• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Düşükten hemen sonra gelinimiz hamile kaldı düşük yaptı 8haftalık ve hiç adet olmadı sonra hamileydi kanama durdugu gibi başlamış denemeye nede güzel oldu 6aylık hamile şimdi güzel olucak 🫶
Nasip ya benim ihmal ettim doktorun üstüne gitmem lazımdı herşey kısmet demekki olmuyor

Kizlar bende dünden beli göğüs ağrım ve bugün akşam itibari ile sol kasık batmasi oluyor adete 9 gün var gebelik belirtisi bu kadar erken başlarım adetmi olacağım erkenden acaba

Allahım hepimizin kucagını doldursun İnşAllah açılan ellerimiz geri çevrilmesin bebislerimize tez vakitde kavuşalım

Demekki canım hayırlısı inşallah bakalım
Bu hayatımda iki kez basıma geliyo 1hafta erken adet ilkinde son adetim olmustu hamileydim temennim o ki buda son adetim olur bir deyim var ya erken adet olunca yumurtlamada erkrn olmus oluyo ve çocuk arıyo demekmis bunu ilkinde duymustim inanmamıştım İnşAllah yine öyle olur ya🥺

Bu hayatımda iki kez basıma geliyo 1hafta erken adet ilkinde son adetim olmustu hamileydim temennim o ki buda son adetim olur bir deyim var ya erken adet olunca yumurtlamada erkrn olmus oluyo ve çocuk arıyo demekmis bunu ilkinde duymustim inanmamıştım İnşAllah yine öyle olur ya🥺
2022sonlarından beri bebek yapmaya çalışıyoruz yıl oldu 2025)

Evet öyle oluyor bende öyle duymuştum benim ablamda ağır pkos hastasıydı mesela 2 ay düzenli adet gördü kaç defa dile getirdi deuzeldi işte gecmiyor diye 3 ay gecikmesinde hamile olduğunu öğrendik düşün iki tup bebekle yigenim var bide bu gelen minnos sürpriz olmustu

Bende kızımdan sonra hiç korunmadim 7 yaşında istiyoruz ama kısmet olmadı ikinci
Ben ama oğlumdan sonra 3yıl korundum oğlum tek iliskiden hemen olmustu 2bebek istedik 15ci ayda tutdu malesef stres geçirdim ağır 4ayı bitirmitik kalbi dayanmadı yaşadıklarıma(

Ben ama oğlumdan sonra 3yıl korundum oğlum tek iliskiden hemen olmustu 2bebek istedik 15ci ayda tutdu malesef stres geçirdim ağır 4ayı bitirmitik kalbi dayanmadı yaşadıklarıma(
Yaa üzüldüm senin adına rabbim tekrar nasip etsin sağlıklı bir şekilde insallah🙏

Evet öyle oluyor bende öyle duymuştum benim ablamda ağır pkos hastasıydı mesela 2 ay düzenli adet gördü kaç defa dile getirdi deuzeldi işte gecmiyor diye 3 ay gecikmesinde hamile olduğunu öğrendik düşün iki tup bebekle yigenim var bide bu gelen minnos sürpriz olmustu
Ay ne güzel gelmis hoş gelmis boyle supriz bebejlere bayılıyorum

Yaa üzüldüm senin adına rabbim tekrar nasip etsin sağlıklı bir şekilde insallah🙏
Amin canım Amin deliricem sanmıştım Şükür daha iyiyim kabullenmeye çalışıyorum 6ay geçti kaybedeli deniyoruz iste bir umut olur bize gelisi İnşAllah bebege hava su gibi ihtiyacım var hamileligimi ozluyorum

Back