- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
. Benim bildiğim 5 dakika içinde belli olmaz ı gerek i5 dakikadan sonra gecersizBu cizgiler ilk 10 dk da yoktu 1 saat sonra cikti gecersiz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Benim bildiğim 5 dakika içinde belli olmaz ı gerek i5 dakikadan sonra gecersizBu cizgiler ilk 10 dk da yoktu 1 saat sonra cikti gecersiz mi
Evet Aynen zaten adet belirtilerim var. Benim bildiğim 5 dakika içinde belli olmaz ı gerek i5 dakikadan sonra gecersiz
Sen ne yaptin. Benim bildiğim 5 dakika içinde belli olmaz ı gerek i5 dakikadan sonra gecersiz
Silik cizgiler hemen ciktiysa islah hamilesindir yani 5 testin beside yanlis olmaz diye dusunuyorum islah hamilesindir ogrenince yaz burayaKızlar yarın adet günüm ve inşallah olmam nolur dua edın. İlk gebelıkte oglum karnımda öldü 7 aylıktı sonra bos gebbelık yasadım smdı 5 test yaptım freely testı hepsı silik cıktı. Belırtı olarak sadece dun cok karnım agrıdı bugun bel agrıısıı var sızlıyor asırı yorgunluk ve hafıf bulantı
Tamaam canım inşallahSilik cizgiler hemen ciktiysa islah hamilesindir yani 5 testin beside yanlis olmaz diye dusunuyorum islah hamilesindir ogrenince yaz buraya
Kaset testi ne zaman yapmak gerekir demin yaptığım negatif çıktıO zaman hamis olabilirsin
Kendim yazmışım ya pozitif be alakaaaa gibi düşün onu ben kendim pozitif yazmışım yanlışlıkla …Canim ben pozitif demedim ki baska ne belirtiler var dedim
Elimizden geldikce yardimci olmasa calisiyoruz moral bozmanin anlami yok bir getiriside yok stres herseyin basi bi sonraki ay islah olur sikma canini allah nasip etsin islahh
Canım 9. Gün böyleydi sonra negatife döndüBaşka ne tür belirti var yani klişe belirtiler dışında ne hissetın vucudunda
NegatifKızlar hepsini bugün yaptım, bunu görüp sonra pozitif çıkan oldu mu ? Bata 3 gün filan var .. testler bebetime kaset test
Canım özür dilerim negatif dediğim için ama daha öncelerde testimi attim bariz ikinci çizgi bi gittim 0 kan sonra kuruma çizgileri varmış bilmiyordum bende int 10 tane söylemiştim o 2 ay hamileyim diye neler çekmiştim ya çok üzücüydü çokKızlar hepsini bugün yaptım, bunu görüp sonra pozitif çıkan oldu mu ? Bata 3 gün filan var .. testler bebetime kaset test
Yok canım senlik ne var ? Sayende ben de öğrenmiş oldumCanım özür dilerim negatif dediğim için ama daha öncelerde testimi attim bariz ikinci çizgi bi gittim 0 kan sonra kuruma çizgileri varmış bilmiyordum bende int 10 tane söylemiştim o 2 ay hamileyim diye neler çekmiştim ya çok üzücüydü çok
Ah bu testler bende 22 sinde iğne oldum 24 ünde ilk ilişkimde 9 unda silik çizgi gördüm sonra silik çizgiler negatife döndü 11. Gün iğnenin ağladım zırladım sonra bıraktım test yapmayı martın 10 unu bekliyorum ama içimde bu umut vardı artık o da yok eşim çok heyecanlı kesin tuttu diye geziyor ortalıkta bense çok üzülüyorum kendime ayrı ona ayrı tutmamasına daha çok üzülüyorum ama 4 gün var bakalım benim göğsümde böyle mor damarlar kırmızı damarlar oluşmaya başladı az önce rahmim titreşti sanki ama şimdi güleceksiniz burda parmak testi gibi bişey varmış rahim top gibi hani ortada delik var parmak sokunca rahim yumuşak ya da ulaşamayınca gebelikmiş valla benim aşağıda ve sertti buna görende hamile değilim ah bu çocuk hevesi neler yaptırıyor çamaşır suyuna bile işetti hahahahhaajjaaYok canım senlik ne var ? Sayende ben de öğrenmiş oldum
Şuan Kasık bölgesinde hafif hafif batma tarzında ağrılar var yarın ın sabah kan testi vercem sağlık ocağında evde test yapmadım çünkü benim boş gebelik te evde test yaptım hamile sanıyorum kan vermiyorum. Sonra doktora git.miylrum 9cu haftada bir gittim daha önce niye gelmedin gelmen gerekirdi falan sonra gelişmedigi için boş gebelik dedi ama beslenicek.seyler oluşmuş dedi bir hafta daha bekledik SONRA kürtaj zaten boş gebelikte hamilelik belirtileri yoktu bunda bir gün boyunca kanama oldu ama az az ikinci günü öğlene kadar sonra bitti bı gideyim Baykal ım hayırlısı Allah'tan inşallah bana rabbi.m bu olayı bir daha yaşat.az inşallah kimse yaşamasınSen ne yaptin
Ovulasyondan 12. 13 Gun belli olabilir ama kaset test bilmiyorum kac gun once gosterirKaset testi ne zaman yapmak gerekir demin yaptığım negatif çıktı
Bi iki gun daha bekleyebilirsin ama icin rahat olmicaksa gidebilirsin degerler birazcik yukselmistir gebelik varsa tabi ama bir yerde okudum kimi hcg hormonunu hemen salgilarken Kimi biraz yavas salgiliyor yani adet olana kadar hicbirsey kesin degildirkızlar adetime 6 gün var sizce bugün kan testi yapsam çıkar mı
Hayilisi islah bu topikteki herkes hamile kalana kadar dewamCanım 9. Gün böyleydi sonra negatife döndü
Sanki bu negatif gibi geldi bana ama yinede emin olamayiz testini bat olmazsan tekrarlarsinKızlar hepsini bugün yaptım, bunu görüp sonra pozitif çıkan oldu mu ? Bata 3 gün filan var .. testler bebetime kaset test