Şubat - mart ayı gebelik planlayanlar toplanalım

Canım iğne sonrası 11. Gün pozitif gördüm 2 gündür test yapmıyorum ayın 10 11 de yapacağım çok üzülüyorum negatif gördükçe ama göğüslerime. İşte oldu kırmızı damarlar çıktı neden acaba
Başka ne tür belirti var yani klişe belirtiler dışında ne hissetın vucudunda

F1A8F33A-BF21-4D4F-A9F0-4BFAAB2EB9D0.jpeg

Sende bir test yapsana canım yanı 4 5 martta olman gerekıyorsa henüz olmadıysan bir ihtimal olabilir 🤔 hormonal degılse tabi
Hormon testlerim yapıldı hepsi güzel çıktı benim adetim günü gününe hatta aynı saatte olurdum hala gelen giden bişey yok bugün beyaz ya da sarı gibi biraz akıntım var…

merhbalar kızlar bende bebek planlıyorum yumurtlamayı degerlendirdim normalde adet olmam gerekiyordu bugun olmadım 2 gündür çok afedersiniz ama peçeye sildiğimde koyu kahve siyah lekelenmeler geliyor normal mi sizce ve bel kasık agrım var ama bu siyah akıntı kafamı karıştırdı
Bende de oldu dedim ne oluyor ilk defa başıma geldi o gün hep az az skınyım oldu ertesi gün öğlene kadar oldu sonrasıda küp kuru anlamadım bir seneden fazla oluyor boş gebelik yaşadım bir daha aynılarını yaşamak istemiyorum

Dün gündüz karnıma bı ağrı girdi migdem mi yanıyor agriyormu anlayamadım ilk sonra miğde bulantısı ve terledim baya ayakta zor duruyordum uzandım birazda geçti gibi bı sure sonra ama çok kötü oldum döllenme olabilirmi
Dollenmeyi anlayamiyoruz maselef Ama tutunmussa belki ama suan icin dolendi yada tutundu demek mumkun degil bunlar psikolojik olabilir

Pozitif ne alaka ya negatif gördüm 9. Gün çok az silik ışıkta belli olan çizgi 11. Gün. Negatif sahada yapmadım
Canim ben pozitif demedim ki baska ne belirtiler var dedim
Elimizden geldikce yardimci olmasa calisiyoruz moral bozmanin anlami yok bir getiriside yok stres herseyin basi bi sonraki ay islah olur sikma canini allah nasip etsin islahh

Kizlar benimde yumurtlamanin 7. Gunundeyim evde kalmis iki testim vardi bi yapayim dedim erken biliyorum ama tutamadim kendimi clearblue erken gebelik testini yaptim dun aksam silik cizgi cikti ama 1 saat sonra cikti bu sabah yine yaptim silik cikti bir saat sonra ama herkes ilk bes dakika onemli ciktiysa sonra ki saat gecersizmis dogru mu hic gebelik belirti yok tam tersi adet belirtilerim var bu clearblue testi herks sikayetci silik cikmis ama kimse hamile degilmis benim arkadasimdada oyle oldu ince cizgi vardi ama hamile degildi

X