-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
Canım bazı vücut 6. ay falan dinlemiyor sanırım. Ben de işyerimde %50 otruyorum %50 hareket ediyorum. Buna rağmen benim ayaklarımda da çok ufak şişlikler olabiliyor. Benim daha çok sabah ellerimde şişmeler oluyor. Yüzüğümü bile oyanatamıyorum neredeyse. Bu şişkinliklerin olmaması için bol bol su içmemi ve çok tuzlu yemekler yemememi önerdi doktorum. Ama sen yine de bunu doktoruna sor. Çünkü şişkinliğin aşırı olması tehlikeli olabilir.
Seliacım hayırlısı olsun inşallah canım. Cinsiyeti hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar.
Darkinlifecım canım senin heyecanını anlıyorum gerçekten. Ben günleri bırakın artık saatleri saymaya başlamıştım. Buarada 16 haftadan önce pek doktorlar cinsiyetini söylemiyorlar. Ama doktoruna göre de değişebilir tabi. Allah gönlüne göre versin. Sağlıkla inşallah. Pazartesi bize güzel haberlerini yazarsın.
Darkinlifecım canım hayırlı olsun. Sen de sanırım erkek istiyordun. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Eğer öylese olsun hiç üzülme. Allah herşeyin hayırlısını verir canım. Yeterki hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar. Benim kızımdan tek isteğim okuması ve iyi yerlere gelmesi. Bunun için de hep dualar ediyorum. İnşallah hepimizin çocukları böyle olur. Biz daha tam olarak isim bulamadık kızıma ama büyük ihtimalle Duru diye düşünüyoruz. Ceren ismi de çok güzel. Biz daha kıyafet almaya başlamadık. Önümüzdeki ay haziranın 7'sinde 2. düzey ultrasonografi yapılacak. Kesin emin olalım öyle başlayalım hazırlıklara dedik. O yüzden bu tarihi bekleyeceğiz. Haziranda artık ufak ufak kızımın eşyalarını almaya başlarız.
R2D2 canım benim doktorum da bebeğimde hiçbir sorun olmamasına rağmen perinatolojiste yönlendirdi. 2. düzey ultrasonografiyi bebeğinin iç organlarında ve dış görünüşünde bir aksaklık olup olmadığını anlamak için yapıyorlar. Hiçbir zararı yok sadece biraz maliyetli anladığım kadarıyla. Benim doktorum beni Jinemed'de bir doktora yönlendirdi. Kalamışta şubesi varmış.Kısmetse 07 haziranda oraya gideceğiz. Zeynep kamile ben de hiç gitmedim. Nasıl randevu alınır hiç bilmiyorum gerçekten. Buarada kızlar çoğalıyor anlaşılan. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasib etsin.