- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 369
- 25
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
Kızlar bat cuma günü yarın yumurtlamanın 10 cu günü yapsam test cikarmi yoksa daha da bekleyemeliyimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka ne tür belirti var yani klişe belirtiler dışında ne hissetın vucudundaCanım iğne sonrası 11. Gün pozitif gördüm 2 gündür test yapmıyorum ayın 10 11 de yapacağım çok üzülüyorum negatif gördükçe ama göğüslerime. İşte oldu kırmızı damarlar çıktı neden acaba
Kişiden kişiye değişiyor yapabilirsın yıneKızlar bat cuma günü yarın yumurtlamanın 10 cu günü yapsam test cikarmi yoksa daha da bekleyemeliyimmi
Pozitif ne alaka ya negatif gördüm 9. Gün çok az silik ışıkta belli olan çizgi 11. Gün. Negatif sahada yapmadımBaşka ne tür belirti var yani klişe belirtiler dışında ne hissetın vucudunda
Hormon testlerim yapıldı hepsi güzel çıktı benim adetim günü gününe hatta aynı saatte olurdum hala gelen giden bişey yok bugün beyaz ya da sarı gibi biraz akıntım var…Sende bir test yapsana canım yanı 4 5 martta olman gerekıyorsa henüz olmadıysan bir ihtimal olabilir hormonal degılse tabi
Hayırlı olsun ilk idrarla mı yapıyosunuz testinizi?Evet 3 tane yaptım hepside silik çıktı yarın gene yaapcam
Bende de oldu dedim ne oluyor ilk defa başıma geldi o gün hep az az skınyım oldu ertesi gün öğlene kadar oldu sonrasıda küp kuru anlamadım bir seneden fazla oluyor boş gebelik yaşadım bir daha aynılarını yaşamak istemiyorummerhbalar kızlar bende bebek planlıyorum yumurtlamayı degerlendirdim normalde adet olmam gerekiyordu bugun olmadım 2 gündür çok afedersiniz ama peçeye sildiğimde koyu kahve siyah lekelenmeler geliyor normal mi sizce ve bel kasık agrım var ama bu siyah akıntı kafamı karıştırdı
evet ya bende öyle durdurdum kendimi artık amaCanım bende hep 5 6 7 gün kala yapıyorum negatif görüyorum paramparça oluyorum onuda burada ki insanlar yüzünden erken yapmaya başladım şunu söylemiyorlar regl düzenim 40 gündü 6 gün kala öğrendim deseler tamam dicem neyse ya of
evet benimde harita gibi resmen :)) yarın test yapmayı düşünüyorumCanım damar prolaktin hormonu yükseldiğinde de oluyor benim yüksek olduğumda olmuştu hamile sanmıştım ama değil bu ay ise göğüslerimde mor yeşil ve kırmızı damarlar belirgin inşallah.
Dollenmeyi anlayamiyoruz maselef Ama tutunmussa belki ama suan icin dolendi yada tutundu demek mumkun degil bunlar psikolojik olabilirDün gündüz karnıma bı ağrı girdi migdem mi yanıyor agriyormu anlayamadım ilk sonra miğde bulantısı ve terledim baya ayakta zor duruyordum uzandım birazda geçti gibi bı sure sonra ama çok kötü oldum döllenme olabilirmi
O zaman hamis olabilirsinHormon testlerim yapıldı hepsi güzel çıktı benim adetim günü gününe hatta aynı saatte olurdum hala gelen giden bişey yok bugün beyaz ya da sarı gibi biraz akıntım var…
Canim ben pozitif demedim ki baska ne belirtiler var dedimPozitif ne alaka ya negatif gördüm 9. Gün çok az silik ışıkta belli olan çizgi 11. Gün. Negatif sahada yapmadım