subat hamişleri burayaaaa

Ben İstanbul'dayım myangel.
Büyüsün artık şu bebekler hatta bir an önce doğsunlarda sevelimŞeniz

Canım yaşadığınız yer İsveç yazıyor da o yüzden sordum. Anadolu mu yoksa Avrupa yakasında mısın? Ben Anadolu'dayım da acaba doktorun kim onu merak ettim. Ben kadıköy şifada Evrim Hanım ile görüşüyorum. Ama önümüzdeki haftadan sonra değiştirmeyi düşünüyorum.

İnternetten hastane ve doktorlara bakarken görmüştüm. Evrim Aksoy değil mi?
Ben Central Hospital e gidiyorum. Doktorum Meltem Sözdemir.
Kendi doktorum doğum iznine ayrıldı ve aylardır yok:mymeka:
Ama beğendim doktoru gebe kalmadan önce de jinekolojik muayene için gitmiştim.
İçeri girer girmez güleryüzle hal hatır sorar.
Sen doktorundan neden memnun değilsin?

arkadaslar büyük gün bugün saat 5 te ilk randevum var hayırlısıyla insallah kesemizi görürüz.bugün tam 6+0 haftalığım. bana dua edin cok heyecan yaptım allah yardımcımız olsunn..

Günaydın canım.
Doktorumdan çok memnun kalmadım çünkü hem çok genç yani deneyimsiz olduğunu düşünüyorum hem de biz gittiğimizde bir başladı anlatmaya hiç susmadan söyledi söyledi. Bize hiçbirşey sorma fırsatı bile vermedi. Eğer devam ederseniz testlerinizi yapacağım dedi. Bir de araştırdım biraz da sezeryana çok yatkın bir doktor. ben doğumumun normal olmasını istiyorum. Çoğu kişi istemez ama ben kendimi ona göre hazırladım. O yüzden değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu.
Central Hospital'ın belki doktorları iyidir ama orada danışmada duran bayanların bana karşı bir saygısızlıkları oldu o yüzden orayı da tercih etmiyorum. Üstelik orası evime 5 dak. mesafede. Yeditepe doktorları iyi ama orası da çok pahalı. Ne yapacağım bilmiyorum..

Pınarcım canım seni çok iyi anlıyorum. Benim de ilk randevumda saatler geçmek bilmemişti. İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın biz de senin adına seviniriz canım..

Arkadaşlar ya bu arada birşey sormak istiyorum. Ben şuanda 5+5 haftalığım ama bazen sanki regli olacakmışım gibi bir sancı giriyor. Herhangi bir kanamam falan hiçbirşeyim yok ama bu ağrı beni çok endişelendirdi. Acaba sizde de bu şekilde ağrılar oluyor mu? Doktoruma danışsam mı acaba?

Arkadaşlar ya bu arada birşey sormak istiyorum. Ben şuanda 5+5 haftalığım ama bazen sanki regli olacakmışım gibi bir sancı giriyor. Herhangi bir kanamam falan hiçbirşeyim yok ama bu ağrı beni çok endişelendirdi. Acaba sizde de bu şekilde ağrılar oluyor mu? Doktoruma danışsam mı acaba?

myangel cım hamileliğin ilk zamanlarında kasılmalar sancılar çok normal benimde geçen haftaya kadar oluyodu bu hafta 7 nin içindeyim
ama içim rahat olsun diyosan dr a danış seni rahatlatır
pınarcım sana bol şanslar inş bebişinle tanışırsın bugün
ben 14 martta dr a kalp atışı dinlemeye gitcektim ama eşimin ankarada işi çıktı 2 haftalığına ankaraya gidiyoz artık kalp atışı inleme safahatım 26 sına kaldı ankarada tanımadığım bir dr a gitmek istemiyorum çünkü dr mdan çok memnunum bu arada baya büyümüş olur herhalde inşallah...
ayrıca kızlar hamilelikte dr hakkaten önemli daha yolun başındayız dr la birlikte çok yol katetcez bu yüzden güvenebileceğiniz dr unuzu inşallah en kısa zamanda bulursunuz
sevgilerle bir süre aranızda olamıcam
döndükten sonra hepinizin güzel haberlerini okumayı umuyorum sevgilerle....

