• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Üzülmedim kismette yokmus herkes bana sen vicdansizmisin diyo rabbimin verdiğine inanıyorsunuz da aldığına niye inanmiyosunuz dedim kıçının üstüne otursaydin olurdu diyolar napayım gitti yani nasipte yokmuş herkes vicdansız ilan etti pcos hastasıyım olmaz diye düşünüyodum olduğunu ogrenmis oldum en azindan
Ay milletin ağzı torba değil ki büzesin . Her kafadan bi ses çıkar. Kimseyi duyma . Ötede oynasınlar

Çok konuşmasın millet ya. Dediğiniz gibi en azından gebelik doğal yolla oluşuyor bunu görmüş oldunuz
Aynen o düşünce kalktı en azından nasibi olsa olurdu yokmuş demekki Allah'ım nasip etmedikten sonra kendini de oldursen bişey degismiyor

Ayyy inşallah olur nasip ya degerimin 0lanmasini bekliyorum kanama hala var havuc tukeyin yumurta çatlatmasi için diyete başlamistim yürüyüş çok etkiledi hamile kaldım nasipte yokmuş düştü sizde deneyin yürüyüş ve havucu
Evet ben de başlicam hareket berekettir diyerek 😂

Bende ya bu ay daha çok ettim inşallah bu son testin olur ve bebiş haberini alırsın inşallah
İnşallah canım inşallah. Rabbim sana da nasip etsin en güzel zamanda . En ummadığın anda süpriz yapsın sana miniğin

Ne dedikleri hiç umrumda değil vallahi kız olmaz dedi doğal yolla zor dedi kilo ver dedi kilo vermeden hamile kaldım en azından o kafamda silindi oluyomus onu anladim
Çok şükür. Benim bi arkadaşım da pkoslu ilk çocuğu aşılama ile oldu.
Adeti uzun süre gecikince doktora gitti 8 haftalık hamile olduğunu öğrendi

Kızlar benim bat bugündü kaset test yaptım negatif çıktı 28inden itibaren değerlendirebildik tuttuysa çıkar mıydı bu kadar kısa sürede ya

Evet ben de başlicam hareket berekettir diyerek 😂
Başla vallahi çok etkiliyor bu ay hiç beklemedigim anda oldu bende yumurta bı ay catliyodu bı ay catlamiyordu havuçla catlattim bu ay çatlama olmuyacakti ovalasyonu bıraktım folik asiti bıraktım.hamile kaldım umudumu kesmisken gelmişti vallahi daha eşime biraz zaman geçsin olmadı tüp Bebek deneyelim demiştim düşünün yani doktor o kadar etkiledi beni

Kızlar benim bat bugündü kaset test yaptım negatif çıktı 28inden itibaren değerlendirebildik tuttuysa çıkar mıydı bu kadar kısa sürede ya
Daha erken adet ne zaman adete 4 gün kala yapmıştım negatifti 3 gün kala pozitifi gormustum

İnşallah canım inşallah. Rabbim sana da nasip etsin en güzel zamanda . En ummadığın anda süpriz yapsın sana miniğin
Ayyy canımsın inşallah ilk önce sizinkini öğreneyim Eylül Ekim gibi bende artık inşallah hiç bişey yapmadan oldu o soru isareti kalktı olmaz diye

Back