subat hamişleri burayaaaa

edhakcım canım bizimkiler Bağlarbaşındalar. 72 senesinde Bulgaristan'dan göçüp buraya yerleşmişler. Çocukluğumda her tarafı çayırlık çimenlikti. Geceyarısına kadar dışarıdan eve gelmezdik. Ama şimdi heryer gibi oraları da iyice karıştı.
Güzel dilekleriniz için de çok teşekkürler arkadaşlar. İnşallah güzel haberler olur. Cumartesi günü doktora cümbür cemaat gideceğiz. Vallahi nasıl olacak bilemiyorum. Küçük teyze, kayınvalide, anneanne, görümce, bir de eşim ve ben. Doktora mail attım bir sakıncası olur mu diye ama daha cevap yazmadı. Onların da ilk hevesleri kırmak da istemiyorum ama hayırlısı artık.:sm_confused:

meraba,yazını okuyunca dayanamadım yazayim dedim..çünki bende evrim aksoya gitmiştim ve ben ömrümde böyle bir doktor görmedim...BENİM HAYATIMI EVRİM HANIM KURTARDI,ANLATAYİM BAŞIMA GELENLERİ...BEN HAMİLEYKEN KASIKLARIMDA ÇOK KÖTÜ Bİ AGRI OLDU VE İKİ BÜKLÜM OLDUM İLK ÖNCE ARAMADIM EVRİM HANIMI,2.Cİ GÜNDE DEVAM EDİNCE AMA BİRAZ HAFİFLEMİŞTİ AGRIM VE GİTTİM,BASTIRDI ETTİ VE SEN BİRDE CERRAHA GİT DEDİ APANDİST OLABİLİR DEDİ,İYKİDE DİNLEMİŞ DOKTORUMU VE GİTTİM ADAM BAKTI ETTİ VE BİYERE BASTIRDI BENİM NEVRİM DÖNDÜ,VE NEYAZIKKİ ACİL AMELİYATA ALINDIM ÇÜNKİ APANDİSTMİŞ VE PATLAMAK ÜZERİYMİŞ..EGERKİ OGÜN BENİ DOKTORUM BEKLEMESEYDİ GEÇ SAATE KADAR ÇÜNKİ ÇIKIŞ SAATİ ÇOKTAN GELMİŞTİ İSTESE GİDEBİLİRDİ AMA BEKLEDİ BENİ...VE ONUN SAYESİNDE KURTULDUM BEN..2.CİSİ..BEN DAHA YENİ BEBEGİMİ KYBETTİM DAHA 40 ÇIKMADI...BENİM GEBELİGİM SORUNLUYDU BİRAZ,VE 7.Cİ AYIMDA BEBEGİN BESLENMEDİGİNİ GÖRDÜK,EVRİM HANIM BANA AYNEN ŞUNLARI DEDİ..EDACIM SİZ BU KADAR MASRARFI KALDIRMAZSINIZ,ÇÜNKİ BURANIN GECELİGİ 1MİLYAR(BEBEK YOGUN BAKIM ÜNİTESİ)VE BANA DOKTORUM VE ARKADAŞI HASTANE ARAŞTIRMAYA BAŞLADILAR,BEN NEKADAR DESEMDEKİ BEN BURDA DOGURUCAM,BEBEGİ DAHA SONRA BAŞKA HASTANEYE GÖTÜRÜRLER DESEMDE HAYIR DEDİ GİDİCEKSİN DEDİ..NEYSE TANJU BEY BANA ÇAPADA Bİ YER AYARLADI,ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN ORAYA..GİTTİM,VE OKADAR STRESLİ BİR YERDEKİ ANLATMASI İMKANSIZ,DOKTORUMU ARADIM 1HAFTA SONRA,BEN BURDAN CIKMAK İSTİYORUM LÜTFEN BENİ SİZ DOGUTTURUN DEDİM RESMEN YALVARDIM DOKTORUMA AMA ASLA KABUL ETMEDİ..DEMEK İSTEDİGİM EGER SEZEYANA DÜŞKÜN BİR İNSAN OLSAYDI BENİ GÖNDERMEZDİ,AYRICA EVRİM HANIM NORMAL DOGUM TARAFTARI BİZ BU KONUYU DOKTORUMLA ÇOK KONUŞMUŞTUK...ASLA SEZERYANCI BİR DOKTOR DEGİL...AYRICA BEN B,İ DOKTORA SORU SORDUKTAN SONRA CEVAP ALIRSAM ONA BEN DOKTOR DEMEM,NE GÜZEL İŞTE HERŞEYİ ANLATIYOR SANA SÜPERRRRR BİŞEY BU...BENİ AYDINLATIYOR ÇÜNKİ HER KONUDA...DOKTOR ACIKLAMA YAPMAZ KÖTÜ OLUNUR,DOKTOR ACIKLAMA YAPAR,AYDINLATIR YİNE KÖTÜ OLUR NEYAPSIN PEKİ?DEDİGİM GİBİ EVRİM HANIM 4*4LÜK...SONUCTA BEN EVRİM HANIMA BİŞEY SORMADAN A DAN Z YE AYDINLATIYOR BENİ...GECENİN Bİ YARISIDA OLSA ARAYIP SORUNUMU PAYLAŞABİLİYORUM EVRİM HANIMLA...BENCE ÇOK KONUŞMASI VE ÇOK AMA ÇOK BİLGİLENDİRMESİ SÜPER,BAK SORU SORCAK BİŞEY BULAMAMIŞSIN NEGÜZEL BİŞEY...ŞUAN 2.Cİ BEBEK İÇİN EVRİM HANIMA YİNE GİDİYORUM DİLERİM BU SEFER SAGLIKLA KUCAGIMA ALIRIM,YAZINIDA GÖRÜNCE ÇOK AMA ÇOK ŞAŞIRDIM...EVRİM HANIM,SENİNLE AGLAYAN,SENİNLE GÜLEN,DERT ORTAGI,GÜLER YÜZLÜ,CANA YAKIN Bİ İNSAN..BEN ONA HERŞEY AMA HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜREDİYORUM...

