- 3 Eylül 2007
- 869
- 3
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
Ben İstanbul'dayım myangel.
Büyüsün artık şu bebekler hatta bir an önce doğsunlarda sevelimŞeniz
Büyüsün artık şu bebekler hatta bir an önce doğsunlarda sevelimŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ya bu arada birşey sormak istiyorum. Ben şuanda 5+5 haftalığım ama bazen sanki regli olacakmışım gibi bir sancı giriyor. Herhangi bir kanamam falan hiçbirşeyim yok ama bu ağrı beni çok endişelendirdi. Acaba sizde de bu şekilde ağrılar oluyor mu? Doktoruma danışsam mı acaba?
Central Hospital'ın belki doktorları iyidir ama orada danışmada duran bayanların bana karşı bir saygısızlıkları oldu o yüzden orayı da tercih etmiyorum. Üstelik orası evime 5 dak. mesafede. Yeditepe doktorları iyi ama orası da çok pahalı. Ne yapacağım bilmiyorum..
arkadaslar büyük gün bugün saat 5 te ilk randevum var hayırlısıyla insallah kesemizi görürüz.bugün tam 6+0 haftalığım. bana dua edin cok heyecan yaptım allah yardımcımız olsunn..
arkadaslar ancak şimd haber verebiliorum eşim eğitime giittiği için kayınvalidemde kaldık 2 gün..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kesemizide bebişinide içinde gördükkkkkkkkkkk:}}}kalp atışları için 18 inde gitcem ama mercimeğimi gördümm.hepimiz için hayırlısı olsun.
çok sevindim canım allh tamamına erdirsin:teytey::teytey:
Çok sevindim pınarcım.
Hayırlısı olsun, allah tamamına erdirsin.
Bende cuma günü kalp atışlarını gördüm.
Mucizevi birşey gerçekten!
oyyy oyyy yerim ben senin bebişiniii canımmmm arkadaşım benimmmm ayy canım cok dıkkat et kendıne cok koru kendınıııı minnosa bıseycık olmasın hee ıkıncı mınnosda gelıyoo ayy ne güzel yaa