subat hamişleri burayaaaa

Hadi gözün aydın canım.İnşallah sağlıklı bir bebek olur önemlisi de o zaten.

Seninde gözün aydın,şubatta erkek patlamasımı yapcaksınız ne :))

Canım bende öyle hissediyorum ama belli olmaz.sağlıklı olsunlar yeterki.Kız da bizim erkek de.

Ben bakmıştım erkek dedi bana.Göreceğiz artık.

Şubat Annelerii....................
Ultrason resimlerinde en buçuk anlaşılabilir.Eğer kemikli bir yapısı varsa erkek olma ihtimali yüksek.
Etli bir görüntüsü varsa kız olma ihtimali yüksek.

Ben bi arkadaşın ultrasonunu görmüştüm.Kemikliydi bebek.Onlarda sağlıkçı erkek olma ihtimali fazla demişlerdi.Şimdi bir oğulları oldu.

Başka bir arkadaşın ultrason resimlerini gördüm ultrasondaki görüntüye göre kıza benziyor demiştim.Kızı olcakmış doktor söylemiş :))
Hadi bakın bi ultrason resimlerine de gelin.a.s.

ya darkınlife cığım valla nasıl anlaşılıyo o ultrason resmi anlamadım benim ultrasonda sadece sırtta çizgi gibi omurga gözüküyo gerisi kocaman bir karın
valla erkek olacak diye herkese yaydım ama daha kesin bwlli olmaz dr un erkek te yanılma farkı daha fazladır diyolar kordon görme olasılığı filan
myangelin çin takvimi ve daha önce benim baktığım başka çin takvimi hep kız gösterdi şu kocakarı testleri ve belirtilerde hep kıza işaret anlamadım gitti valla
panorancım valla erkek annesi miyim değil miyim daha anlayamadım yani tam yaşasın cinsiyet belli oldu artık alışveriş zamanı derken içime kurt düşürdüler sanırsam 1 ay daha beklesem fena olmayacak zaten senin le gebeliğimiz arasında 3-4 gün var sana kesin deil dediyse benim de tam kesin deildir
beklemeye devam...
kıslar bu arada annem bize geldi valla nasıl rahatladım anlatamam yemek derdi kokulardan bulantı filan hepsine bir sürelik veda ettim:))

Kızlar merhaba,
Ben de dün kontroldeydim. 12+ 4 günlükmüş ultrasona göre. 62mm baş popo mesafesi
.Ense kalınlığını ölçtü 1.4 mm normalmiş: Bugünde laboratuvara gidip kan verdim sonucu akşam alıcam.
Folic Plus ı dört aya kadar kullanıcam Şimdilik kan hapına gerek görmedi.
Kıza benzettiğini söyledi hayırlısı bakalım. Hiç önemli değil.
Mayıs sonu da üçlü test için randevu aldım sonra ayrıntılı ultrason filan.yerimseniben

R2D2 hayırlı olsun canım. Benim doktor da kıza benzettiğini söyledi ama hala bana erkek olacakmış gibi geliyor nedense. Telefonuma bebişimin ultrason resmini yükledim. Kız da olsa erkek de olsa hayırlı evlat olsun yeterki ve de sağlıklı tabiki. Minik fındık kurdum diye seviyorum onu. Sürekli bakıp bakıp duruyorum. Doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Edhakcım canım kesin olarak 16. haftada belli olur diyor doktorlar. Ama yine de %100 değil tabiki. Ben de o kadar çok sabırsızlanıyorum ki.Şu iki hafta nasıl geçecek bilemiyorum. Ama doktorun yanılmış olsa da kız olsa da onlar bizim biricik meleklerimiz.

Edhakcım, bencde henüz erken. Bizim bir arkadaşa geçen sefer erkek demiş, bu sefer gidişlerinde kız olabilir demiş. (15 haftalık arkadaşım) O yüzden beklemeye devam bencede, alışveriş için erken daha zaten.

Benim dr sadece ikili test yapalım dedi ve yaptı hatta. Sonuçlarıda iyi çıktı şükür.
Üçlü testi yaptırmayacağız, hepsi farklı bu drların. Umarım kız olur, gönlüm hep kızlarda.

Kızlar, dişimizi biraz daha sıkacağız artık. Hayırlı evlatlar olsun ve güzel hamilelikler geçirelim gerisi boş.

