- 1 Şubat 2008
- 252
- 0
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
Günaydın canım.
Doktorumdan çok memnun kalmadım çünkü hem çok genç yani deneyimsiz olduğunu düşünüyorum hem de biz gittiğimizde bir başladı anlatmaya hiç susmadan söyledi söyledi. Bize hiçbirşey sorma fırsatı bile vermedi. Eğer devam ederseniz testlerinizi yapacağım dedi. Bir de araştırdım biraz da sezeryana çok yatkın bir doktor. ben doğumumun normal olmasını istiyorum. Çoğu kişi istemez ama ben kendimi ona göre hazırladım. O yüzden değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu.
Central Hospital'ın belki doktorları iyidir ama orada danışmada duran bayanların bana karşı bir saygısızlıkları oldu o yüzden orayı da tercih etmiyorum. Üstelik orası evime 5 dak. mesafede. Yeditepe doktorları iyi ama orası da çok pahalı. Ne yapacağım bilmiyorum..
Kızlar doktorumuz ile bugün görüşmeye karar verdik. Saat 17:20'de randevumuz. Aen kendi kendime neden bugün gitmiyoruz ki dedim. İşten de izin aldım. Çok heyecanlıyım. Benim için dua edin de herşey yolunda gitsin.
Berilcim canım senin için de çok sevindim. Ben aslında daha çok erkek istemiştim ama Allah'ıma hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim. Demekki böyle uygun görmüş Yaradan. Şimdi de iyiki de kız olmuş diyorum. Büyüdüğünde annesine dert ortağı olacak inşallah. Tek isteğim okuyup iyi yerlere gelmesi. İnşallah o günleri de görürüz.
Biz gittiğimizde doktorumuz 3'lü testimizi yaptı. Ama tabi sonuçları Perşembe çıkacakmış. Gerçi doktor çok sağlıklı dedi. Aslında dün 15+4 olması gerekiyordu ama 16+4 çıktı. 154 gr. miniğim. Bu bekleme işi de dediğin gibi çok zor. Bir sonraki randevumuzda da 2. düzey ultrasonografi yapacak. Ayrıntılı ultrasonmuş. Ben şimdiden günleri saymaya başladım bile. Bu sefer cd'ye bizim doktorumuz da kayıt etti. Akşam hep onları izledim durdum.
İsim konusunda da çok kararsızız. Ben Duru ve Defne isimlerini beğeniyorum ama sanırım biz bebek doğana kadar karar veremeyeceğiz :))))