• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Son 4 gün kala yaptım negatifti ertesi günü akşam yaptım pozitifi gördüm
Daha erken yani diyorsun en iyisi beklemek nerdeyse 4 gün kaldı ilginçtir yumurtlama vaktim değil yumurtluyor gibiyim yapılkan sıvılar geliyo bu vakitte yumurtlayamam dimi

Yaa ne güzel ayakların ısınıyor mu benim bu ay hiç isinmadi panduf ve çorapla gezdiğim halde vücudumda alerjik reaksiyon gösterdi bu ay duşa girince geçiyordu sonra tekrar başlıyordu kanama olmazdan önce som agzimi açtım varsan annecim bı işaret gönder diye ertesi gün kanama yaşadım bı daha tövbe ya
Kuzu benimde ısınmıyor birde benim bat yarın 6 sından beri sancım var regl gibi bugün biraz daha iyiyim, alerjim kabızlığım olmadı şükür sadece vücut ısınmıyor birde sancım hafif hafif kramp gibi başka belirtim yok

Ayyy inşallah umut oldun bana şuan korkuyorum kıpkırmızı kanama geldi o kadar kötü oldum ki düşecek diye tedirginim ama düşünmemeye çalışıyorum yine de engel olamıyorum kendime rabbim uzun ömürler versin inşallah benim ilk gebeligim
Korkma rabbim onun gelmesini isterse hiç bir şekilde düşmez. Allah’ın izniyle sapasağlam bir gebelik geçirirsin inşallah 🙏

Daha erken yani diyorsun en iyisi beklemek nerdeyse 4 gün kaldı ilginçtir yumurtlama vaktim değil yumurtluyor gibiyim yapılkan sıvılar geliyo bu vakitte yumurtlayamam dimi
Benimde böyleydi umutlandirmak istemem ama bundan oncekinde Raziye biliyor yazmıştım o zaman uygulama guncellenince gitti yumurtlama döneminde asla akıntı olmadı adete 5 gün kala başladı akıntı

Kuzu benimde ısınmıyor birde benim bat yarın 6 sından beri sancım var regl gibi bugün biraz daha iyiyim, alerjim kabızlığım olmadı şükür sadece vücut ısınmıyor birde sancım hafif hafif kramp gibi başka belirtim yok
Bende ayak soğuk ama yüzüm alev alev yanıyor sanki hafif bende de kramp var günde 1-2 defa leke geliyor baş ağrısı şiddetli şekilde yaşıyorum vücudumda sanki ateş olur döküntü yaşarsın ya vücudum şuan öyle kabızlık geçti hayatımda ilk kez kabızlık yaşadım bı anda gece beni bişey kalk test yap dedi yapar yapmaz çıkmıştı

Benimde böyleydi umutlandirmak istemem ama bundan oncekinde Raziye biliyor yazmıştım o zaman uygulama guncellenince gitti yumurtlama döneminde asla akıntı olmadı adete 5 gün kala başladı akıntı
Yumurtlamam geçti 30 ocsktı değerlndirdim ovülasyonla takip ettim çayladı da şimdi tekrar akıntı başladı anlamadım testim de bitti

Yumurtlamam geçti 30 ocsktı değerlndirdim ovülasyonla takip ettim çayladı da şimdi tekrar akıntı başladı anlamadım testim de bitti
4 gün kala tuhaf bu ay yumurtlamada akıntı oldu mu peki benim olmadı adette 5 gün kala olmaya başladı akıntı

4 gün kala tuhaf bu ay yumurtlamada akıntı oldu mu peki benim olmadı adette 5 gün kala olmaya başladı akıntı
Evet oldu hepsini takip ettim şimd önce şeffaf sonra yapışkan akıntılar gelemye başladı yarın ovülasyon alacağım bakmak için

Bende ayak soğuk ama yüzüm alev alev yanıyor sanki hafif bende de kramp var günde 1-2 defa leke geliyor baş ağrısı şiddetli şekilde yaşıyorum vücudumda sanki ateş olur döküntü yaşarsın ya vücudum şuan öyle kabızlık geçti hayatımda ilk kez kabızlık yaşadım bı anda gece beni bişey kalk test yap dedi yapar yapmaz çıkmıştı
O dürtü beni de dürttü desem inanır mısın akşam 9 alakasız yani sabahı bekleme yap gitsin dedim çıktı

O dürtü beni de dürttü desem inanır mısın akşam 9 alakasız yani sabahı bekleme yap gitsin dedim çıktı
Aynı bende o saatlerde yaptım dijital negatif çıktı adetten önce ve kanamada ama biliyorum hamile olduğumu hissediyorum göğüslerim hala ağrıyor dijital de pozitif çıktı düşük yapsaydım kanama durmazdi dediler 2 gün sürmedi ara ara leke geliyor ama inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz

Benimde bu şekilde oldu yumurtlama dönemimde olmadı hiç bir belirti sonrasında akıntı geldi hatta ben geç yumurtladım sanıyordum ama önce olmuş yumurtlama

Benimde bu şekilde oldu yumurtlama dönemimde olmadı hiç bir belirti sonrasında akımtı geldi hatta ben geç yumurtladım sanıyorum ama önce olmuş yumurtlama
Yumurtlamada olmadı adetten önce asla olmazdı kabızlık hafif sol kasık ağrısı biraz adet ağrısı gibi sonra da 4 gün kala sabah yaptim negatifti ertesi günü akşam biri kalk test yap diye beynimin içini yedi ve pozitifi görünce yanlistir dedim buraya yazdım direk hatta 😂😂

Back