Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Amin canım Amin deliricem sanmıştım Şükür daha iyiyim kabullenmeye çalışıyorum 6ay geçti kaybedeli deniyoruz iste bir umut olur bize gelisi İnşAllah bebege hava su gibi ihtiyacım var hamileligimi ozluyorum
Özel değilse neden ağır şeyler yaşadınız ama tabi eskisi gibi kötü olacaksaniz dile getirmeye bilirsiniz belliki baya zor şeyler yasamizsiniz 🥹

Bu hayatımda iki kez basıma geliyo 1hafta erken adet ilkinde son adetim olmustu hamileydim temennim o ki buda son adetim olur bir deyim var ya erken adet olunca yumurtlamada erkrn olmus oluyo ve çocuk arıyo demekmis bunu ilkinde duymustim inanmamıştım İnşAllah yine öyle olur ya🥺
Bende 13. Günde oldum şaka gibi😐 bat bugün bakalım ne olacak ümidim yok

Hoşbulduk beni de eklediğiniz için teşekkürler 🙏🏻
Eşimle küstük bi duydum kaza yapmış beyin kanaması geçirmis ölümden döndü kedimiz 12katdan atladı üstünede bebegim gitdi hersey üst üste oldu bunalım geçirdim

Eşimle küstük bi duydum kaza yapmış beyin kanaması geçirmis ölümden döndü kedimiz 12katdan atladı üstünede bebegim gitdi hersey üst üste oldu bunalım geçirdim
Oyyy canımsın olacak bu ay inşallah sabır ailem eşim niye uzulmuyosun diyo rabbimin verdiğine inanıyorum aldığına da inanıyorum o yüzden üzülmüyorum inşallah burdaki tablodaki herkes diğer ay pozitif gorururuz komple ama ben hariç ilk önce Türkiye'ye gideyim inşallah ondan sonra nasip olur

En az iki gün daha bekle bence şimdi çıkmaz yada çok çok silik çıkar canın sıkılır boşuna varsa da göremeyince insan demoralize oluyor en erken 3 gün kala yapın diyolar
bu arada benim elimdeki test 5 gün oncesinden gösteren bir testti ondan yaptım erken gebelik testi gösterir sizinkini de inşallah
Merhaba bende erken gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor 4 gün kaldı adete ama yaklaşık 5 gündür hem kasık ağrısı hem de bel ağrısı çekiyorum geçen ay göğüslerim çok ağrıyordu ümitlenmiştim ama regl oldu normalde benim regl belirtilerim bile yoktu bel ağrısı asla olmuyor du bu ay dayanamıyorum resmen testte yapıyorum çıkmıyor yumurtlama üstünden 12 gün geçti olsaydı sizce belli olurmuydu?

Görmek istediğim için mi silik görünüyor kızlar bakar mısınız 7 gün var adete
IMG_9122.webp
IMG_9117.webp

Back
X