subat hamişleri burayaaaa

Edhakcım senin bebiş doğmadan gezmeye başlamış desenea.s
Hayırdır Bursada ne işin var? Ben de bir aydır ordaydım hem ailem hem doktorum orada. Her ay gidiyorum kontrole.
Ben de 2 Haziranda yaptıracağım 3 lü testi o zaman 18 haftalık olacak.
Jinekolojik muayene ile alakası yok sanırım.
Bir tüp kan alınıp ordan değerlere bakılıyor.

Ben de bugün göbeğimin biraz çıktığını fark ettim. İçim bir tuhaf oldu.
Elimi gezdirip onunla konuşmaya filan başladım.
Çok değişik bir duygu bu ya. İnşallah sağlıkla doğarlar.:nazar:

Merhaba Kızlar,

Bende 14 haftalık oldum, karnım baya çıkıyor artık. Kilom da +2 ya da +2,5 gibi.
Hamişlik güzelde kilo olayına hiç alışmadım, bazen göbeğime baka kalıyorum, bu benim mi diye, çok değişik geliyor :sm_cool: Allah eksikliğini göstermesin.:nazar:

Edhakcım, ben ikili test olmuştum, 3'lüde ondan çok farklı diilidir herhalde. Dr ultrasonda detalı inceleme ve ölçüm yapıyor, birde kanda bazı oranlara bakıyorlar.

Pınarcım, senden haber almak çok güzel, bizi takip etmeye devam et, tecrübelerine gerçekten ihtiyacımız var. En kısa sürede seninde müjdeni bekliyoruz. a.s.

Darkenlife'cım, insan zaten 32 diş ortada ultrasonu seyrediyori hatta bizim dr son gittiğimizde cd'ye kaydetti, bazen onu takıp bile izliyoruz abartıp :roflol:

Edhakcım benim doktorum da üçlü test için ikili testin aynısı sadece biraz daha detaylı ultrason incelemesi yapılıyor demişti. Ultrason incelemesinden sonra da kan alıyorlar ve yine bir orantılama yapıyorlar. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır da amniyosenteze gerek kalmaz. Benim de 1 hafta kaldı kontrole ama sanki saatler yıllar gibi geçiyor. Bebeğimi çok merak ediyorum. Ben de soracağım cd'ye kayıt yapabiliyorlar mı diye. Fotoğrafları var ama öteki türlü olsa çok güzel olurdu. Ben de +3 kilodayım ama sanki sadece bir göbek çıktı. Amaaaan nasıl olsa doğumdan sonra vereceğiz kızlar ya hiç kafaya takmayalım bunları.. Herkese sevgiler..

Son düzenleme:
ii dileklrriniz için saolun arkadaslarımmm tek tek okudum hepinizi. ben şimdi mayısın 24 ünde bodruma gidioruum 1 hafta ttilimiz var ordan gelince bakıcaz artık ,riske atmak istemioruumm cünkü..

ii dileklrriniz için saolun arkadaslarımmm tek tek okudum hepinizi. ben şimdi mayısın 24 ünde bodruma gidioruum 1 hafta ttilimiz var ordan gelince bakıcaz artık ,riske atmak istemioruumm cünkü..

Ohh ohh gez iyi olur ne güzel.

Ondan sonra sakin rahatlamış bir şekilde çalışmalara başlarsınız:)

Kızlar siz yakınlarda bebeişlerin cinsiyetini öğrenirsiniz heralde.Ben 20-21 mayıs gibi öğrencem gösterirse.

Bugün 12+5 izzzz.:emir_bebek::nazar:

Arkadaşlar herkese günaydın,

Bebişimin cinsiyetini öğrenmeme 5 gün kaldı. İçimden bir ses hep erkek diyor ama bakalım. Çok sabırsızlanıyorum. İnşallah hayırlısı olur arkadaşlar. İçinizde bebeğinizin hareketini hisseden var mı acaba. Ben sanki bir kere hissettim gibi ama tam anlayamadım. Böyle bir sinir atılı gibi pır pır oldu bir iki saniye o kadar. Onun hareketini hissetmeyi çok istiyorum ama doktorumuz 5. ayda dedi. İnşallah çok çabuk geçer zaman.
Herkese iyi haftalar diliyorum..