sercecim canım günaydın ve hoşgeldin. Ben de Evrim Hanım hakkındaki yazını okudum. Düşüncene saygı duyuyorum canım. Ben Evrim Hanım'a iki kere gittim ve her ikisinde memnun kalamadım. Eşim de benimle aynı fikirde oldu. Ben bir daha bu doktora gelmek istemiyorum dedi. Ben sadece buraya kendi düşüncelerimi aktardım. Sen kendisini belki yakından tanıma imkanı bulmuşsun. Sana gerçekten çok yardımcı olmuş. Takdir ettim. Tanju Bey'in çok iyi olduğunu duymuştum. Onun hakkında birşey diyemem. Herkesin görüşü ya da doktor anlayışı farklı olabilir canım. Ben şuanda farklı bir doktora gidiyorum ve iyiki doktorumu değiştirmişim diyorum. Bu kararımdan da hiç pişman değilim.
Buarada bebeğin için çok üzüldüm. Allah inşallah sana bu sefer sağlıklı bebekler nasib eder.
Kızlar ben bu hafta sonu bebeğimin cinsiyetini öğrenecektim biliyorsunuz. Ama eşim işinden çıkamadığı için iptal etmek durumunda kaldık randevumuzu. Şuanda tam randevu tarihini bilemiyorum. Hafta içinde gidelim diyoruz ama bakalım. Hayırlısı artık. Hafta sonunda Bursa'ya gitmek istiyorum. Ablam ve yeğenimle beraber. Biraz değişiklik iyi gelir. İşte böyle. Birşeye çok heveslenince olmuyor maalesef. Neyse artık kısmet değilmiş diyeceğiz. Yeterki sağlıklı olsun.
Ya buarada hafta sonunda kendime birşeyler bakayım dedim ama ben birşey bulamadım ya. Hamile giyimi satan hiçbir yer bulamadım. Sizin öyle Kadıköy'de merkez ya da Bostancı taraflarında bildiğiniz bir yer var mıdır arkadaşlar. Artık pantolonlar iyice sıkmaya başladı vallahi.

Kızlar doktorumuz ile bugün görüşmeye karar verdik. Saat 17:20'de randevumuz. Aen kendi kendime neden bugün gitmiyoruz ki dedim. İşten de izin aldım. Çok heyecanlıyım. Benim için dua edin de herşey yolunda gitsin.

a çok sevindim canım akşam güzel haberi yazarsın ozaman
inşallah herşey gönlünce geçer
bakalım cinsiyeti kesin belli olan ilk senin bebek olucak bizimkine 13 haftalıkken erkek demişti ama kesin değil demişti ben daha 8 gün beklicem 20 sine randevu aldık 18 haftalık olcak inşlh

İnşallah herşey yolunda gider canım. Çok teşekkür ederim. Haberleri akşam yazamayabilirim. Ama yarın sabah ilk işim buraya yazmak olacak. Senin için de hayırlısı olsun Edhakcım. Beklemek çok zor biliyorum ama yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun. Önümüzde daha 5 ay var. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarınız miniklerimizi.

