Hangi grup bu tablo uğurlu geleceğini biliyodum Raziye elin çok ugurluymus 4 kişi hamile inşallah tablo artiyla tamamlanacakHadi çok şükür gözün aydın bittimi kanama
Gel Ekim anneleri grubuna yerini al cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi grup bu tablo uğurlu geleceğini biliyodum Raziye elin çok ugurluymus 4 kişi hamile inşallah tablo artiyla tamamlanacakHadi çok şükür gözün aydın bittimi kanama
Gel Ekim anneleri grubuna yerini al cnm
Lese için tekrar muayene oldunmuEvet 2 gün kanama oldu düşük olsaydı kanama durmazdi 3 gün yerleşme kanamasi dijital teste göre 1 2 haftalık hamileyim sanırım geç döllenme
Kanama olduğu gün altta muayene edildi ondan sonra salı günü mü pazartesi günü gece parça geldi salı günü gittim hatta muayene dersem daha çok kanaman olur dedi hatırlıyorsanız ben bu dijital tekti lekelenmeye başlamadan önce yaptım pas çıktı leke varken yaptım yine pas çıktı adetimin bugün 7 günü bugün pozitif'i gördüm kese gozuktu dün bebek yok doktor muayenesinde 3 haftalık çıktı bu testte 1-2 haftalık gozukuyorLese için tekrar muayene oldunmu
Hadi hayırlı olsun bende yeniden iki test aldım önümüzdeki hafta yapacağım yeniden doktora gidene kadar bebek durursa 5,5 haftalık olacak o yüzden yeniden bakayım dedim kan testimde haftaya cuma olacak bakalımBugün de damla damla şeklinde geldi bitti yani şu an hiç yok yeniden ne olur ne olmaz diye pet koyuyorum ama şu anlık bir şey yok dediğim gibi leke'den önce yaptım negatif çıktı dijital testi leke varken tekrar yaptım onda da pas çıktı sanırım ben geç döllenme yaşıyorum çünkü 1-2 haftalık gözüküyor doktor mahallesinde 3 haftalık gözüküyor adet günümü 5 haftası bugün
Senle günlerimiz aynıydıKanama olduğu gün altta muayene edildi ondan sonra salı günü mü pazartesi günü gece parça geldi salı günü gittim hatta muayene dersem daha çok kanaman olur dedi hatırlıyorsanız ben bu dijital tekti lekelenmeye başlamadan önce yaptım pas çıktı leke varken yaptım yine pas çıktı adetimin bugün 7 günü bugün pozitif'i gördüm kese gozuktu dün bebek yok doktor muayenesinde 3 haftalık çıktı bu testte 1-2 haftalık gozukuyor
Seni eklemisiz31 Ocak sat
27 Şubat bat
Canlar beni de ekler misiniz![]()
Çok teşekkür ederim bende 3 haftalık gözüküyor doktorda bu testte 1-2 haftalık gosteriyor haftaya 1 tane daha alacamHadi hayırlı olsun bende yeniden iki test aldım önümüzdeki hafta yapacağım yeniden doktora gidene kadar bebek durursa 5,5 haftalık olacak o yüzden yeniden bakayım dedim kan testimde haftaya cuma olacak bakalım
Dünkü gittiğim yer uzaktı baya ora bişey demedi iyi bı doktor arayışında eğer bulamassam haftaya yada diğer hafta gidecem kendimSenle günlerimiz aynıydı
Tekrar ne zaman cagırdı kontrole
MaşAllah ya böyle ugurlu gelirse her ay tablo yaparım hamile kalsam bileÇok teşekkür ederim bende 3 haftalık gözüküyor doktorda bu testte 1-2 haftalık gosteriyor haftaya 1 tane daha alacam
Ayyy inşallah çok uğurlu geldi maşallah 4 kişiye inşallah o tabloda hepsi pozitif olacak Allah'ın izniyleMaşAllah ya böyle ugurlu gelirse her ay tablo yaparım hamile kalsam bile![]()
Bence aynı zamanda doğum denk gelir diye düşünüyorum normal doğum olur yüksek ihtimalle benimki burda sezeryan anne ve bebek tehlikeye girmediği sürece yapmiyolarSenle günlerimiz aynıydı
Tekrar ne zaman cagırdı kontrole
adet zamanı gelmis 8kisiden 5 pozitifi gormusuz ne güzel![]()
Elin gerçekten uğurlu geldi maşallah darısı kalan kişilere inşallahadet zamanı gelmis 8kisiden 5 pozitifi gormusuz ne güzel![]()
İnşAllah canımElin gerçekten uğurlu geldi maşallah darısı kalan kişilere inşallah
Allah nasip ederse benim sezeryan bakalımBence aynı zamanda doğum denk gelir diye düşünüyorum normal doğum olur yüksek ihtimalle benimki burda sezeryan anne ve bebek tehlikeye girmediği sürece yapmiyolar