Sağol Edhakcım. Aslında çok sık ağrılar değil ama zaten zar zor bebişimi buldum birşey olmasından korkuyorum. Haftaya benim de randevum var. O zaman doktordan fırsat bulursam soracağım mutlaka. Ben de eşim de kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyoruz. Sanki bunu duyunca üstümde kocaman bir yük kalkacak gibi geliyor. Hayırlısı bakalım artık. Tekrar sağolasın canım. Size de iyi yolculuklar..

oyyy oyyy yerim ben senin bebişiniii canımmmm arkadaşım benimmmm ayy canım cok dıkkat et kendıne cok koru kendınıııı minnosa bıseycık olmasın hee ıkıncı mınnosda gelıyoo ayy ne güzel yaa

Kızlar merhaba..
Pınarcım, nasıl geçti dr randevun? Görebildiniz mi keseyi? Kesin görmüşsünüzdür...
Benim eşim ani bir şeki,lde apandist ameliyatı oldu, biraz yorucu ve sıkıntılı 3 gün geçirdik ve telaşlandım açıkçası. senağlama

Ama yinede aynı hastane olduğu için gittim dr randevuma yerimseniben
Kalp atışlarını ilk defa gördüm, çok ama çok değişik bir duyguydu. Dr artık bir ay sonra gelebilirsin dedi.

Edhakcım, Sana da iyi yolculuklar! Kendine ve bebişe dikkat et!

Central Hospital'ın belki doktorları iyidir ama orada danışmada duran bayanların bana karşı bir saygısızlıkları oldu o yüzden orayı da tercih etmiyorum. Üstelik orası evime 5 dak. mesafede. Yeditepe doktorları iyi ama orası da çok pahalı. Ne yapacağım bilmiyorum..

Anladım.İçine sinmemiş. O halde hemen yeni bir doktor bulmak lazım sana.
Bana da çok yakın Central. Yürüyerek hızlı adımlarla beş dakikada gidiyorum.
Aslında benim doktorum Yunus Emre hastanesinde Nihan hanımdı. Doğum yaptı hala gelmedi :mymeka:
Danışmadakiler konusunda haklısın. Ben de gıcık kaptım. Doktordan hoşlanmasam gitmezdim vallahi. Şimdilik orada devam ediyoruz. Bakalım aylar ne gösterecek.
Ben de Yeditepeyi düşündüm hatta Rukset hanım var orada ama Acıbademden bile pahalı. Hatta şimdi özel sigorta yapsaydık keşke diyorum.

arkadaslar ancak şimd haber verebiliorum eşim eğitime giittiği için kayınvalidemde kaldık 2 gün..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kesemizide bebişinide içinde gördükkkkkkkkkkk:}}}kalp atışları için 18 inde gitcem ama mercimeğimi gördümm.hepimiz için hayırlısı olsun.

Çok sevindim pınarcım.
Hayırlısı olsun, allah tamamına erdirsin.
Bende cuma günü kalp atışlarını gördüm.
Mucizevi birşey gerçekten!

arkadaslar ancak şimd haber verebiliorum eşim eğitime giittiği için kayınvalidemde kaldık 2 gün..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kesemizide bebişinide içinde gördükkkkkkkkkkk:}}}kalp atışları için 18 inde gitcem ama mercimeğimi gördümm.hepimiz için hayırlısı olsun.

:nazar:çok sevindim canım allh tamamına erdirsin:teytey::teytey:

Pınarcım ve ponarancım ikinize de hayırlı olsun.
Vallahi ben de kaç gündür doğrudüzgün uyuyamıyorum. Ya kalp atışlarını duymazsak diye o kadar çok endişeleniyorum ki. Rüyalarıma bile giriyor. Kabuslarla uyanıyorum. 15'inde benim de randevum ama sağ sağlim bir atlatsam bir duysam başka bir şey istemiyorum.
R2D2'cim canım doktorundan memnunsan hiç değiştirme. Yeditepeyi ben araştırdım doğum için 6.000-6.500 ytl istiyorlar. Hala araştırıyorum. Hayırlısı bakalım.
Buarada bende mide bulantıları başladı. Sabahları ve acıkınca çok oluyor. Çok fena birşey. Ama akıntım hala yok. Sadece idrarım çok koyu o kadar.

X