Sizin için hayırlı bir bebek olması en önemli olan,sonrasıysa inşallah gönlünüze göre olur.Ne heyecanlısındır sen şimdi.

ben cuma günü gideceğim belki cinsiyetinide görürürm.Normalde 21mayıs gibi gidecektim ama ikili testimde risk 1/254 çıktığı için erken gitmeye karar verdim.Doktorla görüşmek istiyorum.bebeğime tekrar baksın.Dua edin bana kızlar.

Hepimizin sağlıklı bebekleri olsun inşallah en önemlisi bu.

Arkadaşlar bir kızım olacak inşallah. Hepimiz erkek beklerken kız oldu ama inanın içimde en ufacık bir üzüntü yok. Sadece kız evlatlarını yetiştirmek biraz daha zor olduğu için gelecek açısından endişeleniyorum. Ama yine de herşeyin hayırlısı. Bir görseniz o kadar tatlıki. 3 boyutlu halini de gördük dün. Hep yüzünü kapadı utangaç kızım. Işıktan rahatsız oldu sanırım. Miniğim benim. Bacakları aynı bana benziyor. Uzun ince bacaklı. Sürekli tekmeleyip duruyor. Şimdi pek hissetmiyorum ama ileride annesini uyutmayacak eminim.
Darkinlifecım senin için de hayırlısı olsun canım. Gerçekten kız erkek hiç farketmiyor yeterki sağlıklı hayırlı olsunlar. Benim risk ölçümlerinde 1/66000 çıkmıştı. Doktorumuz herşey yolunda dedi. Dün de 3'lü testleri yapıldı. Bir hafta sonra belli olacak inşallah. Hep birşey çıkmasın diye dua ediyorum. Hepimiz umarım sağlıkla kurtuluruz canım.

Tebriklerrrrrr Arkadaşim.çok Sevindim Tabi Daha çok Sağlikli Olduğuna...bende Kiz Olduğunu öğrendim Ama Allah Içimi Biliyor çok Istemiştim Ilki Kiz Olsun Diye:)çok şükür...inşallah Sağlikli Bir şekilde Aliriz Bebeklerimizi Kucağimiza.geçenlerde Nette Bir Yazi Okudum Doktor Kontrollerine Lunaparka Giden çocuklar Gibi Giderdim Ve Eve Ultrason Cihazi Almayi çok Isterdim Diyor.okuyunca çok Tanidik Geldi Ayni Ben.doktor Hergün Gel Bakalim Dese Yok Demem.onu Görünce O Kadar Heyecanlaniyorumki Anlatamam.ogün Bütün Günüm Kulaklarim Ağzimda Geziyorum.dr Um En Son Gittiğimde Cd Verdi Bize.manyaklik Oldu Bende Açip Açip Izliyorum:)annelik Daha Doğrusu Adayliği çok Enteresan Bişeymiş Kizlar Yaaa.allah Isteyen Herkese Tattirsin.

Benim Bugün 15+5.mayis 24 Gibi üçlü Teste Gideceğim.inşallah Oda Olumlu Geçer.

Herkese Sağlikli Ve Hzuurlu Hamilelikler Diliyorum...

My Angel Cim Bu Arada Isimler Hakkinda Fikir Alişverişine Başlayalim Bence:)

Herkes Beğendiği Kiz Erkek Farketmez Yazarsa Arşiv Yapariz :)

Berilcim canım senin için de çok sevindim. Ben aslında daha çok erkek istemiştim ama Allah'ıma hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim. Demekki böyle uygun görmüş Yaradan. Şimdi de iyiki de kız olmuş diyorum. Büyüdüğünde annesine dert ortağı olacak inşallah. Tek isteğim okuyup iyi yerlere gelmesi. İnşallah o günleri de görürüz.
Biz gittiğimizde doktorumuz 3'lü testimizi yaptı. Ama tabi sonuçları Perşembe çıkacakmış. Gerçi doktor çok sağlıklı dedi. Aslında dün 15+4 olması gerekiyordu ama 16+4 çıktı. 154 gr. miniğim. Bu bekleme işi de dediğin gibi çok zor. Bir sonraki randevumuzda da 2. düzey ultrasonografi yapacak. Ayrıntılı ultrasonmuş. Ben şimdiden günleri saymaya başladım bile. Bu sefer cd'ye bizim doktorumuz da kayıt etti. Akşam hep onları izledim durdum.
İsim konusunda da çok kararsızız. Ben Duru ve Defne isimlerini beğeniyorum ama sanırım biz bebek doğana kadar karar veremeyeceğiz :))))

duru ismi benimde favorim aslında.birde nehir ve derin var.belemir ide bir arkadaşımdan duydum.peygamber çiçeği demekmiş.çok tatlı geldi banada.tam bir şirin kzı ismi gibi:)
merak ettiğim bişey var benim ikili testim 13+3 te yapılmıştı.üçlü testimde 24 mayıs gibi olacak yani 17.haftanın içinde.normal sanırım değilmi?geç olmaz yani.