Darkinlife, çok saol. Ben baktım ultrasona, edhakın dediği gibi koca bi göbek ve bol bol omurilik görüntüleri var. Artık bir sonraki kontrolü bekleyeceğiz.

Kızlar,

Daha önce yazıp yazmadığımdan emin olamadım. Benden 3 hafta kadar ilerde bir arkadaşımın dr'u geçen ay kontrolünde erkek demiş, bu ayda (15. haftadaydı o zaman) sanırım kız demiş. Bu ay kolları falan daha tombikmiş.

Bunun üstüne ben bu ay oğluş diye sevmeye devam, önümüzdeki aya Allah kerim diyorum.

Kızlar herkese günaydın. Valla benim artık uykularım kaçıyor meraktan. Kız erkek farketmez ama en azından bilsek tam olarak cinsiyetini de ona göre hazırlıklara başlasak yaw. Bir ilk test sonuçlarımı alırken bu kadar merak içindeydim bir de şimdi. Ama sanırım işin büyüsü burada. Ben günleri saymaya başladım. 11 gün sonra yani iki hafta sonra cumartesi günü artık inşallah merakım son bulacak. Tabi bizim ufaklık bir yaramazlık yapmaz da kendini saklamazsa :)))

kızlar herkese merhaba

uzun zamandır takip edemedim sizi yaa ne gelişmeler olmuş böyle aman maşallah :)

bende c.tesi doktordaydım.ikili test yapıldı 13+4 düm.değerler normal ultrasonda çok şükür birde kan testlerinin sonucu çıkarsa dahada rahatlarım.sevgili doktorcum banada kız dedi :) ama bende çok erken daha diye emin olamıyorum alışverişe başlamak istiyorum ama erken diyorlar.ama erkek olsaydı kesin belli olurdu dedi dr.kesin kız çünkü bacak arası boş dedi.boş deyince bende daha belli değil sandım.meğer kız demek istemiş.allah sağlıklı hayırlı bebişler versinde bencede gerisi boş.

kızlar ya sizdede ayak bileklerinizde şişmeler oldumu.ben akşam evde inanamadım ilk kez böyle şişti.bugünden itibaren tuzu en aza indirmem lazım.ama bu şişkinlik için daha çok erken değilmi yaaa yandım valla ben son dönemlerde naparım acep?

bu arada foliğe devam etmene gerek yok demir ve vitamin verdi.siz neler yiyip içiyorsunuz bu dönemde?

herkese bol sağlıklı mutlu hu<zurlu günler inşallah.

Berilcim hayırlısı olsun inşallah. İkimizin günleri aynı gidiyor. Hepimiz şuanda cinsiyet için beklemedeyiz. Benimki eğer bebişim gösterirse kendini kesin olarak 2 hafta sonra belli olacak inşallah. Bende bu tarz bir şişme yok. Gıdama çok dikkat ediyorum. Çok fazla tatlı ( zaten sevmiyorum ) ve hamur işi yemiyorum. Şimdilik +3 kilodayız. Herşey normal çok şükür. Benim sedece göbeğim baya çıktı. Gören 5 aylık falan sanıyor. Çabuk gösterdi kendini bizim ufaklık. Onun haricinde mide bulantısı bayadır yok. 9. ve 10. haftada oldu sonra bitti. Öyle çok fazla aşerme de yok. Artık sabırsızlıkla 2 haftanın geçmesini bekliyorum.

AMİN CÜMLEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN.BENDE BULANTI KUSMA ÇOK AZALDI.GÖBEĞİM ÇIKTI BENİMDE BAYA İNSANLAR ARTIK ANLIYORLAR :) NE GÜZEL :) BANADA 5 AYLIK OLDUMU DİYENLER VAR.

Oh be demekki ben yalnız değilmişim. Dün de aile yemeğimiz vardı. Herkes göbeğimi okşadı durdu. Aslında güzel bir duygu ama ilerisini düşündükçe biraz ürküyorum açıkçası. Artık yusyuvarlak birşey oluruz.

