- 29 Ağustos 2007
- 635
- 0
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
Süar'cım tebrik ederim canım. Aramıza hoşgeldin. Allah sağlıklı dünyaya getirmeyi nasib etsin. İnşallah hepimiz için.. Buarada senin kan testinde değerin kaç çıkmıştı. Regli tarihinin kaçıncı günü test yaptın.
Haydi bakalım hayırlısı canım. Umarım bu güzel haberi ilk öğrenen bizler oluruz. Tabi sonra da eşine artık nasıl süpriz yaparsın planlarsın canım. Bu arada hamile olan arkadaşlar acaba hepinizde akıntı var mı ben çok merak ediyorum. Çünkü benim ne akıntım var ne de midem bulanıyor. Sadece şişklinliğim var ve göğüslerim şiş. Bu arada bel ağrım oluyor arada ama onun dışında sanki normal bir kişi gibiyim. acaba benim gibi olan var mı merak ediyorum.
R2D2 çok sağol sorumu yanıtladığın için. Süarda da pek belirti yokmuş. İçim rahatladı şimdi. Ben de acaba bende mi birşey var diye üzülmüştüm. Hatta kan testi yapan kişinin yanlış test yapmış olabileceğini bile düşünmeye başlamıştım arkadaşlar. Annelik şimdiden ne kadar zor.
Süar'cım senin de değerin benimki gibi yüksek. Benim yarın doktor kontrolum var. İnşallah pazartesi günü size nasıl geçtiğini yazarım. Aslında erken ama belki miniğimin kalp atışını da duyarız inşallah. Benim için dua edin kızlar.
Şimdilik herkese iyi akşamlar diliyorum. Görüşmek üzere...
kızlar herkese merhaba,ben hala adet olmadım bu akşam kan testi sonucunu alıyorum ama nedense içim kıpır kıpır banada dua edin lütfen inşallah bende katılırım aranıza.kendinize iyi bakın çiçeği burnunda hamişlerrrrrrrrrrrrrr:)
ya bugün akşam olurmu acaba yaaaaa saatler hiç 9 a gelmicek gibi geliyor bana kızlar yaaaa offf :) bel ağrısı ve göğüs sızlamalarım aynen devam ediyor.eczaneden test alıp 10 defa kafamı karıştırmak istemedimmm...kan testinde ne olacaksa olsun dedim tek seferde ayyyyy napim size sardım bende boşluktan ama napimmmmmmmmmmm:) hemen paylaşıcam sizlerle inşallah sonucumu.en son 24 ocakta adet olmuştum ben kan testinde kaç çıkması lazım eğer hamileysem kızlar yaa?
bizde dr'dan geldik şimdi. Keseyi gördük sonunda, nokta gibi bişi.şaka gibi.
benimde 4+5 günlük iken 2800 lerde çıkmıştı değerim.
kızlar benimde dün kan testim de belli oldu hamiş olduğum şubatın son hamişlerindenim
Ben daha önce nasıl görmedim bu topici
Son adet tarihim 25 Ocak. Hepimizin hamileliği hayırlı olsun.
Yalnız benim TSH hormon seviyem 4,91 çıktı. Dahiliye ye randevu aldım. Sanırım düşürmek için hormon kullanmam gerekecek. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
süar ve r2d2 aramıza hoşgeldinizz hayırlı olsun bebeişlerimiz hepimizinn:)))
Günaydın,
İzmir'de deprem mi oldu?:uhm:
Gaz dedinde bu gaz sancısı beni de mahvetti ya. Sanki içimde atom bombası patlıyor. Ciddi ciddi sancı yapıyor .
Teşekkürler Pınar80.Son adet tarihlerimiz aynı, duygularımızıi yapılan testleri, verilen ilaçları hep burda paylaşırız, birbirimeze bilgi verir destek oluruz süper olur :teytey:
Kan değerlerim normal olduğu için sadece Folic Plus kullanıyorum ben.
Belki 4. aydan sonra bir de demir hapı eklenir buna. Size doktorlar neler önerdi?
slm kizlar bende hamileyim.
dun test yaptim sabah positif cikti ogleden sonrada kantesti yaptim aksam oda positif oldugunu ogrendim. kac haftalik oldugunu bilmiyorum ama tahminen 5 haftalik. bu ay hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum herkeze hayirli dogumlar ve hayirli evlatlar diliyorum