subat hamişleri burayaaaa

kızlar çok şükür sizi buldum yaaaaa nerden girdiniz bakim buralara.şubat hamişleri olarak takip ediyordum siziiii:) bu arada bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
rabbime binlerce kez şükürler ediyorum.9 aydan sonra aldım mutlu haberi...geçen hafta doktora gittim ama nete giremedimki bi türlü.çok heyecanlıyım yaaaa anlatılacak gibi değil.geçen hafta gittiğimde sadece kesesi göründü oda zorla :) 5743 çıkmıştı çünkü değerim.dr um 2 hafta sonraya tekrar gün verdi kalp atışları için ama ben hala bişey hissedemiyorum salak gibi oldum valla:) tek hissettiğim göğüs ağrısı oda çok fena hııı bide sabah akşam mide bulantısı ve aşırı derecede uyuma isteği tabi :)
ohhh yaa sizleride burda bulduğumada çok sevindim.farklı bir başlıkla konu açmayada utandım açıkcası.çünkü burada gerçekten uğraşan çok insan var.
herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum kızlar.öpüyorummmmmm:)

Berilcim canım seni kutlarım. Hayırlı hamilelikler inşallah. Ben de sadece kesesini görmüştüm. Bu hafta Cumartesi günü kalp atışlarını duyacağız inşallah. Gerçekten insan birşey anlamıyor. Ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasib etsin inşallah.

merak ettim seni hosgeldin ,bende 18inde duyucam insallah kalp atışlarını...

Ben de ayın 5 sinde gitmiştim ya.
10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ama ben ay sonunda gidicem.
Hem o zamana kadar kocaman adam olur tatlicadiarzu

Kızlar,

Umarım en ksıa zamanda hepiniz kalp atışlarını görürsünüz.
Benim o zamana kadar içim hep bir pır pırdı, şimdi artık daha rahatım.
Ben 6 haftalık iken, vaginal ultrason ile görebildim.
Minnacık bi noktai hızlı hızlı atıyor orada...

Sağol Ponarancım. Valla eminim ki hepimizin kalbi senin olduğun gibi pır pır. Ben ya duyamazsak diye çok korkuyorum. Çok taktım galiba kafaya. Geceleri bir sağa bir sola hiç doğru düzgün uyuyamıyorum. İnşallah dediğin gibi hepimiz duyarız da miniklerimizin kalp atışını rahatlarız canım.

kalp atışını duyacaklarr:))))))))))))))))

myangel :15 mart cumartesi
pinar80 :18 mart salı
R2D2 :30 mart

devamını beklioruzz:)))))))))))))

22 mart inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)
kızlar hepimize tekrar hayırlı hamilelikler diliyorum ama bazen kendimi kötü hissediyorum biliyomusunuz yaa.çünkü onu tam olarak göremedim ondanmıdır nedir bi türlü sanki içimde birşeylerin can bulduğuna inanamıyor gibiyim.mucize gibi bişey bu.Allahım sen aklımızı koru :)

kalp atışını duyacaklarr:))))))))))))))))

ponaran : mercimeğini duydu:)))
myangel :15 mart cumartesi
pinar80 :18 mart salı
R2D2 :30 mart
beril78 :22 mart

devamını beklioruzz:)))))))))))))

Son düzenleme:
Kızlar günaydın!

Kilo durumları nasıl gidiyor? Ben sanırım 0.5 kg aldım gibi ama iş pantalonlarım sıkmaya başladı. Çok mu erken daha? :1no2:

Var mı benim gibiler?