myangel cım ve berilcim ikinizi de tebrik ediyorum valla ne güzel şanslı annelerin ilk bebekleri kız olurmuş diyolar :)
inşallah biran evvel o kucağımıza alıcağımız günler de gelir
berilcim benim 3 lü test 21 inde yapılcak o zaman 18. haftada olcaz araştırdım 16-20 arası yapılıyormuş bir gecikme olmaz herhalde

Edhakcım canım çok teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Doğurmak değil de büyütmek beni çok düşündürüyor. Allah hepimize çocuklarımızı iyi yetiştirmeyi nasib eder inşallah. Benim ikili testim 11+2'de yapılmıştı. Ama seninki de normal Berilcim. İkili test 11-14 diğeri 16-20 haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum ben de. Doktorun zaten en doğrusunu bilir. Sen doktoruna güven.

edhakcım teşekkür ederim canım çok sağol iyi dileklerin için.

my angel doğru diyorsun dr mutlaka en iyisini bilir ama nette karıştırdıkça çok çeşitli şeyler okuyorum.aklımda karışmıyor değil açıkçası.bikaç yerde daha üçlü testin erken yapıldığını okuyunca amanın dedim panik oldum :)

neyse ...delilik sınırlarını zorlamanın alemi yok :)

ben en iyisi isim araştırmalarına devam edeyim.

erkekler için bulduğum değişik isimler var kızlar

balkan ve demir şimdilik sizlere tavsiye edebileceğim isimler...

Darkinlifecım canım inanki onun sağlıklı olduğunu duyduktan sonra kızmış erkekmiş hiç farketmiyor. Ben kız olduğunu duyduğumda üzüleceğim sandım ama öyle olmadı. Ultrasonda onun incecik bacaklarını ve minicik eleriyle yüzünü kapamasını görünce herşeyi unutuyorsun. Etrafımdaki herkes erkek istediğimi biliyordu ama hepsi yat kalk dua et ki kız olmuş dedi. Zaten Allah'ıma hep hayırlısı diye dua etmiştim. Demekki hayırlısı böyleymiş. Senin için de hayırlısını dilerim canım. Haberlerini bekliyoruz...

Günaydın Kızlar,

2 gün girmedim, ne çok haber birikmiş.
Kız annelerini çok ama çok tebrik ederim, benimde gönlüm hep kızdan yana, ne yalan söyliyim. Hayırlısı neyse o olsun, sağlıklı olsuni gerisi boş:)
Myangel ve Berilcim, artık eşyaları ona göre düzmeye başlarsınız, ne güzela.s.
Bizde önümüzdeki hafta, 22'sinde gideceğiz, bakalım, cinsiyet netleşmiş olur herhalde.
Özledim bebişimi, pek görmek istiyorum, büyüdü mü acaba nasıl oldu diye meraktayım.

Geçen haftadan beri baya hareketlerini hisseder oldum ben, siz ne durumdasınız?
Bugün itibarıyla tam 16 haftalık olduk biz.

Panorancım canım biz de bugün 16 haftayı bitirdik. 5. aya doğru yelken açtık. Benim gönlümden geçen hep erkekti ama beni tanıyan herkes yat kalk dua et kız olsun çamurdan olsun dediler. Ne olursa olsun önemli olan sağlıkları dediğin gibi. Senin bebişin de cinsiyeti belli olmuştur artık tabiki. Doktorumuz 3 boyutlu olarak cd'ye kayıt etti. Arada seyrediyorum kızımı. Işıktan sanırım rahatsız olduğu için sürekli gözlerini kapamış yüzü tam olarak belli olmuyor ama annesi gibi ince uzun bacakları var kızımın. Bir ay sonra da ayrıntılı ultrasonografi yapılacak ama şimdiden günleri saymaya başladım bile. Buarada tuzlu yemekleri daha fazla yediğim için sanırım ben arada hissedebiliyorum bebeğimi. Pıt pıt birşeyler atıyor göbeğimin altında. Az da hissetsem bile çok güzel bir duygu.
Seliacım canım sen de aramıza hoşgeldin. Bebeğinin sağlıkla doğmasını dilerim. Senin bebişin belli oldu mu cinsiyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…