Bekle bekle bu sefer erken diye çıkmaz bazen yeni oluşurken düşük çıkıyor adet ne zaman ben şuan heyecan yaptım senin yerineİnşallahyarın gidip kan versem çıkar mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle bekle bu sefer erken diye çıkmaz bazen yeni oluşurken düşük çıkıyor adet ne zaman ben şuan heyecan yaptım senin yerineİnşallahyarın gidip kan versem çıkar mı
Haftaya çarşambaBekle bekle bu sefer erken diye çıkmaz bazen yeni oluşurken düşük çıkıyor adet ne zaman ben şuan heyecan yaptım senin yerine![]()
Adetin 5 gün test yap benceTamamdır inşallah adet olmazsam yapıcam![]()
Zamanı hızlandırabilir miyiz lütfen haber verin güzel haberleri mutluluğu hak ediyoruz benceHaftaya çarşamba![]()
Bencede yaaaZamanı hızlandırabilir miyiz lütfen haber verin güzel haberleri mutluluğu hak ediyoruz bence![]()
Bugün olmam gerekiyordu o zaman 17sinde yapıyımAdetin 5 gün test yap bence
İnşallah güzel haber olduğu içindir yavaş ilerliyodurBencede yaaanormalde hemen adetim gelir günler çabuk geçer bu ay çakıldık
Ayy inşallah inşallahİnşallah güzel haber olduğu içindir yavaş ilerliyodur![]()
O kadar test yaptim ki birazı silik birazı yok gibiydi var mı yok mu kargasasina girdim dijital gebelik testi adetten 3 gün önce negatifti kanama başladığında yine negatifti adetin 7.gunu pozitif oldu adetin 9.gunu kanamam oldu 1 haftada 2 defa kanama oldu dijitaller negatif çıkınca hamile değilimdir diye düşündüm sanırım ilk kanamada düşürdüm o zaman pıhtı bı defa geldi doktora gittim idrar testi negatifti ondan yapmadı alttan bastı kese uok dedi biri var dedi doktor ihmalkarligi da oldu sanki benim de ama herşey nasipBugün olmam gerekiyordu o zaman 17sinde yapıyım
Evet ben sizin sürece hakimim okumuştum hepsini gerçekten üzüldüm kaybınıza ama dediğimiz gibi en azından doğal yolla oluşabildiğini öğrendin Buda bi ilerleme benim bakış açıma göreO kadar test yaptim ki birazı silik birazı yok gibiydi var mı yok mu kargasasina girdim dijital gebelik testi adetten 3 gün önce negatifti kanama başladığında yine negatifti adetin 7.gunu pozitif oldu adetin 9.gunu kanamam oldu 1 haftada 2 defa kanama oldu dijitaller negatif çıkınca hamile değilimdir diye düşündüm sanırım ilk kanamada düşürdüm o zaman pıhtı bı defa geldi doktora gittim idrar testi negatifti ondan yapmadı alttan bastı kese uok dedi biri var dedi doktor ihmalkarligi da oldu sanki benim de ama herşey nasip
Evet çünkü olmuyor diye düşünüyodum oluyomus onu anladimEvet ben sizin sürece hakimim okumuştum hepsini gerçekten üzüldüm kaybınıza ama dediğimiz gibi en azından doğal yolla oluşabildiğini öğrendin Buda bi ilerleme benim bakış açıma göre![]()
Yen düşük yapmış birine soylenilecek laflarmı onlarÜzülmedim kismette yokmus herkes bana sen vicdansizmisin diyo rabbimin verdiğine inanıyorsunuz da aldığına niye inanmiyosunuz dedim kıçının üstüne otursaydin olurdu diyolar napayım gitti yani nasipte yokmuş herkes vicdansız ilan etti pcos hastasıyım olmaz diye düşünüyodum olduğunu ogrenmis oldum en azindan
Evet yanlış düşünce dünyada kismeti olsaydı zaten ne yapsanda olmazdı kısmeti olmayınca olmuyor rabbimin verdiğine inaniyolarda aldığına inanmıyorlar gorumcemin biri farketmedin mi bilmem nasıl nasıl insan anlamaz dikkat etseydin bilmem ne sonra bende düşük yaptım sancidan durmadım dedi bende sancı olmadı ki ilk kanamamda hafif adet ağrısı gibi oldu ikinci kanamada zaten hiç ağrı olmadiYen düşük yapmış birine soylenilecek laflarmı onlar![]()
İyi mi sonuçlar3 sene oldu benim de hiç oluşmadı 21 ocakta çektirdim ben de hsg
2-3gun kanamam oldu durdu canım sence regl olmaya bilir miEvet yanlış düşünce dünyada kismeti olsaydı zaten ne yapsanda olmazdı kısmeti olmayınca olmuyor rabbimin verdiğine inaniyolarda aldığına inanmıyorlar gorumcemin biri farketmedin mi bilmem nasıl nasıl insan anlamaz dikkat etseydin bilmem ne sonra bende düşük yaptım sancidan durmadım dedi bende sancı olmadı ki ilk kanamamda hafif adet ağrısı gibi oldu ikinci kanamada zaten hiç ağrı olmadi
hormon tahlillerim hep iyiydi hsg çekilirken doktor ikisi de açık dedi radyoloji görüntüsü de yeni çıktı ama gitmedim sormaya onu tüpler açık dediği içinİyi mi sonuçlar
Ayyy çok şükür vakti zamanını bekliyor o zaman bende en son çektircem anesteziyle mi yaptırdınhormon tahlillerim hep iyiydi hsg çekilirken doktor ikisi de açık dedi radyoloji görüntüsü de yeni çıktı ama gitmedim sormaya onu tüpler açık dediği için