- 16 Aralık 2019
- 20.984
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.252
- 598
- 32
Benimde öyleSat 23 ocak
Bat 20 şubat
Raziye96
Yumurtlama 5 şubat civarıydı, 2 gündür ara ara kasık ağrım var kızlar, bu niye olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyleSat 23 ocak
Bat 20 şubat
Raziye96
Yumurtlama 5 şubat civarıydı, 2 gündür ara ara kasık ağrım var kızlar, bu niye olur![]()
Kasık batması belirtilerden biriymiş ama tabi başka bir nedenide olabilir inşallah bebiştiirSat 23 ocak
Bat 20 şubat
Raziye96
Yerlesme kanamasi olabilir gibi geldiiiBenım yumurtlama gunu agrım çok fenaydı bıçak saplanır gıbı sonrası hıç agrım olmadı az önce kasık sızısı reg olucakmısım gıbı agrı geldı lavaboya gutdım kahverengımsı bı lekelenme vardı ama çok açık sılınce geldı sadece durdu 7gun var regle erkenden gelırmık
Şimdi uyandım kanamam var regl az az gelir ya bu baya koopkoyu kırmızı böyke erkenden regl oldugumuda ilk defa goruyorumYerlesme kanamasi olabilir gibi geldiiibenim 8 subattan beri gazim ve kasik sancim oluyor gun icinde ara ara, anlam aramamaya calisiyorum ama insan icten ice umutlaniyor
![]()
Belki benim gibi olmuş olabilirsin yine de dikkat et benceŞimdi uyandım kanamam var regl az az gelir ya bu baya koopkoyu kırmızı böyke erkenden regl oldugumuda ilk defa goruyorum
Geçmiş olsun canım kaç haftalıksınDün kanama oldu bı anda alttan muayene etti üsten baktı kese yok dedi idrar alıp idrardan yaptı pozitif çıktı ondan sonra kan aldı kan 316 çok düşük dedi 1 haftalik gebelikte bile 1000 üstü olması lazimmis yarın tekrar kan verecem 1500 gecmemisse ilaç verip dusurecez dedi onu kabul etmedim yarın kan ve kadın doğumda randevum var bakalım sonuç ne çıkacak duanizda beni unutmayin
Adete göre 5 haftalık ama dijital gebelik testinde 1 yada 2 haftalık kafam durdu iyice benim tahminimce yumurtalama zamanım akıntı başladığında oldu geç yumurtladigimi düşünüyorumGeçmiş olsun canım kaç haftalıksın
senin için dua edicem canım Allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin ben adet oldum ama iyi ki 7gun erken oldu test yap stres ol donemi geçirmedim erkenden gelip gitsin umudum olsun bu hayatımda ikinci defa başıma geliyo Döngüm en son mayısta 25 günü adet oldum ondan sonrajı ay hamileydim bu defa döngü 24cü günü adet oldum ondan bile erken İnşAllah sonuncu olur budaAdete göre 5 haftalık ama dijital gebelik testinde 1 yada 2 haftalık kafam durdu iyice benim tahminimce yumurtalama zamanım akıntı başladığında oldu geç yumurtladigimi düşünüyorum
Düşük yapmisim canım değerim 67 dusmus üzülmedim nasip herseysenin için dua edicem canım Allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin ben adet oldum ama iyi ki 7gun erken oldu test yap stres ol donemi geçirmedim erkenden gelip gitsin umudum olsun bu hayatımda ikinci defa başıma geliyo Döngüm en son mayısta 25 günü adet oldum ondan sonrajı ay hamileydim bu defa döngü 24cü günü adet oldum ondan bile erken İnşAllah sonuncu olur buda
Geçmiş olsun canımDüşük yapmisim canım değerim 67 dusmus üzülmedim nasip hersey
Nasipte yokmuş çok teşekkür ederim üzülmedim Allah'ım nasip etmemiş yapacak bişey yokGeçmiş olsun canımyeniden denersiniz inşallah güzelce tutunur bir sonraki sefer
![]()
Benide eklermisin sat 21 Ocak bat 20 subatKızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ Ekkiz 1ocak 1şubat + Raziye96 17ocak 16şubat - Rumeysacglar 22aralık 6şubat — Hasretim123 7ocak 1şubat + Payedar 13ocak 11şubat - Sipser 31ocak 28şubat - Mimiar 6ocak 6şubat - Teacherlıfe 11ocak 4şubat — Esra-se 16ocak 11şubat + Gazel2210 Ocak Şubat + Pecesine sevdalı 5ocak 5şubat — Mubbtela 15ocak 13şubat - seyda teacher ocak Şubat + Selin07 22ocak 17şubat - Gamze1712 10ocak 9şubat - Sipser 31ocak 27şubat - Pamlok 22ocak 20şubat - Dut 22ocak 19şubat - Bettysbb 18ocak 16şubat - Kanadıkırık 19ocak 15şubat - Banaderlerelif 13şubat 8mart -
Düşükten hemen sonra gelinimiz hamile kaldı düşük yaptı 8haftalık ve hiç adet olmadı sonra hamileydi kanama durdugu gibi başlamış denemeye nede güzel oldu 6aylık hamile şimdi güzel olucakDüşük yapmisim canım değerim 67 dusmus üzülmedim nasip hersey