Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ayaklarımda nedense bi şişlik yok hala ayakkabılarımın hepsi oluyor benim de bildiğim kadarıyla hamilelerin ayakları hep şişermiş sanırsam anormallik bende canım sen hiç canını sıkma allahtan yaz hamileleriyiz ya kış olsa o botların içinde ne yapacaktık giyeriz şipidık terliklerimizi üstümüze de tiril tiril bi elbise oh! var mı keyfimize:))
bu arada bizim oğluşun odasını şuan depo olarak kullanıyoduk ya hafta sonu orayı boşaltmaya karar verdik evin bodrumuna indircez kutuları ıvır zıvırları bide güzel bi boya badana yapalım diyorruz artık yavaş yavaş odalar başlıyoz ne güzel canım bordür benimde aklımda çok tatlı duruyor bebek odalarının duvarlarında ama sanırsam biz süslemek için annemleri beklicez karyola yı filan onlar alacak ya onlar alınsın onlara uygun süsleme yaparım herhalde
R2D2'cum, demek yaptırdın amniyoyu. Kolay diil, bol bol dinlen ve en kısa sürede iyi haberlerini al. Bizide haberdar et mutlaka. Kızının adına da bayıldım, allah hepsine güzel bahtlar versin umarım. Bizim hala cinsiyet belli diili bakalım bekliyoruz.
Edhakcım, sen de bugün görmüşsündür artık oğluşu. İyice büyümüştür tahminim. Bizimkine daha çok var 3 Temmuzda, 2 koca hafta.:çok üzgünüm: Allahtan hareketlerini hissediyorum da içim rahat. Bu sefer arası çok uzun oldu gibi geldi bana :1no2:
Myangel, bizde babası ile harıl harıl kız ismi aranıyoruz. Ben nedense hiçbir ismi beğenemiyorum, erkekse isim hazır ama kızsa belli diil henüz. Baba ile isim zevklerimiz tutmuyor bir türlü a.s
Benim de ayaklarım çok uzun süre ayakta kalınca şişiyor. Dün Ceyo'dan önü cırtlı terlik aldım çok rahat.
Bir de kafama takıldı benim kızın hareketlerini ben hissedemiyorum çok net. Hani tekme atması falan mı gerekiyor onu da bilmiyorum. Bir hafta önce belirgin şekilde iki noktada hissetmiştim çok heyecanlıydı. İstiyorum ki hep oynasın. Bakalım ne zaman kendini tam belli edecek.
kızlar geldim nihayet gördük oğluşumu dudakları gözleri 3 boyutlu da bakmak kadar olmasada netti dr detaylı organ taraması yaptı beyin omurgalar kalp kalp kapakçıkları daha sayamadığım birçok şeye allahtan herşey normal çıktı şuan için sağlıklıymış minik erayımız tam 463 gram olmuş bir dahaki kontrolümü ağustos başına verdi çok var çoooookk...bizde ağustos 4-5 gibi izne ayrılcaz zaten öncesinde giderim 2 ağustos gibi bir dahaki kontrole gelmeden şeker ölçüm testi yaptır dedi
r2d2 ciğim bende çok sık hissetmiyorum canım daha çok minikler eminim teklemliyodur seni ufaklık ama sen hissetmiyorsundur inş 1-2 ay sonra bizi o tekmelerle uykumuzdan bile uyndırcaklar biraz daha sabır gerekiyor sanırsam
my angelcım soğuk su içmenin bebişlerimize hiç bir zararı yokmuş suu içmek nasıl zararlı olabilir ki dedi dr ben sanki konu komşu dan duymuşum gibi bebeğin mor çıkar filan diyolar bana dedim sen mor olmadığım sürece bebeğin mor olmaz merak etme dedi güldü:)) zaten biz su içtiğimiz zaman bebişimize o su olarak değil mineralleri kana karışarak kanından gidiyormuş içimiz rahat içmeye devam edebiliriz hatta bolca iç dedi dr günde 2-2,5 litre içmeye çalış dedi benimde hamilelik öncesi su içme alışkanlığım çok yoktu şimdi kendimi zorluyom valla sonuçta ha bire tuvalete taşınıyom ama bebiş için değer...
