana sen vicdansizmisin diyo rabbimin verdiğine inanıyorsunuz da aldığına niye inanmiyosunuz dedim kıçının üstüne otursaydin olurdu diyolar napayım gitti yani nasipte yokmuş herkes vicdansız ilan etti pcos hastasıyım olmaz diye düşünüyodum olduğunu ogrenmis oldum en azindanBozmayın morelinizi ben 9 aydır bekliyorum hiç gebelik oluşmadı daha en son çare artık rahim filmi gibi gözüküyor
3 sene oldu benim de hiç oluşmadı 21 ocakta çektirdim ben de hsgBozmayın morelinizi ben 9 aydır bekliyorum hiç gebelik oluşmadı daha en son çare artık rahim filmi gibi gözüküyor
7 ay ara verecem ağustosta Türkiye'ye gidip geldikten sonra inşallah hem kafa rahatlığıyla test yapmayı silerim kafamdan bende öyleydim 12 tane pozitif testi çöpe attım bugün ne çok test yaptım bu 2 haftadaİnşallah önümüzdeki ay yeri hemen dolsun miniğinkör oldum çizgi görcem diye artık yapmam
Çok konuşmasın millet ya. Dediğiniz gibi en azından gebelik doğal yolla oluşuyor bunu görmüş oldunuzÜzülmedim kismette yokmus herkes bana sen vicdansizmisin diyo rabbimin verdiğine inanıyorsunuz da aldığına niye inanmiyosunuz dedim kıçının üstüne otursaydin olurdu diyolar napayım gitti yani nasipte yokmuş herkes vicdansız ilan etti pcos hastasıyım olmaz diye düşünüyodum olduğunu ogrenmis oldum en azindan
Kafa rahatlığı ile daha iyi olur . Strese girmeden .7 ay ara verecem ağustosta Türkiye'ye gidip geldikten sonra inşallah hem kafa rahatlığıyla test yapmayı silerim kafamdan bende öyleydim 12 tane pozitif testi çöpe attım bugün ne çok test yaptım bu 2 haftada![]()
Ayyy inşallah olur nasip ya degerimin 0lanmasini bekliyorum kanama hala var havuc tukeyin yumurta çatlatmasi için diyete başlamistim yürüyüş çok etkiledi hamile kaldım nasipte yokmuş düştü sizde deneyin yürüyüş ve havucu3 sene oldu benim de hiç oluşmadı 21 ocakta çektirdim ben de hsg