subat hamişleri burayaaaa

Kızlar,

Ben 15. haftadan beri hissediyorum, hatta artık eşim bile hissediyor ve inanamıyor.
Çok hareketli bizimki, durduğu yerden falan kaynaklanıyor herhalde.
Yattığımda ise karnımın dışından bile belli oluyor, oynuyor hareket ettiği bölge a.s

Ponarancım ne mutlu sana. ben de bayadan beri hissediyorum ama daha dışarıdan hissedilmiyor. Benim eşim de sabırsızlanıyor oynamasını seyretmek için. İnşallah yakında bizim ufaklık da başlar daha da hareketlenmeye..

Edhakcım ben tickerının üstündeki internet adresine girerek kendime bir tane ticker oluşturdum ama bunu mesajımda nasıl görüntüleyeceğimi bulamadım. Resim ekleme kısmı yok. Sizinki otomatik olarak mı geliyor?

myangelcim sen düzenlediysen;
önce kontrol paneline gir
orda sol en üstte detay bilgilerinizi düzenleyin var ona gir
orda da en altta doğum takip çizelgesi var canım senin sticker ın linkini oraya kopyalayıp yapıştırcan
sonra zaten kendi kendine senin yazılarında geliyor

edhakcım canım çok teşekkür ederim yardımın için. Dediğin gibi yaptım artık kendisi otomatik olarak geliyor. Of daha 141 gün varmış yaw...

canım bi yanlışlık yok 141 görünüyor artık hergün kendisi otomatik değişir ama sabah 9-10 gübü filan değişiyor herhalde çünkü bende sabah çok erken girdiğimde dünün tarihi yazıyor

bu arada canım aramızda tam bir hafta varmış ama tabi hiç belli olmuyo kimi bebek günün dolmasını bekliyo kimi sabırsız 1-2 hafta önceden geliyo...

Edhakcım canım doğru söylüyorsun. Şimdi farkettim değiştiğini. Saat farkından dolayı belki de. Yabancı site ya. Dediğin gibi aramızda bir hafta var ama hiç belli olmuyor gerçekten. Bir arkadaşımın bebeği 16/04'da 6 aylık olarak doğmuş. Çapaya yatırmışlar hemen küveze almışlar. 750 gr.mış doğduğunda. Şimdi ancak 1150 gr. olmuş. Allah'ım yeterki hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler nasib etsin. 1 hafta er ya da geç hiç farketmez.

canım ya..allah sağlıkla küvezden çıkmasını nasip eder inş annesi için de çok zordur bebeğin doğuyor ama dokunamıyorsun emziremiyorsun evine götüremiyorsun allah sabır ve sağlık versin canım

bazen bende erken doğum olsa keşke diyorum bir an evvel kavuşayım diye şöyle 8 aylıkken filan:)) ama tabi 9 ay 10 gün bir süre biçilmişse bunu yaşamak ve beklemek en doğru olanı diye düşünüyorum zaten o kadar erken doğan bebeklerin yaşama şansı diğerlerine göre daha az ne güzel arkadaşının bebeği hayata tutunmuş

Evet canım. Ben ve eşim de biran önce doğması için sabırsızlanıyoruz ama herşey vaktinde olursa iyi. Arkadaşımın eşinin doğum yaptığından haberimiz yoktu daha yeni bilgimiz oldu ama gerçekten çok zor günler geçirmiş. Daha yeni yeni emmeye başlamış 3 aydan sonra. Onu öyle küvezde görüp de dokunamamak dediğin gibi çok kötü bir dutrum olmalı. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah..

Buarada ben birşey danışmak istedim. Belki bilginiz vardır bilmiyorum ama ben soğuk suyu çok seviyorum ve sürekli soğuk su içiyorum. Su normal de olsa onu içmek bana işkence gibi geliyor. Acaba soğuk suyun bebeğime bir zararı olur mu? Hiç öyle birşeyler duyduğunuz oldu mu acaba?

Bir de ben iki hafta sonraki randevumu iptal ettim. 1 ay sonrasına aldım. Çünkü 1 ay sonra tatile gideceğiz. Hem bebeğimizin durumunu kontrol ederiz hem de seyahat konusunda doktorumuza danışmış oluruz dedik. doktorumuz da bir problem olmaz o zaman gelebilirsiniz dedi. Yani kızımı görmek için bir ay daha bekleyeceğiz..

hiç duymadım canım ya soğuk su olsa olsa boğazlara zarar verir herhalde onun dıında zaten hamilelere bol bol su için diyolar suyun derecesinden hiç bahsedilmiyor
kaldı ki bu sıcak yaz günleri bizi beklerken iki kişilik ateş bizi kavururken soğuk su içmemek olmaz ben de buzdolabına su koymaya başladım
ama yine de dr a sormakta fayda var benim randevum 1 hafta sonra canım ben sorarım dr uma yine de emin ağızdan bilgi alırız
bu arada ne güzel az kalmış tatilinize bizde ağustos başında ayrılıcaz izne izmiri ve denizi çok özledimmmm...