Canım çok teşekkür ederim. Valla doktorunun dediğine çok güldüm gerçekten. Eskiler böyle herşeyi uydurup insanın kafasında soru işaretleri bırakıyorlar. Oğluşunun iyi olduğuna da çok sevindim. Ben de Temmuzun ilk haftası gideceğim ve ben de çok sabırsızlanıyorum. Buarada oğlunun ismi de hayırlı olsun canım. Çok güzel bir isim bence Eray. Kıpırtılardan bahsetmişsiniz. Benim kızım çom ilginç ben hapşırınca bir oynamaya başlıyor. Sanki beni gıdıklıyormuş gibi. Bir de bizim ufaklık pek bir hareketli sanırım ben baya hissediyorum oynadığını. İçimde sanki kelebek dolaşıyor gibi oluyor. Genelde sabahları oynuyor bir de karpuz yeyince. İnşallah bir aya yakın hepimiz daha da hissederiz varlıklarını. Bu çok güzel bir duygu.
Canım çok teşekkür ederim. Valla doktorunun dediğine çok güldüm gerçekten. Eskiler böyle herşeyi uydurup insanın kafasında soru işaretleri bırakıyorlar. Oğluşunun iyi olduğuna da çok sevindim. Ben de Temmuzun ilk haftası gideceğim ve ben de çok sabırsızlanıyorum. Buarada oğlunun ismi de hayırlı olsun canım. Çok güzel bir isim bence Eray. Kıpırtılardan bahsetmişsiniz. Benim kızım çom ilginç ben hapşırınca bir oynamaya başlıyor. Sanki beni gıdıklıyormuş gibi. Bir de bizim ufaklık pek bir hareketli sanırım ben baya hissediyorum oynadığını. İçimde sanki kelebek dolaşıyor gibi oluyor. Genelde sabahları oynuyor bir de karpuz yeyince. İnşallah bir aya yakın hepimiz daha da hissederiz varlıklarını. Bu çok güzel bir duygu.
canorkide hoşgeldin canım öncelkle tebrikler test değerin 5,5 haftalık için bence biraz yüksek çıkmış ikiz olma ihtimali olabilir mi?
5-7 hafta arası dr lar zor görüyor zaten jinekolojik ultrasonla seçilebiliyor doktorun hangi ultrasonla baktı ? ama endişen hamilelik konusunda şüphen olmasın canım beta-hcg 10 un üsteündeyse kesin gebelik var diye biliyorum yine en doğrusunu dr un söyler güzel haberlerini bekliyoruz
nilüfer bana mı yazdın canım ben yeni katıldım daha pek bilemiyorum bu msjlaşma olayını birde 5+5 deyince bnimki 5+3 daha eğer bana attıysan msjı tekrar açıklayıcı şekilde gönderirimisin ismim duygu şimdiden tşkkr ederim...a.s.
canorkide canım hayırlı olsun. Bu duyguyu hepimiz yaşadık. Benim tam 4 haftalıkken değerim yanlış hatırlamıyorsam 894 civarındaydı. Seninkinin yüksek olması bana normal gibi geldi.Kesesi çok ufak olduğu için doktorun ancak 7. haftada net olarak görebilecektir. 10-11. haftalarda da kalp atışlarını duyabilirsin sanırım. Sağlıklı bir bebeğinin olması dileğiyle yeniden kutlarım seni..
kızlarrr herkese merhabalarr... benim işlerim bu haftalarda öyle yoğundıki anlatamam.bir girip bakamadım sizlerede napıosusnuz diye :)neyse herkes sağlıklı bebişler mutluysa ohh ne güzel... bende 21 haftayı bitirdim şaka maka.detaylı tarama için temmuz başı gideceğim inşalllah.bende çok fazla tekme falan hissedemiyorum aslında ama internette artık hıçkırabildiğini ve bunuda annenin hissetiğini okumuştum sanırım benim kızım hıçkırmaya başladı:) bazen sanki göbeğimin tam altında birşeylerin düzenli aralıklarla oynadığını hissediyorum ama bu kadar.birde my angelcım dediğin gibi karpuz yemeye başlayınca hemen hareketlenme başlıyor neden acaba:) bu arada biz isim beğendik ASYA ...sizce nasıl kızlar yaaaa benim hoşuma gitt ilk defa eşimlede anlaştık bu konuıda.bide sizlerin fikrini alayım dedim.öptüm herkesleri yine yazarım...
berilcim asya bence çok güzel bir isim bide ne güzel eşinlede anlaşmışsınız bizde isim konusunda ERAY düşünüyoruz hatta anlaşıp ailelere bile söyledik ama birisi eray aynı zamanda kız ismi diyince içime şüphe düştü kızlar sizce eray ismi nasıl ve siz hiç kız ismi olarak duydunuz mu çünkü ben hiç duymadım anlamı bile ay gibi yiğit erkek demekmiş??
ayrıca kendini çok yorma bak artık ağırlaşmaya başlıyoruz yakında hergün tekmelerle uyanıcaz ama şimdilik bende çok sık hissetmiyorum daha çok uzanmış halde yatarken öyle hıçkırık filan da duymadım ama tekme attığı zaman lar gerçekten insan bi hoş oluyor bi daha gelsin diye bekliyor ama..
