- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
Hadi gözün aydın canım.İnşallah sağlıklı bir bebek olur önemlisi de o zaten.ay darkınlife cığım valla bende dayanamadım zaten geldiğim gibi açtım hemen net i
oğlum oğluyo oğlum...!!!:içelim:
valla hep içime doğuyodu zaten daha hamile kalmadan bu ay hamile kalırsam oğlum olsun oğlum hadi gel diye çağırmıştım o da gelince hep erkek diye hissediyodum
doktor da pat diye söyledi aten kocaman olmuş oğlum ense kalınlığı sağlığı filan herşeyi iyi
dr 1 ay sonra çağırdı 3 lü tarama için 2 liye gerek yok dedi
kızlar darısı sizlerin başına artık
kocacım havalarda erkek adamın erkek evladı olur misali:):teytey:
Günaydın Kızlar,
Dün bizde kontrole gittik, baya büyümüş bizimkide. İkili testi yapıldı, ölçümler normal çıktı. Bugün içinde de kan testleri belli olacak.
Dün ultrason ile baya bir baktı dr. Bacak arasında bir fazlalık var dedi, büyük olasılıkla erkek dedi. Önümüzdeki aya daha net olur dedi. Benimde içime hep erkek doğuyordu, doğru çıktı.:içelim:
Sağlıklı, eli ayağı tam olsun, gerisi boş zaten bence.
Edhakcım, ikimizde oğlan anası olacağız hayırlısıyla!
Kızlar ikinizi de kutlarım. Hayırlısıyla sağlıklı olsunlar inşallah. Bizim ailede de herkes bana senin oğlun olacak diyor ama doktor kız gibi görmüştü. Daha 11. haftada gitmiştim ama bana sanki çok erken gibi geliyor. Kesin olarak 10/05'da belli olacak. Ben de o zamanı bekliyorum bakalım. İçimde hep erkek gibi hissediyorum ama kız olursa da hiç farketmez. Yeterki sağlıklı olsun.
Buarada arkadaşlar Çin takvimine baktınız mı hiç? http://www.chineseastrologyonline.com/PredictSex.htm adresinde benimki erkek görünüyor ama siz de bir yapıp bana sonucu iletebilir misiniz? acaba doğru mudur merak ettim.
ya darkınlife cığım valla nasıl anlaşılıyo o ultrason resmi anlamadım benim ultrasonda sadece sırtta çizgi gibi omurga gözüküyo gerisi kocaman bir karın
valla erkek olacak diye herkese yaydım ama daha kesin bwlli olmaz dr un erkek te yanılma farkı daha fazladır diyolar kordon görme olasılığı filan
myangelin çin takvimi ve daha önce benim baktığım başka çin takvimi hep kız gösterdi şu kocakarı testleri ve belirtilerde hep kıza işaret anlamadım gitti valla
panorancım valla erkek annesi miyim değil miyim daha anlayamadım yani tam yaşasın cinsiyet belli oldu artık alışveriş zamanı derken içime kurt düşürdüler sanırsam 1 ay daha beklesem fena olmayacak zaten senin le gebeliğimiz arasında 3-4 gün var sana kesin deil dediyse benim de tam kesin deildir
beklemeye devam...
kıslar bu arada annem bize geldi valla nasıl rahatladım anlatamam yemek derdi kokulardan bulantı filan hepsine bir sürelik veda ettim:))
Benim dr sadece ikili test yapalım dedi ve yaptı hatta. Sonuçlarıda iyi çıktı şükür.Kızlar merhaba,
Ben de dün kontroldeydim. 12+ 4 günlükmüş ultrasona göre. 62mm baş popo mesafesi
.Ense kalınlığını ölçtü 1.4 mm normalmiş: Bugünde laboratuvara gidip kan verdim sonucu akşam alıcam.
Folic Plus ı dört aya kadar kullanıcam Şimdilik kan hapına gerek görmedi.
Kıza benzettiğini söyledi hayırlısı bakalım. Hiç önemli değil.
Mayıs sonu da üçlü test için randevu aldım sonra ayrıntılı ultrason filan.yerimseniben
R2D2 hayırlı olsun canım. Benim doktor da kıza benzettiğini söyledi ama hala bana erkek olacakmış gibi geliyor nedense. Telefonuma bebişimin ultrason resmini yükledim. Kız da olsa erkek de olsa hayırlı evlat olsun yeterki ve de sağlıklı tabiki. Minik fındık kurdum diye seviyorum onu. Sürekli bakıp bakıp duruyorum. Doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Edhakcım canım kesin olarak 16. haftada belli olur diyor doktorlar. Ama yine de %100 değil tabiki. Ben de o kadar çok sabırsızlanıyorum ki.Şu iki hafta nasıl geçecek bilemiyorum. Ama doktorun yanılmış olsa da kız olsa da onlar bizim biricik meleklerimiz.
Berilcim hayırlısı olsun inşallah. İkimizin günleri aynı gidiyor. Hepimiz şuanda cinsiyet için beklemedeyiz. Benimki eğer bebişim gösterirse kendini kesin olarak 2 hafta sonra belli olacak inşallah. Bende bu tarz bir şişme yok. Gıdama çok dikkat ediyorum. Çok fazla tatlı ( zaten sevmiyorum ) ve hamur işi yemiyorum. Şimdilik +3 kilodayız. Herşey normal çok şükür. Benim sedece göbeğim baya çıktı. Gören 5 aylık falan sanıyor. Çabuk gösterdi kendini bizim ufaklık. Onun haricinde mide bulantısı bayadır yok. 9. ve 10. haftada oldu sonra bitti. Öyle çok fazla aşerme de yok. Artık sabırsızlıkla 2 haftanın geçmesini bekliyorum.
Arkadaşlar eğer bebişinizin oynamasını istiyorsanız ultrasona girmeden yarım veya 1 saat önce çukulata ya da glikozlu birşeyler yiyin. Glikoz bebeklerin daha fazla hareketli olmalarına sebep oluyormuş. Ben en son bunu denedim ve inanılmazdı gerçekten. Hiç durmadan boyuna oynadı durdu bebişim. Ben de bugün 13+6'yım. 10 gün kaldı bebeğimi görmeme. Onu çok özledim...