Günaydın,
Herkeslerin bebekleriyle ultrasonda kavuşmasına az kalmış bakıyorum.
Ben taa 2 Haziranda gideceğim kontrole ve üçlü teste.

Myangel bence o hissettiğin bebeğin hareketidir. Doktorların çoğu itiraz ediyor hayır
hissedemezsiniz diyor ama bence hamile kadın bunu anlar. Çünkü bana da gebelik öncesi olmayan şeyler oluyor.
Rahmimin üzerinde bazen sağda solda pıt pıt pıt şeklinde
bişiler hissediyorum. Doktoruma söyledim bebek olabilir mi diye? Olabilir dedi...

14+3

Bende R2D2'ya katılıyorum, benim dr da hissedemezsin dedi ama bazen özellikle şu son haftada akşam yattığımda göz seyirmesi gibi bişi hissediyorum. Bencede bebek hareketini artık hissedebiliriz,
Eşimin yorumu dr erkek, hiç hamile kalmış mı nerden bilsin diyor :roflol:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben de bebeğimin hareketi diye düşünmüştüm zaten. Daha fazla hissedeceğim zamanı iple çekiyorum. Babası her sabah sarılıp duruyor. Tabi bana değil sadece göbeğime sarılıyor. Bizim pabuçlar şimdiden dama atıldı anlayacağınız.

Edhakcım senin bebiş doğmadan gezmeye başlamış desenea.s
Hayırdır Bursada ne işin var? Ben de bir aydır ordaydım hem ailem hem doktorum orada. Her ay gidiyorum kontrole.
Ben de 2 Haziranda yaptıracağım 3 lü testi o zaman 18 haftalık olacak.
Jinekolojik muayene ile alakası yok sanırım.
Bir tüp kan alınıp ordan değerlere bakılıyor.

Ben de bugün göbeğimin biraz çıktığını fark ettim. İçim bir tuhaf oldu.
Elimi gezdirip onunla konuşmaya filan başladım.
Çok değişik bir duygu bu ya. İnşallah sağlıkla doğarlar.:nazar:
[/QUOTE

canım biz bursalıyız eş dost akraba çook annem de hazır size gelmişken onlarada uğrıyım dedi bende takıldım annemin peşine birlikte bursanın altını üstüne getirdik ama valla yorulmuşum evimi de özlemişim
şimdiki heyecanım 21-22 mayıs gibi dr a gidicem ama görseniz bi kızlar neler neler aldık valla dayanamadım ama hepsi unisex beyaz yeşil sarı filan:)
bugün 15. +5 oldum son bi haftadır artık seyirme gibi şeyler hisseder oldum ama yinede tekmeleyeceği yumruklayacağı günleri iple çekiyorum şimdi ne hissettiğimi bile çok anlamıyorum :sm_cool:

Edhakcım, ne güzel alışverişlere başlamışsın.
Darısı başımıza, biz eşimle hala araştırma safhasındayız.
Yeni yeni bebek dükkanlarına girmeye başladık, bilgi alıyoruz sadece, yinede çok eğlenceli :dance:

Bende 22 Mayıs'ta dr'a olacağım, merakla ve sabırsızlıkla onu bekliyorum.
Bugün itibarıyla 15 haftalık olsuk tamı tamına, kilo durumumda +1,8 kg oldu henüz.
Ancak göbeğim artık baya çıkıyor. Normal gömleklerimin falan son haftaları herhalde a.s

Edhakcım seninle hemşeri çıktık. Ben de Bursalıyım. Yaklaşık 4 sene önce geldim İstanbul'a ama evlenince 5 dakikalık yol bile olsa gidilmiyor maalesef. Eşim cumartesileri çalışıyor pek fırsatımız olmuyor. Benim de annemler geçen hafta geldi buraya. Hala buradalar ama Cumartesi dönecekler. İnsanın yine memleketi gibisi yok. Çok özledim oraları vallahi.