Berilcim canım bence de Asya ismi çok güzel. Ben bu ismi çok severim. eşinle de anlaştığına göre bence hiç değiştirmeyin. Bir de gerçekten kendine dikkat et. Ben de çok hareketliyimdir ama aklıma geldikçe hep yavaş yavaş hareket etmeye çalışıyorum. Edhakcım canım ya ben hiç Eray diye kız ismi duymadım. Belki ailenizden duyanlar olabilir ama bence Eray ismi çok güzel. hiç vazgeçmeyin. Bizim kızımızın da ismi inşallah Ayşe İpek olacak. Aslında iki isimli olmasını istemiyorum ama babamız Ayşe de olsun deyince artık öyle anlaştık. Buarada ben bir ninni cd'si aldım. Lullaby diye. İşten gelince mutfağa girmeden ilk işim o cd'yi açmak oluyor. size de tavsiye edrim çünkü gerçekten müziği duyduğunda acayip oynamaya başlıyor. Ben göbeğimin inip kalktığını gördüm. Çok güzel bir his.
Ay'cım canım ben testimi en son regli olduktan tam bir ay sonra yaptırmıştım. Ama test yaptırmadan 2 hafta önce kadar ufak bir lekelenmem olmuştu. Bir de göğüslerim şişmeye başlayınca anlamıştım. Yine de çok erken davranma derim. Bazen pozitif olsa bile değer yeni yeni artmaya başladığı için negatif gibi görünebiliyor. Bir sonraki reglin olmazsa o zaman yaptır kesin sonucu alırsın.
my angelcim canım teşekkür ederim benim de hiç değiştiresim yok aslında o kadar benimsedimki şimdiden ama yine de aklımızda kalmasın diye özellikle eşimin aklında kalmasın diye biraz daha düşünmesi için zaman verdim bilmiyorum nedense bebeğime eray ismini koymam gerekiyomuş gibi geliyor çünkü hamile kaldığım ay daha hamile olduğumu öğrenmeden önce bu ay hamile kalırsam oğlum olsun adı da eray olsun diye geçirmiştim
aslında aylardır hamile kalmak için uğraşıyordum ama hep kız içimden geçiyodu ilk defa o ay erkek olsun istedim eray diye çağırdım o ay da hamile kalınca eray olmalı diye düşünüyorum yine de daha düşünmek için 4 ayımız var tabi ben de iki isim koymak istemiyorum neyseki eşim de aynı fikirde o yüzden bir isimde buluşmaya çalışıyoruz aslında erayı kabul etti içinde birşey kalsın istemediğimden biraz daha süre verdim
canım çok iyi düşünmüşsün ninni cd sini ben de klasik müziğin dinlendirdiğini hoşlarına gittiğini duymuştum ben de bol bol klasik müzik dinletmeyi düşünüyodum ama ninni cd si de iyi fikir ama öncelikle bu haftayı atlatmam gerekiyor bebeğim 1 hafta daha beklesin sonra hep onunla ilgilenicem söz ama bu hafta sonu sınava girecem -kpss- hafta içi sıkı çalışmam gerekiyor son tekrarları yapma vakti geldi o yüzden bu hafta pek internete girmezsem kusuruma bakmayın özelde çalışmaya devam etmek istemiyorum eşimde memur zaten tayinlerde uyumlu olalım istiyorum bu da bebekten önceki son şans oğlum bana uğur getirir inş
Tuğbacım canım hayırlı olsun. Allah sağsalim bebeğine kavuşturmayı nasib etsin. 5 yıl beklemek gerçekten çok zor olsa gerek. Biz eşimle 5 ay uğraştık ama 5. ayda artık ben baya psikolojik bunalıma giriyordum. Çocuk gördüğümde ağlamaya falan başlıyordum. Tam acaba bizde birşey mi var diye doktora gidecekken kızımız bize süpriz yaptı. Senin gibi 5 yıl bekelemek dile kolay. ama onlar için herşeye değer gerçekten.
Edhakcım canım Allah sana da inşallah zihin açıklığı versin. Sınavını başarıyla atlatmanı dilerim. Oğluşun sana şans getirir sen merak etme. Yeterki hayırlısı olsun. İnternete giremezsen de hiç üzülme. Biz buradayız. Her zaman bekleriz...:))