• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Kızlar benim kasık batması dışında belirtim olmadı şuan 4 haftalık gebeyim ara ara olup geçiyordu yumurtlama döneminden beri böyle inşallah sizde gebesinizdir

Benım yumurtlama gunu agrım çok fenaydı bıçak saplanır gıbı sonrası hıç agrım olmadı az önce kasık sızısı reg olucakmısım gıbı agrı geldı lavaboya gutdım kahverengımsı bı lekelenme vardı ama çok açık sılınce geldı sadece durdu 7gun var regle erkenden gelırmıkı

Benım yumurtlama gunu agrım çok fenaydı bıçak saplanır gıbı sonrası hıç agrım olmadı az önce kasık sızısı reg olucakmısım gıbı agrı geldı lavaboya gutdım kahverengımsı bı lekelenme vardı ama çok açık sılınce geldı sadece durdu 7gun var regle erkenden gelırmık
Yerlesme kanamasi olabilir gibi geldiii 😍 benim 8 subattan beri gazim ve kasik sancim oluyor gun icinde ara ara, anlam aramamaya calisiyorum ama insan icten ice umutlaniyor 🥹

Yerlesme kanamasi olabilir gibi geldiii 😍 benim 8 subattan beri gazim ve kasik sancim oluyor gun icinde ara ara, anlam aramamaya calisiyorum ama insan icten ice umutlaniyor 🥹
Şimdi uyandım kanamam var regl az az gelir ya bu baya koopkoyu kırmızı böyke erkenden regl oldugumuda ilk defa goruyorum

Dün kanama oldu bı anda alttan muayene etti üsten baktı kese yok dedi idrar alıp idrardan yaptı pozitif çıktı ondan sonra kan aldı kan 316 çok düşük dedi 1 haftalik gebelikte bile 1000 üstü olması lazimmis yarın tekrar kan verecem 1500 gecmemisse ilaç verip dusurecez dedi onu kabul etmedim yarın kan ve kadın doğumda randevum var bakalım sonuç ne çıkacak duanizda beni unutmayin

Dün kanama oldu bı anda alttan muayene etti üsten baktı kese yok dedi idrar alıp idrardan yaptı pozitif çıktı ondan sonra kan aldı kan 316 çok düşük dedi 1 haftalik gebelikte bile 1000 üstü olması lazimmis yarın tekrar kan verecem 1500 gecmemisse ilaç verip dusurecez dedi onu kabul etmedim yarın kan ve kadın doğumda randevum var bakalım sonuç ne çıkacak duanizda beni unutmayin
Geçmiş olsun canım kaç haftalıksın

Adete göre 5 haftalık ama dijital gebelik testinde 1 yada 2 haftalık kafam durdu iyice benim tahminimce yumurtalama zamanım akıntı başladığında oldu geç yumurtladigimi düşünüyorum
senin için dua edicem canım Allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin ben adet oldum ama iyi ki 7gun erken oldu test yap stres ol donemi geçirmedim erkenden gelip gitsin umudum olsun bu hayatımda ikinci defa başıma geliyo Döngüm en son mayısta 25 günü adet oldum ondan sonrajı ay hamileydim bu defa döngü 24cü günü adet oldum ondan bile erken İnşAllah sonuncu olur buda

Kızlar selam burası uğur getirmiş sanırım hepinizin yazılarını tek tek okudum pozitif olanları tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin beni de ekler misiniz sat 12 Ocak bat 12 Şubat 21 ocakta hsg çektirdim biraz umutluyum ama bakalım hayırlısı

senin için dua edicem canım Allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin ben adet oldum ama iyi ki 7gun erken oldu test yap stres ol donemi geçirmedim erkenden gelip gitsin umudum olsun bu hayatımda ikinci defa başıma geliyo Döngüm en son mayısta 25 günü adet oldum ondan sonrajı ay hamileydim bu defa döngü 24cü günü adet oldum ondan bile erken İnşAllah sonuncu olur buda
Düşük yapmisim canım değerim 67 dusmus üzülmedim nasip hersey

Kızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ
Ekkiz1ocak1şubat+
Raziye9617ocak16şubat-
Rumeysacglar22aralık6şubat
Hasretim1237ocak1şubat+
Payedar13ocak11şubat-
Sipser31ocak28şubat-
Mimiar6ocak6şubat-
Teacherlıfe11ocak4şubat
Esra-se16ocak11şubat+
Gazel2210OcakŞubat+
Pecesine sevdalı5ocak5şubat
Mubbtela15ocak13şubat-
seyda teacherocakŞubat+
Selin0722ocak17şubat-
Gamze171210ocak9şubat-
Sipser31ocak27şubat-
Pamlok22ocak20şubat-
Dut22ocak19şubat-
Bettysbb18ocak16şubat-
Kanadıkırık19ocak15şubat-
Banaderlerelif13şubat8mart-
Benide eklermisin sat 21 Ocak bat 20 subat

Düşük yapmisim canım değerim 67 dusmus üzülmedim nasip hersey
Düşükten hemen sonra gelinimiz hamile kaldı düşük yaptı 8haftalık ve hiç adet olmadı sonra hamileydi kanama durdugu gibi başlamış denemeye nede güzel oldu 6aylık hamile şimdi güzel olucak 🫶

Back