Çok teşekkür ederim canım benim. Ben de soğuk su ile ilgili hurafeler duyuyorum da o yüzden merak ettim. Yok bebek mor doğarmış, yok gazlı olurmuş vs. Zaten hamileler ne yapsa yasak olacak bu gidişle.
Biz de Bodrum'a gitmeyi düşünüyoruz ama 7. ayda olacağım için muhtemelen doktorumuz otobüs ile gitme diyecek. Aslında otobüs yolculuğunu da çok severim. Ailecek gideceğimiz için cümbüş cemaat oluyor ama bu seferkinde uçağa talim olacağız sanırım. Yine de doktora danışacağız bakalım o ne diyecek. Ben gittiğimde denizden çıkmamayı düşünüyorum vallahi. Çocukluğumdan beri her yaz denize gittiğimiz için ben de çok seviyorum. Hem yüzmek doğuma çok faydalı olduğu için bol bol yüzmeyi düşünüyorum. İnşallah hayırlısıyla bir problem çıkmaz da emellerimize, denizimize kavuşuruz canım. Oğluşa öpücükler..

bugün öğlen duş aldım duştan sonra biraz uzandım ki bi baktım karnımda bişeyler oluyo sanki kalbim orda da dış vuruyo gibi 4 tane tekme hissettim çok garipti kızlar
önce yok canım değildir dedim ama bi baktım iki üç parmak ilersinden bi tekme daha geldi sonra bi tane daha...
nihayet oğluşum varlığını hissettirmeye başladı o kadar büyüktü ki tekmeler eşim yanımda olsaydı kesin hissederdi bi daha banyo yaparken bana haber ver dedi:))
oğluş banyoyu seviyor herhalde:))

bu arada myangelcim etrafımdan eş dost bu sene sana denize girmek yok dedi yok efendim idrar yollarından enfeksiyon kapabilirmişim filan
ama sonra int den araştırdım baktım öyle bi yasak yok aksine dediğin gibi faydalı daha dr uma sormadım ama şimdiden hamile mayom hazır bekliyorum
ayrıcaa bugün randevumu aldım salı günü gidiyorum nihayet
otobüs yolculuğunu bende çok severim canım molaları bi de otobüste yapılacak ikramları heyecanla beklemeyi filan:))
öğrencilik hayatım ailemden dışarda geçtiğinden nerdeyse tüm firmalarla ahbap olmuştum:))
canım belki uçak daha tehlikeli olabilir ama bizim için etraftaki hurafelere göre basınç bebeği etkileyebiliyormuş diyolar
tabi dr a sormak senin için en doğrusu

kızlar bu arada nerelerdesiniz valla daha ağırlaşmadan üstünüze ağırlık çökmeye başladı herhalde
panoran, r2d2, beril, darkınlife??

Edhakcım canım o enfeksiyon ancak kirli sularda yüzülmesi durumunda oluşan birşey. Tertemiz denizde yüzmenin hiçbir sakıncası yok aynı zamanda doğum için de bebek için de çok faydalı. Tabi denizden sonra iyi kurulanmak ve güneşten iyi sakınmak gerek. Benim doktorum güneşe çıkarken bile 50 faktörlü güneş kremi kullan dedi. Beyaz tenli olduğum için hamilelikte lekeler daha da fazlalaşabiliyormuş. Benim ablama doktoru otobüsü yasaklamıştı. Onun da kayınvalidesi Antalya'da ve uçakla gitmişlerdi ama tabi doktor ne diyecek bilemiyorum. Otobüs yolculuğuna birşey demezse ben dah çok mutlu olurum.
Bebeğin sana dün merhaba demiş canım. Benimki de ayaklarını mı yoksa kafasını dayıyor ne bilemiyorum ama bir tarafa yaslanıyor orası çok geriliyor. Dışarıdan hissedilmiyor henüz oynamaları ama içeriden orasının gerildiğini çok iyi hissediyorum. İnşallah yakın zamanda daha da net hissederiz. Çünkü bu çok güzel bir duygu.

Günaydın Kızlar,

Uçak ile dr ok dediği sürece 7. aya kadar seyahat edilebilir. 7. aydan sonra havayolları sizden dr raporu talep eder.

Deniz konusunda ise benim dr denize girebilirsn ama havuzu tercih etme demişti. Esas pislik oralarda olabiliyor çünkü, ben zaten denizi daha çok severim. Sizlere tavsiyem sabah kimseler yokken denize girmeyi tercih etmeniz.

Benim bebiş özellikle yemeklerden sonra ya da tatlıdan sonra baya bi tekmeliyor, konuşunca da tepki veriyor. Babası bile hissedebiliyor artık, darısı sizlerinde başına.

panorancım ne mutlu size darısı bizim eşlerin başına ozaman bende artık hissedebiliyorum diyorum ne güzel
dün akşam da iki kere tekmeledi bizim afacan hıh! dedim arkası gelecek gel kocacım hemen ama sonra bi daha tekme atmadı kocacımın da eli karnımda öyle bir saat kalakaldık:))
deniz konusunda haklısınız kızlar ben de zaten int araştırmalarımda bir zararını okumadım karnımın burnunda olmasına hiç aldırmıcm valla herkes benim karşmda cumburlop yüzerken ben onları mı seyretcem??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…