- 27 Mart 2023
- 930
- 322
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
Hayırlı olsun canım benim ben negatif gördüm bu teste az önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım benim ben negatif gördüm bu teste az önce
Yok yok canım maşallah fotoğrafta bile belli burda ne silik çizgiler görüyoruzTeşekkür ederim canım fotoğrafta çok belli değilde silik çıktı
Merhaba her şey yolundadır umarım bende 2 senedir çocuk istiyorum 3 kez kimyasal geçirdim falan baya uzun hikaye şey soracaktım, doktor yumurta tedavisi yaparken ne zaman ilişki öneriyor? Örneğin bugün yumurtladım yarın çatladı iki gün üst üste mi yoksa yalnızca çatladığı gün falan mıBugün iğne olacaktım ama sabah kontrole gittiğimde kendinden çatladığını öğrendim kasık ağrım çoktu tahmin ediyordum çatladığını bekliyorum
Negatif gördüm mart 9 regl tarihim az önce gördüm negatifHayırlısı inşallah ya sizde durumlar ne
Benim doktorum yumurtlama günü birde iğne yapsaydı diğer gün sonra gün aşırı dedi canımMerhaba her şey yolundadır umarım bende 2 senedir çocuk istiyorum 3 kez kimyasal geçirdim falan baya uzun hikaye şey soracaktım, doktor yumurta tedavisi yaparken ne zaman ilişki öneriyor? Örneğin bugün yumurtladım yarın çatladı iki gün üst üste mi yoksa yalnızca çatladığı gün falan mı
Yani 2 gün var reglNegatif gördüm mart 9 regl tarihim az önce gördüm negatif
İşalah canımCanım ben yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay 3 yumurtam vardı inşallah olur ya inşallah
Ben yumurtlamanın 7. Günündeyim sanırım 13 de olucamNe kadar var senin regl benim mart 9 ya burda karnı ve beli ağırdan insanlar varmı karın ağrım gelip gidiyo regl mi olucam acaba
Hayırlı olsun cok guzel işalah böyle devam eder artmayaKızlar kan testi yaptım 35 çıktı
Topiğimizin ilk hamilesi sensinTeşekkür ederim canım fotoğrafta çok belli değilde silik çıktı
Regl 5 gün kalanı kan testi verdiniz benimde 7 gün var şuan sizdeki belirtilere benzer belirtilerKızlar kan testi yaptım 35 çıktı
Regl oldumSonucunuz ne oldu