subat hamişleri burayaaaa

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben de 5 kilo aldım. Doktorum hamur işi yasak dedi ama kim dinler yasakları. Çok seviyorum valla fırsatları hiç kaçırmıyorum. Sonradan nasıl olsa veririm diyorum. Bir de veremezsek yandık ama olsun. Biraz dişimizi sıkarız. Buarada bebeğimin hareketlerini hergün daha fazla hissetmeye başladım. Özellikle sabahları çok oynuyor benim kızım. Onu biran önce kucağıma almak istiyorum. Acaba neye benzeyecek en çok da onu merak ediyorum. Herkese sağlıklı günler...

Kilo konusunda yaptığım birşey yok aslında.
Dikkat ediyorum çünkü doktor beni o kadar korkuttu ki her lokmayı hesapla atıyorum
ağzıma. Öğün atlamıyorum aç kalmamaya çalışıyorum. Her yediğim şeyi sayıyorum valla.
Mesela hergün küçük bir kaseye 4 tane badem, ceviz, kuru kayısı ve fındık koyup yiyorum.
Öyle litre litre yağlı sütler içmiyorum. Ama arada canım herşeyi istemiyor değil.
Geçen gece waffles diye içim gitti. Gece yarısı kalktık Modaya gittik yedik.
İlk aylarda çok kilo almak istemiyorum zaten. 6. aydan sonra istemesekte yeterince alıcaz.benneyaptımki
Birde ilk aylarda çok yemek yiyenlerin daha çok kilo aldığına inanıyorum sanki
o yenilenler depolanıyorda sonradan yağ olarak geri dönüyor.yerimseniben

Yarın sabah Zeynep Kamilde randevum var. Bakalım ordaki doktor ne diyecek.
Hayırlısı...
17 hafta 5 gün...

Son düzenleme:
kızlar hepinize merhabaŞenizohhh bi sohbet bi sohbet niye gelmiyosunuz bakim ekim annelerinee:sm_confused:böyle ayrı gayrı olmuyo ama bebişleri listemize ekliyelim göbüşlerinizin fotolarını görelimŞeniz

Dün gittim hastaneye ama hiçbir işimi halledemeden döndüm.
Elimde sıra numaram olduğu halde herkesin içeri girebilme çabası, saygısız personel...
Bilirsiniz işte gereksiz prosedürler ve bir oraya bir buraya sürüklenmeler...
Perinatoloji diye ayrı bir klinik yokmuş servis varmış Yatan riskli gebelere bakıyorlarmış. Genetik kliniğinde dün sıra yoktu.
Doppler ultrasonda da en erken 30 Haziran'a gün verebileceğini söyleyince çıktım tabi.
Başka bir yerde hallederim. Zaten Pazartesi Bursadaki doktorumla randevum var onun çalıştığı hastanede her şeyi hallediyoruz.
Ben her ay Bursaya gitmek zor olur diye burada halletmeye çalıştım ama İstanbul da mümkün değilmişsengözlerimebaksanab
Dün o kadar erken boş yere kalkmışım:dilcikar:

Tühh ya kötü olmuş gerçekten, kendini yorduğuna mı yanarsın, uğraşıp, sinirini bozduğuna mı...

Neyse kısmet diilmiş demek ki, sana Bursa yolları gözüküyor yine.
Her işte bir hayır vardır, çok inanırım ben. a.s.

R2D2'cim bence de ponaranın söylediği doğru. Zeynep Kamil hastanesi hakkında ben sürekli kötü şeyler duyuyorum. Belki de bana öyle denk geliyor ama kötü olmasındansa 3 kuruş daha fazla verip doğru düzgün kontroller yaptırmak daha mantıklı. Sen hiç moralini bozma. İnşallah bugün işlerini istediğin gibi halletmiş olursun. Benim de kontrolüm bu hafta Cumartesi günü. Saat 15:00'de. Çok sabırsızlanıyprum kızımı görmek için. Bizim doktor Jinemedde çalışıyormuş ama benim gittiğim hastane ile de anlaşması olduğu için Cumartesi saat 14:00'de gelip işini bitirip gidiyormuş. Bakalım inşallah iyi geçer. Hayılısı arttık. Herkese iyi haftalar...

r2d2 ciğim gerçektende bzı hastanelerde ilgi ve alaka sıfırın altında oluyor panoranın dediği gibi her işte bir hayır vardır tabi senin için kötü olan merak ve heyecanını giderememek olsa gerek
zaten bugün randevun varmış ne güzel umarım herşey gönlünce ve yolunda gider
my angelcım ne güzel bebişle görüşmeye az kalmış bizim randevu 15-20 haziran arası gel dedi dr geçen hafta üçlü sonucunu gösterdim ama göremedim tabi oğluşu
bu arada 20. haftanın içindeyim 5 ayı devirdik valla yolun yarısını geçtik mi kızlar ne?...