Ponarancım canım ben seni kutlamak istiyorum. Hepimiz 3-4 kilo almışken sen daha 2 kilo bile almamışsın vallahi bravo. Benim göbek daha 2 aylıkken çıkmaya başladı. Bazısının erken çıkıyormuş ama ben halimden memnunum. Hamile havasına çoktan girdim anlayacağınız.

Benim de randevum Cumartesi 16:00'da. Aslında biraz da endişeliyim. Çünkü 10'unda 15+2 olacağım. Yani daha tam 4 ay bitmemiş olacak ama acaba bebişimin cinsiyeti kesin olarak belli olur mu? Artık meraktan uykularım kaçıyor. Düşününce bile çok heyecanlanıyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Size pazartesi haberlerimizi veririm.

Kendinize iyi bakın annişler...

Neslim ilk olarak aramıza hoşgeldin canım. Merak etme bence fazla kilo almış değilsin. Gerçi normal kilon boyunla orantılı mı bilemiyorum ama hamilelikten önce normalin üstünde bir kilon varsa bence dikkat et. Benim boyum 168 cm. Normal kilom 57 idi şimdi 60 yani 4 ayda 3 kilo. Yarın tam 15+0 olacağız. Ben kiloları dert etmiyorum. Yeterki bebeğim sağlıklı olsun. Doğumdan sonra zaten peşlerinden koşarken zayıflayacağız. Sen de pek takma bence. Bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu buarada neslim.

Hoşbuldum tşk ederim.Pazartesi günü doktordayım yani 12+1 ken bebeğimin iskelet sistemi gelişmiş kolları bacakları göz çukurları falan hep belliydi doktorum bi ara kalbini gösterdi çok heyecenlandım ağlıycaktım nerdeyse.Cinsiyetini sordum ama henüz belli değil dedi.Benim içime hep oğlum olacakmış gibi doğuyor.Hayırlısı olsun canım ya.Önemli olan sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak.Pazartesi ikili test için gideceğim.İnşallah sonucu iyi çıkar.Senin bebeğin cinsiyeti artık belli olur sanırım.Allah sağlıklı bebişler nasip etsin

Amin canım hepimiz için. Ben de oğlum olmasını çok istiyorum ama kızım olursa da yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun tek isteğim o. Bebeğimin kalp atışlarını ilk duyduğumda ben de çok duygulanmış ve ağlamıştım. Ben inşallah cumartesi günü öğreneceğim cinsiyetini. Gösterirse ufaklık tabi. İkili testlerde benim birşey çıkmamıştı. Cumartesi 3'lü test yapılacak. Buarada 2'li test için gittiğinde yarım saat ya da bir saat öncesinden bir paket çukulata ye. Glikoz bebeğin hareket etmesini sağlıyormuş ve bu şekilde doktorlar ölçümleri daha doğru yapabiliyorlar. Bana bunu doktorum tavsiye etti. Bilgin olsun canım.

Amin canım hepimiz için. Ben de oğlum olmasını çok istiyorum ama kızım olursa da yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun tek isteğim o. Bebeğimin kalp atışlarını ilk duyduğumda ben de çok duygulanmış ve ağlamıştım. Ben inşallah cumartesi günü öğreneceğim cinsiyetini. Gösterirse ufaklık tabi. İkili testlerde benim birşey çıkmamıştı. Cumartesi 3'lü test yapılacak. Buarada 2'li test için gittiğinde yarım saat ya da bir saat öncesinden bir paket çukulata ye. Glikoz bebeğin hareket etmesini sağlıyormuş ve bu şekilde doktorlar ölçümleri daha doğru yapabiliyorlar. Bana bunu doktorum tavsiye etti. Bilgin olsun canım.

tamam canım çikolata konusundaki tavsiyen için teşekkür ederim.Bu tavsiyeni dinleyeceğim.3 lü testinden iyi sonuçlar çıkması dileğiyle:emir_bebek:

Edhakcım seninle hemşeri çıktık. Ben de Bursalıyım. Yaklaşık 4 sene önce geldim İstanbul'a ama evlenince 5 dakikalık yol bile olsa gidilmiyor maalesef. Eşim cumartesileri çalışıyor pek fırsatımız olmuyor. Benim de annemler geçen hafta geldi buraya. Hala buradalar ama Cumartesi dönecekler. İnsanın yine memleketi gibisi yok. Çok özledim oraları vallahi.

