Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntıları takip edin inşallah yerleşmedirGünaydın kızlar . Belim ağrıyor çok feci . Pembe akıntı gelmiş . İnşallah yerleşmedir 10 gün regle![]()
Pembe akıntı geçti normale döndüAkıntıları takip edin inşallah yerleşmedir
Şeffaf pembe miGünaydın kızlar . Belim ağrıyor çok feci . Pembe akıntı gelmiş . İnşallah yerleşmedir 10 gün regle![]()
Evet koyu kıvamlı değil . Su gibi peçeteye geldi başka gelemediŞeffaf pembe mi
Şa allahım inşallah benimde adete 12 kala şeffaf pembemsi yapışık bişey geldi xi daha olmadı inşallah bunlar bebek habercisidirEvet koyu kıvamlı değil . Su gibi peçeteye geldi başka gelemedi
balım acaba test li bozuk yoksa orasıda kırmızı olacaktı ama dagıldı mı renkİnşallah canım
Eki Görüntüle 3541729
Bilmiyombalım acaba test li bozuk yoksa orasıda kırmızı olacaktı ama dagıldı mı renk![]()
Var mı başka test canım alabilirsen eczaneye albi sor hem çok haassa bi kaset testti hemde hiç kolpası yokBilmiyomcanım sıkılmadı desem yalan olur
Başka testim yok malesef . Adeti beklemek istiyorum becerebilirsemVar mı başka test canım alabilirsen eczaneye albi sor hem çok haassa bi kaset testti hemde hiç kolpası yok
Valla yapabilirsen en güzeli oBaşka testim yok malesef . Adeti beklemek istiyorum becerebilirsem![]()
Biraz daha beklimValla yapabilirsen en güzeli o![]()
Tamam canım öyle yapacağımGününe yaklaştıkça daha koyulaşacak zaten bir iki gün kala yap istersenD u t