- 3 Eylül 2007
- 869
- 3
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
kızlar hepimiz hemen hemen 6. haftanın sonunda yada 7. haftanın başındayız bakın bebeklerimiz şuan ne alemde
Benim gebelik takvimimde yazan şey çok komik;
Ben şu an sadece 3.5mm büyüklüğündeyim çık hızlı gelişiyorum ama şu anda bile paris hiltondan daha çok beyin hücresine sahibim şu an 5 hafta 5 günlüğüm ve 240 günüm kaldı:roflol:
R2D2 canım Allah hayırlısıyla doktordan çıkmayı nasib etsin canım. Senin adına bizler de çok heyecanlandık. Bize güzel haberler ver. Buarada İsveç'tesin gördüğüm kadarıyla. Ailen de orada mı canım.
Geldim doktordan:teytey:Keseyi gördük du bakim 10 mm yazıyor.
10 gün sonra gel de kalp atışlarını duyalım dedi.
Eşimde yanımdaydı ayda 3 kere doktora mı geleceksin sen dedi:roflol:
Doktor; sen dayanamazsın haftaya gelirsin dedi ya çok güldüm:icecream:
Ay sonunda gidicem inşallah. 8 haftalık olacak o zaman.
Tsh'ım yüksek çıkmıştı ya. Onun için dahiliyeye gittim.
Levotiron verdi. 1 ay kullandıktan sonra yine bakılacak hormonlara.
Off uğraş dur şimdi. Ultrason çekilekmiş bilmem ne bir sürü iş.
Neyse çok konuştum.
Hepinize sevgiler. Karınlarınızı okşayın benim için ehehea.s.
Canım senin adına çok sevindim. Benim kesem de 01/03'da 8 mm'di. Benim ikinci randevum da 15'inde. Benim doktorum kalp atışını duyduktan sonra testlerini yaparız dedi ama ben endişelendim şimdi. Sizin ilk testeleriniz ne zaman yapıldı arkadaşlar. Ben bunu doktora söylesem mi acaba?
Evet sadece kese göründü bebeğin içinde görünmesi için sanırım 7- 8 haftalık olması gerekiyoroooo maslahh teikler canım darısı cumaya basıma:)
bebeiş yokmuydu canım daha kesenin içinde sedace kesemi göründü?????
arkadaşlar selam bende 9 şubatta transferim oldu 20 şubatta test yaptırdım kan testi gebelik çıktı geçen pazartesi doktora gittim kesemi gördüm ama heycandan kaç haftalık olduğunu sormamışım bu pazartesi tekrar gidicem ama mercimek kadardı
Hayırlı olsum cimcimecim. Sağlıklı doğumlar nasib etsin Allah.
R2D2cim dediğin gibi kalp atışının duyulması için 7-8 haftalşık olması gerekiyor. Benim 15'inde randevum var. O zaman 7+6 haftalık olacak bebeğim. Kalp atışını duyarız umarım. O gün de bütün aile kayınvalidemlerde toplancak. Hayırlısıyla duyabilirsek kalp aışını herkese açıklayacağız. Daha hiçkimse bilmiyor bebeğimi..
Olsun canım sen içini ferah tut. Eninde sonunda öğrenecekler zaten. 3-4 aydan sonra da doğuma kadar her zaman risk var. Benim de bazen dilimin ucuna geliyor ama zor tutuyorum kendimi. Haftaya artık söyler de rahatlarız biz de. Bir önceki bebeğin için de çok geçmiş olsun canım ama merak etme bebeklerimiz çok güçlü ve inatçılar. Bizi bırakmayacaklar.