Ponarancım günaydın canım. Yalnız değilsin hiç merak etme. Eşim de bana daha kilo için çok erken diyor ama ben bir türlü doymak bilmiyorum. Aklım hep yemeklerde. Canım hep tuzlu şeyler çekiyor. Geçenlerde çok az mide bulantım oldu şimdi yok çok şükür ama o zaman bile sürekli yiyordum. Ben de 1 kiloya yakın kilo aldım. Bir de sabahları süt içeyim diyorum ama çok fena gaz yapıyor. Bir de onun şişkinliği pantlonlar bana da olmuyor artık. Şuanda 57 kiloyum ama böyle giderse 70'e vuracağım herhalde..

günaydın arkadslarr, masallah hızlısınız tartılmadım ama merak ettim şimdi bende kendi kilomu:)))
hiç mide bulantım yok ne bulursam yiyorum ve cok sık acıkıorum böle giderse sonumuzz fecii..ben oğlumda ilk 3 ay 2 kilo zayıflamıstımm cok mide bulantılarım vardı 5 haftalıkkken baslamıstı ,bu nasıl hamilelik anlamadım insallah böle gider ben memnunumm cooook:))bugün itibariyle 6+6 yımm herhalde bundan sonra olurmu bilelmemm
kıslar sabah ilk kalktığımda idrar biriktiği için karnımın altında bi şişlik oluoo avuucumla seviorum onuu sizdede oluomuu sonra inioo..

Pınarcım canım bende de şişlik var ama çok az. Sabahleyin iadrar biriktiği için orası biraz daha şişiyor sanırım. Ben de sabaları hep okşuyorum bebeğimi. Bir de dediğin gibi ben de çok sık acıkıyorum. Bulantım olmuyor ama acıktığım zaman çok fena karışıyor midem. Ben de hemen birşeyler atıveriyorum ağzıma. Ben işyerimdekilere henüz birşey demedim. Şuanda 4 tane yönetmen var. 2'si hamile. Ben de inşallah bir aksilik olmazsa Pazartesi açıklayacağım ama ne tepki verecekler bilemiyorum. Müdürümün yüzünü tahmin edebiliyorum :) :)

Kızlar ya size birşey soracağım. Benim yemeklerden sonra kalbim çok hızlı atmaya başlıyor. Böyle çarpıntı gibi. Bir de yürürken çok hızlı yürüdüğüm zaman nefesim daralıyor. Sizde de böyle bir durum var mı acaba? cumartesi günü soracağım doktoruma ama merak ettim.

Vallahi şimdi bile kalbim sanki dışarıda atıyormuş gibi. Ben tansiyondan olabileceğini düşünmüştüm ama bende hiç öyle tansiyon düşüklüğü ya da yüksekliği yok. Herşeyim gayet normal. Sadece çok üşürdüm ama şimdi kolsuzla dolaşıyorum. Hiçkimse hamile olduğumu bilmediği için herkese garip geliyor. Bu kız yazı erken getirdi diyorlar.. Ben de glüyorum..

tansiyonunu ölçtür bakalımm, benimde kalp atısım 90 la95 arası cıkıoo:)))
oğlumda yine daha ilerleyen aylarda göreceksinizz130-140 cıkodu kayınpederim bile sasırıdı nasıl iş bu böle diyyee:))))))))))

Canım ya aslında şimdi kaç bilmiyorum ama 130-140 olduğunda düşünemiyorum. Kalbim beynimde atıyor gibi hissediyorum. Bu hafta gittiğimizde zaten tetkikler yapılacak herhalde tansiyonu da kontrol ederler. 2 gün kaldı ama sabırsızlanıyorum. En erken benim randevum galiba. Miniğimin kalbini duymayı çok istiyorum..

Günaydın:teytey:
Şiiii yavaş gidin biraz kızlar napıyosunuz. Yemeyin fazla. Bu aylarda yedikleriniz
son aylarda yağ olarak size geri dönecek.
Maksimum 10 kilo almam gerekiyor. Zaten her cuma sabahı kahvaltıdan önce tartılıyorum.
Kilo almadım. Zaten 3 aydan önce almak istemiyorum. Çok dikkat ediyorum.
Ben e bugün itiariyle 6+ 6 günlük.
Dün sabah çok midem bulandı ama geçti şükür. Sürekli hiç çekilmezdi heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…