subat hamişleri burayaaaa

hoşbulduk canım ben adetim 1 gün geçti hiç aksamadığı için hemen idrar testi yaptım 2 çizgi açık pembeydi akşamda kan testi yaptırdım 915.2 çıktı benim değerim öyle öğrendim hiç belirtim olmadı hala da yok
inşallah allahım bütün arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin

Akıntım çok fazla değil ama var.Hatta bazen kanamamamı oluyor yoksa diye telaşlanıyorum.
Mide bulantım yok. İlkindede olmamıştı ki onu zaten 18. haftada kaybettim. Neyse konumuz bu değil.
Çok uzun süre ayakta kalırsam yada uzun yürüsem belim ağırıyor. Az önce balık ayıkladım zor durdum ayakta.
İnşallah herkes bebeğine sağlıkla kavuşur arkadaşlar...

R2D2 çok sağol sorumu yanıtladığın için. Süarda da pek belirti yokmuş. İçim rahatladı şimdi. Ben de acaba bende mi birşey var diye üzülmüştüm. Hatta kan testi yapan kişinin yanlış test yapmış olabileceğini bile düşünmeye başlamıştım arkadaşlar. Annelik şimdiden ne kadar zor.

Süar'cım senin de değerin benimki gibi yüksek. Benim yarın doktor kontrolum var. İnşallah pazartesi günü size nasıl geçtiğini yazarım. Aslında erken ama belki miniğimin kalp atışını da duyarız inşallah. Benim için dua edin kızlar.

Şimdilik herkese iyi akşamlar diliyorum. Görüşmek üzere...

myangel canım senin değerin kaçtı acaba yanıtlarsan sevinirim

Benimki 819,95'di canım. Çok yüksek dedikleri için ben de endişelenmiştim ama sanırım kişiden kişiye değişiyor. Şimdi sanırım 3200-3500 civarında olması gerek. Yarın artık kontrol ettireceğim.

Değerleriniz ne kadar yüksek çıkmış.
Benim Çarşamba günü bakıldı. 427,1 çıktı. 4 haftalık gebelik oluyor.
72 saatte 2 katına çıkıyormuş. Pazartesi kontrole çağırdı.

bizde dr'dan geldik şimdi. Keseyi gördük sonunda, nokta gibi bişi. şaka gibi.
benimde 4+5 günlük iken 2800 lerde çıkmıştı değerim.

benim sat:25 ocak ve subatta yaptırıdım 172 , 27 ocakta 415 ti..

kızlar benimde dün kan testim de belli oldu hamiş olduğum şubatın son hamişlerindenim

Ben daha önce nasıl görmedim bu topici

Son adet tarihim 25 Ocak. Hepimizin hamileliği hayırlı olsun.

Yalnız benim TSH hormon seviyem 4,91 çıktı. Dahiliye ye randevu aldım. Sanırım düşürmek için hormon kullanmam gerekecek. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?

süar ve r2d2 aramıza hoşgeldinizz hayırlı olsun bebeişlerimiz hepimizinn:)))

Günaydın,

İzmir'de deprem mi oldu?:uhm:

Gaz dedinde bu gaz sancısı beni de mahvetti ya. Sanki içimde atom bombası patlıyor. Ciddi ciddi sancı yapıyor .

Teşekkürler Pınar80.Son adet tarihlerimiz aynı, duygularımızıi yapılan testleri, verilen ilaçları hep burda paylaşırız, birbirimeze bilgi verir destek oluruz süper olur :teytey:

Kan değerlerim normal olduğu için sadece Folic Plus kullanıyorum ben.
Belki 4. aydan sonra bir de demir hapı eklenir buna. Size doktorlar neler önerdi?

Son düzenleme:

hoşbulduk canım inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
bu arada geçmiş olsun

evet canım ya şimdi gecti gaz sancım sabahları oluo bende sonra hafiiflio.depremdende korktum bu sabah öle kalktımm dahada şiddetliydi sancım.
canım dr bana günde 2 tane progestan verdi bebeğin tutunmasını kolaylastırmak için , 1 tane coraspin bebe aspirini birde folbiol içiorum. 1 tane düsüğüm var benim oğlumdada 3 ay kanamma gelmişti düsüğü engellemek amaclı içiorumm..

cumaya kadarda bekicez artık ilk randevum bakalımm kesemizi görücezmi

slm kizlar bende hamileyim.
dun test yaptim sabah positif cikti ogleden sonrada kantesti yaptim aksam oda positif oldugunu ogrendim. kac haftalik oldugunu bilmiyorum ama tahminen 5 haftalik. bu ay hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum herkeze hayirli dogumlar ve hayirli evlatlar diliyorum

aramıza hoşgeldin ebrucum tebrik ederiz ,allah kucaklarımızda görmeyi nasip etsinn..kan değerin kaç cıktı canım senin??

Kızlar,

Herkese iyi haftalar olsun.
Bende sadece folic plus kullanıyorumi günde 3 defa.
Onun dışında bir ilaç yok.

Pınar'cım,

Allah sanada keseyi görmeyi nasip etsin, insanın içi rahatlıyor.
Ama bizim dr pek temkinli, hala söylemeyin diyor, bakalım Perşembe günü yine dr'da olacağız, o günde herşey yolunda olursa, söyleyebilirsiniz dedi. :teytey:

Bugün itibarıyla tam 5 hafta+5 gün oldu.

Günaydın,
Bugün doktor beni randevuya çağırdı keseyi görmek için. Çünkü Geçen hafta Çarşamba gitmiştim
idrar testi pozitif çıkar çıkmaz tabi bişey göremedik:1rolleyes: Sonucu yazarım.

Ben de son 4 aydır folic asid kullanıyorum.Folic Plus kullanıyordum. Son ay folbiol almıştım.
Doktora gidince Folic Plus kullan dedi. O gebelere özel bir ilaçmış. Folbiol gebeler için değilmiş.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…