Şubat - mart ayı gebelik planlayanlar toplanalım

Şuan Kasık bölgesinde hafif hafif batma tarzında ağrılar var yarın ın sabah kan testi vercem sağlık ocağında evde test yapmadım çünkü benim boş gebelik te evde test yaptım hamile sanıyorum kan vermiyorum. Sonra doktora git.miylrum 9cu haftada bir gittim daha önce niye gelmedin gelmen gerekirdi falan sonra gelişmedigi için boş gebelik dedi ama beslenicek.seyler oluşmuş dedi bir hafta daha bekledik SONRA kürtaj zaten boş gebelikte hamilelik belirtileri yoktu bunda bir gün boyunca kanama oldu ama az az ikinci günü öğlene kadar sonra bitti bı gideyim Baykal ım hayırlısı Allah'tan inşallah bana rabbi.m bu olayı bir daha yaşat.az inşallah kimse yaşamasın
Ay islah vardir biseyler allah gunleri tekrarlatmasin sana islahh

Ah bu testler bende 22 sinde iğne oldum 24 ünde ilk ilişkimde 9 unda silik çizgi gördüm sonra silik çizgiler negatife döndü 11. Gün iğnenin ağladım zırladım sonra bıraktım test yapmayı martın 10 unu bekliyorum ama içimde bu umut vardı artık o da yok eşim çok heyecanlı kesin tuttu diye geziyor ortalıkta bense çok üzülüyorum kendime ayrı ona ayrı tutmamasına daha çok üzülüyorum ama 4 gün var bakalım benim göğsümde böyle mor damarlar kırmızı damarlar oluşmaya başladı az önce rahmim titreşti sanki ama şimdi güleceksiniz burda parmak testi gibi bişey varmış rahim top gibi hani ortada delik var parmak sokunca rahim yumuşak ya da ulaşamayınca gebelikmiş valla benim aşağıda ve sertti buna görende hamile değilim 😂 ah bu çocuk hevesi neler yaptırıyor çamaşır suyuna bile işetti hahahahhaajjaa
Y’a senin ne kadar Cok istiyorum hamile kalmani rabbim nasip etsin o kadar zor ki anliyorum seni
Daha var bat gunune ama bu ay olmadıysa şunu tavsıye edıyorum
1. Soğan kuru. Rahmi ve ıltihabı temizler en azından o ay iki üç kere iç
2.alkali su iç. yada o ay alkalı su ıle yıkan. Bir surahi suya ıkı kaşik karbonat at ve iç Vajina cok fazla asidikse spermleri öldürebilir acıkcası vajına zaten cok asidiktir bı engel degıldir gebeliğe ama belki spermler gucsuzse olabilir
3. Maydanozlu sıcak suya otur biraz
4. Adetten sonra uzan karnını yag ile ufala ve ufalarken rukye yap yada bunu yapan kadınlar var
5. Bol dua ve tevekkül et bunu nasıp edecek tek Allah tır ol der olu verır hiçbirsey Allah’a ağır gelmez olursa nasıp olmazsa sınamamızdır rabbım içimizdekini nasıp etsın bize
Gonlumuzdekini kaderımıze kaderimizdekini gonlumuze işalahh
6. Yumurtlamayı takıp et sık sık ilişki olmasın ki sperm kalıteli olsun
7. İlişkide beline yastık koy öyle olsun bı yarım saat uzan öyle kalk

Gerisi Rabbimin işi

Y’a senin ne kadar Cok istiyorum hamile kalmani rabbim nasip etsin o kadar zor ki anliyorum seni
Daha var bat gunune ama bu ay olmadıysa şunu tavsıye edıyorum
1. Soğan kuru. Rahmi ve ıltihabı temizler en azından o ay iki üç kere iç
2.alkali su iç. yada o ay alkalı su ıle yıkan. Bir surahi suya ıkı kaşik karbonat at ve iç Vajina cok fazla asidikse spermleri öldürebilir acıkcası vajına zaten cok asidiktir bı engel degıldir gebeliğe ama belki spermler gucsuzse olabilir
3. Maydanozlu sıcak suya otur biraz
4. Adetten sonra uzan karnını yag ile ufala ve ufalarken rukye yap yada bunu yapan kadınlar var
5. Bol dua ve tevekkül et bunu nasıp edecek tek Allah tır ol der olu verır hiçbirsey Allah’a ağır gelmez olursa nasıp olmazsa sınamamızdır rabbım içimizdekini nasıp etsın bize
Gonlumuzdekini kaderımıze kaderimizdekini gonlumuze işalahh
6. Yumurtlamayı takıp et sık sık ilişki olmasın ki sperm kalıteli olsun
7. İlişkide beline yastık koy öyle olsun bı yarım saat uzan öyle kalk

Gerisi Rabbimin işi
Canım ben yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay 3 yumurtam vardı inşallah olur ya inşallah

Kızlar yarın adet günüm ve inşallah olmam nolur dua edın. İlk gebelıkte oglum karnımda öldü 7 aylıktı 😔sonra bos gebbelık yasadım smdı 5 test yaptım freely testı hepsı silik cıktı. Belırtı olarak sadece dun cok karnım agrıdı bugun bel agrıısıı var sızlıyor asırı yorgunluk ve hafıf bulantı
İnşallah Allah nasip eder silikse vardır bence 5 dakika içinde çıktıysa var bende boş gebelik yasadım hiç bir belirti. Yok tü bunda kasık agrısı var boş gebelik te adet günümde sırtıma bı ağrı girdi bı an kkadar hiç bir belirti. Yoktu 10 haftaya alındı inşallah benimde vardır ve sağlıklı ilerler inşallah tüm isteyenlerinde Amin

avakado ve muz ayrıca hafif zeytinyağında pişmiş havuç, bunun haricinde kenzül arş duasını önermişlerdi hamile kalan arkadaşlarım. Ve ilişki sonrası en az 20 dakika ayağı kalmamak. Elimizden geleni yapıyoruz. Nasip inşallah dualarımız kabul olur.

Canım benim şuan gün döndü 5 gün kalmış oldu adetime benim göğüslerim aşırı hassaslaştı ve ağrı oldu ordan daha net anladım çünkü benim adet günüm genelde hassaslaşır bir de biraz bel ağrısı çok nadir kaşık ağrısı ve akıntımda biraz vardı

Canım benim şuan gün döndü 5 gün kalmış oldu adetime benim göğüslerim aşırı hassaslaştı ve ağrı oldu ordan daha net anladım çünkü benim adet günüm genelde hassaslaşır bir de biraz bel ağrısı çok nadir kaşık ağrısı ve akıntımda biraz vardı
Teste pozitif gördün mü acaba

IMG_2973.jpeg

X