Edhakcım canım bu hafta değil de haftaya perşembe bizim de 5 ayımız bitmiş olacak inşallah. Ben de hiç inanamıyorum bu kadar zamanın geçtiğine ama göbeğime bakınca aklım başıma geliyor. Bu aralar acayip karpuz yiyorum. Her gün yarım karpuzu götürüyoruz vallahi. Eskiden olsa hiç ağzıma sürmezdim. Şimdi akşam olsa da yemek yesek hemen sonra karpuz yesek diye can atıyorum. Başka da öyle canımın çektiği birşey olmuyor.
Hafta sonu kızımızın ilk eşyasını yatağını aldık. Bu oyun parklarından olan. Çok pratik ve kullanışlı birşey. Katlandığı için seyahate de götürülebiliyor. İstediğinde sallanabiliyor. Tekerlekli olduğu için de odadan odaya taşınabiliyor. Çok hoşumuza gitti. Hayırlısıyla başladık bakalım. Ben de daha şimdiden ihtiyaç listesi yapmaya başladım. Yavaş yavaş alalım diyoruz. O kadar çok şey varki alınacak..

Merhaba Kızlar,

Evet yolu yarıladık sayılır gerçekten, bende 19. haftanın içindeyim.
Haftasonu İkea'dan bebek odalarına baktım. Gerçekten pek uygun fiyatlı, 1.000 YTL'yi bile bulmuyor, full oda. Bulunduğu yerde olanlara tavsiye ederim.
Diğer normal mobilyacılarda 3.000-4.000 civarı ve pek süslü püslü. Ben sade birşeyler istiyorumda.

Bizde bakınıp, araştırmaya başladık ama daha siftah yok. 6. ayım dolsun, o zamana yavaştan başlarım diye planlıyorum.

Ben komple yatak odası takımı almayacağım. Zaten ufak dolabım vardı. İçini uygun birşekilde yerleştirdim. Kızımın eşyaları için yeterince yer var. Yatağını da aldık. Sadece oda süslemeleri kaldı. Onun için de duvar kağıdı vb. süslere bakacağım. Perde için süsler alacağım. Bir de cibinlik alacağım kızıma. Babasıyla beraber süsleyeceğiz inşallah.

kızlar ya benim annemler de tutturdu adettendir kızının ilk bebeğinin odasını anne baba yapar diye ve bana aldırmıyorlar sizin taraflarda da böyle adetler var mı yoksa annemler ilk torunlarına kendileri yatak almak için beni mi kandırıyorlar
bende karyola ve şifonyer almayı yada aldırmayı:)) düşünüyorum tam takımı en fazla 3 sene kullanacak zaten daha sonra genç odası alırız diye düşünyorum panorancım haklısın dışarıda tam takm odalar 2 bin ytl den başlıyor
bi de biz tayinci insanlarız bebiş büyüdükten sonra ikinciye saklıcaz diye ordan oraya taşırken eskitiriz valla

Günaydın Kızlar,

Edhakcım, dediğin adet bizde de varmış, yani anneme söyleyenler olmuş çevreden.
Ama ben biz alacağız, siz hiç yorulmayın dedim, şimdilik hallettim gibi. Tabi tarih yakınlaşınca ne olur bilmiyorum CADIARZU

Bende bir yatak+ dolap almayı düşünüyorum sadece, ilerde büyüyünce odası yapılır istediği gibi.

günaydın arkadaşlar. bizde böyle bir adet yok. Ama hem babam hem ablam hem de eşimin annesi, teyzesi alınacak ne varsa siz beğenin biz alalım diyorlar. Eşim de biz alabileceğimizi alalım alamadıklarımızı öyle ufak tefek şeyleri onlara söyleriz alırlar diyor. biz de çaktırmadan almaya başladık bakalım. zate ponaranın dediği gibi çok birşey almayacağız. en fazla 4 yaşına kadar idare eder cinsten. büyüyünce normal bir oda yaparız diye düşünüyorum ben de..

valla annem yemin aldırmasaydı ben şimdiye başlamıştım oğluşun odasını düzmeye bizim ev 3+1 biz bir oda boş diye depo yapmıştık ama şimdi ev nüfusu üçlenince önce orayı boşaltmak gerekiyo zaten bizim yatak odasına en yakın oda da orası hemen dibi şöyle temmuz gibi orayı boşaltıp iyice bi dezenfekte ve boya yapmak geriyo annem de ağustos gibi bana taşınıyo zaten doğuma kadar beraberiz

gerçi içimde nedense bi ses sanki erken doğum yapacakmışım gibi geliyo şöyle 7,5-8 aylıkken filan biran evvel bebeğe kavuşma isteğimden mi ne anlamadım valla:))

Şenizselam kıslarrr..edhakcım bi göründünn kayboldunn..haklısınız kıslar tam oda kullanışsız oluyo benim 4 yaşındada bi kısım var ona uzun bi karyola beşikle şifonyer almıştım yettii..şimdi onlar oğluşuma kalıyor kuzumada genç odası alıyorumm..ee allah nasip ederde oğluşumda 4-5 yaşlarındayken onada bi genç odası alınır yani bebek odalarını büyüyünce kullanamıyolar sonra ettiğiniz masrafa yazık oluyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…