- 14 Kasım 2007
- 1.296
- 1
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba ben serap pınarcım inşallah hamilesindir ilk micnm bende seni arıyodum nihayet buldumyerimseniben ben yaptım cnm test sonuç negatif bende olmadım ısımda ilk defa bugün yüksek valla beklemek çok zor listeye bakıyomusun hiç 26 şubat olarak bi ikimiz varız inş ikimizde hamiş oluruz
doğumu nerde yapmayı düşünüyosunmeraba ben serap pınarcım inşallah hamilesindir ilk mi
cnm bende seni arıyodum nihayet buldumyerimseniben ben yaptım cnm test sonuç negatif bende olmadım ısımda ilk defa bugün yüksek valla beklemek çok zor listeye bakıyomusun hiç 26 şubat olarak bi ikimiz varız inş ikimizde hamiş oluruz
Ponarancım senin adına sevindim canım. Zaten sanırım sen de kız istiyordun. allah yeterki hepsine sağlık versin. Biz de bu hafta sonu gideceğiz ama gerçekten çok sabırsızlanıyoruz. 1 ay oluyor neredeyse kızımı görmeyeli. Çok özledim onu. akşamları işten gelince sırt üstü uzanıyorum. Hemen oynamaya başlıyor miniğim. Ben de böyle olunca sanki onu görmüş gibi oluıyorum. Şimdilik böyle avutuyorum kendimi.
Seher'cim Allah sana da sağlıklı doğumlar nasib etsin inşallah. Seninkiler ikiz mi yoksa ikisi de erkek mi? Bir de acaba sen ilk doğumunu sezeryan mı yoksa normal mi yaptın onu merak ettim. bize tavsiyelerin var mı canım?