Ponarancım canım ben seni kutlamak istiyorum. Hepimiz 3-4 kilo almışken sen daha 2 kilo bile almamışsın vallahi bravo. Benim göbek daha 2 aylıkken çıkmaya başladı. Bazısının erken çıkıyormuş ama ben halimden memnunum. Hamile havasına çoktan girdim anlayacağınız.

Benim de randevum Cumartesi 16:00'da. Aslında biraz da endişeliyim. Çünkü 10'unda 15+2 olacağım. Yani daha tam 4 ay bitmemiş olacak ama acaba bebişimin cinsiyeti kesin olarak belli olur mu? Artık meraktan uykularım kaçıyor. Düşününce bile çok heyecanlanıyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Size pazartesi haberlerimizi veririm.

Kendinize iyi bakın annişler...
A canım gerçekten mi çok hoş valla sizinkiler nerelerde oturuyo bizim çoğunluk nilüfer ve yeşil taraflarında
ben zaten bursada çok yaşamadım babam memurdu gezdik şimdi eşim memur onunla gezmeye devam ediyorum şuan düzcede oturmamız fırsat oldu dediğin gibi bende buraya geldim geleli ilk defa gittim bursaya
my angelcım güzel haberlerini bekliyorum artık cumartesi inş herşey çok güzel geçer benim daha 2 haftam var yaklaşık 18. haftada gitmiş olucaz herşey belli olur herhalde
ben 4 kilo aldım şimdilik durdum ama panorancım gerçekten bende seni takdir ediyorum seninle peşpeşe gidiyoruz ama ben senin iki katın gidiyorum:)
annem bana hamileyken toplam 9 kilo almış ama ben şimdiden yarısını aldım ama dert etmiyorum nasılsa doğumdan sonra veririz ama yinede biraz dikkat edelim fazla kilo yırtıklara çatlaklara neden oluyomuş rahat normal doğum için anormal kilo almayalım:1hug:

kızlar bakın ne buldum çok kesin olmasa da düşünmesi eğlenceli oluyo ben de kız belirtileri de erkek belirtileri de var benim bebek çok kararsız herhald
Yüzlerce yıldır, bebek bekleyen anneler bebeklerinin cinsiyetini tahmin eden metotlara bel bağlamışlardır. Bütün bu kocakarı masalları güvenilir olmaktan çok uzak olsa da, daha güvenilir haleflerinden, amniyosentezlerden ve ültrasondan daha eğlenceli oldukları kesindir. Bebeğinizin cinsiyetini tahmin etmenin keyfini çıkarın!

Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,

* Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
* Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
* Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
* Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
* Elleriniz daha kuruysa,
* Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa, * Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
* Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
* Aerolarınız çok kararırsa,
* Daha düşük taşıyorsanız,
* Durgun bardak içindeki suya parmağınızdan bir damla kan damlattığınızda dağılmadan dibe düşüyorsa,
* Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
* Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
* İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
* Burnunuz yayılıyorsa,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
* Baş ağrılarınız varsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
* Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
* Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
* Durgun bardak içindeki suya parmağınızdan bir damla kan damlattığınızda suya değdiği gibi dağılıyorsa,
* Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
* Yüksek taşıyorsanız,
* Karnınız karpuz gibiyse,
* Tatlılara aş eriyorsanız,
* Meyvelere aş eriyorsanız,
* Portakal suyuna aş eriyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
* Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
* Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
* Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
* Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
* İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, bebeğiniz kızdır.

X