Kızlar ohh ohh maşallah göbekler filan çıkmış bakıyorum.
Ben henüz kilo almadım göbeğimde çok çıkmadı. Herkesin vücudu farklı işte.
Ultrason ölçümleri normalse sorun yok.
Ben de tatlı sevmiyorum ama şu her yemeğe tuz ekme işinden de vazgeçmem gerekiyor.
Son aylarda tansiyonun yükselir tehlikeli olur doktor.
Ailede yüksek tansiyon varsa bu ihtimal varmış.
Sabırsızlıkla bir dahaki kontrolumu bekliyorum o zaman daha hareketli bıcır bıcır bişey olacak.
Gerçi geçen hafta bile zıplarken gördüm maşallah.
13+5 le devam ediyoruz hayırlısı bakalım...

Arkadaşlar eğer bebişinizin oynamasını istiyorsanız ultrasona girmeden yarım veya 1 saat önce çukulata ya da glikozlu birşeyler yiyin. Glikoz bebeklerin daha fazla hareketli olmalarına sebep oluyormuş. Ben en son bunu denedim ve inanılmazdı gerçekten. Hiç durmadan boyuna oynadı durdu bebişim. Ben de bugün 13+6'yım. 10 gün kaldı bebeğimi görmeme. Onu çok özledim...

aaaa ben bunu duymamıştım ama son kontrolüme gitmeden bi parça çikolata yemiştim gerçekten tüm ultrason boyunca zıpladı durdu.sanki yeri dar geliyoda kendini ayaklarıyla yukarı doğru ittiriyor gibiydi tatlışım:)

bu arada doğumun nasıl olacağı hakkında neler düşünüyorsunuz kızlar yaa.ben normal istiyorum ama onunda ne zaman olacağının belli olmaması beni biraz düşündürüyor.ya dr u bulamaszsam ya yetişemezse gibi korkular varya ondan işte :) hamilelikte insan daha bir paranoyak oluyomuş yaaa öff.hayırlısı bakalım

kızlar birde kontrollere gitmeden önce mutlaka tuvalet ihtiyacınızı karşılayın onunda çok etkisi varmış net gözlemlenmesinde :)

Berilcim canım ben de normal olmasını çok istiyorum ama bu tarz kaygılarım yok. Sanki herşey yolunda gidecekmiş gibi hissediyorum. Kötü şeyler düşünme bence. Bu seni ve doğumunu etkiler. Hep güzel şekilde hayal et. İnşallah bebeklerimiz turp gibi sağlıklı olacaklar. Ben bebeğimi doğar doğmaz kollarıma almak istiyorum. Onun kokusunu duymak ve minik gözlerinden öpmek istiyorum. Bu yüzden hergün normal olması için dua ediyorum. İnşallah hepimizin istediği gibi olur.

subat hamişlerii gelişmeler cok ii valla ara sıra bakıorum sizeee...aranızdan ayrıldım ama kendimi öle hissediorum hala...hayırlıısyla bi tadın annneliğii erkek kız olsun inanınkii değişilmio hiç bişeyee..hepinizi öpüoruum cookk...arkadaslarımsınız beniim koca göbüşlülerr :)))))

Bende bugün doktora gittim.Bebeğim iyi büyümüş.12+1 olmuştu.
Ense ölçümü felan iyiydi.
Kan testinide verdim 10 gün sonra alcam,İst Acıbademe gidiyormuş testler.

Dört boyutlu ultrasonla baktık.Çok tatlı kızlar maşallah.

Bende sabah giderken çikolata yiyeyim dedim ama fazla da yiyemedim ve biraz oyalandık.

Bizimki güneşlenir bir şekilde yatıyordu :)) Eşim hareket bebeğin mi siz mi ultrasonu hareket ettirdiniz dedi doktora.Bebeğin hareketi onlar dedi.
Bebek costu kolları sallıyo.Bir ara yüzünü iyice büyüttü,gülümser gibi oldu :)

Maşallah deyin kızlar bebişime.3 hafta sonra bakarız cinsiyetine dedi doktor.

Darkinlifecım canım günaydın çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına. Bebişlerimizin oynamasını seyretmek çok güzel. İçimde oynuyor olduğunu bilmek hissetmesem de bana çok büyük bir mutluluk veriyor. İnşallah 1 ay sonra hissetmeye başlarız.
Pınarcım merhaba canım. Senin yazını gördüğüme çok sevindim. Sen hala bizdensin. Yeterki kendini birazcık toparla da inşallah bizi yakalayacaksın arkadaşım. Bizler şimdi cinsiyet merakına düştük. Herkesin gönlünde birşey var ama dediğin gibi kız da olsa erkek de olsa onlar bizim biriciklerimiz olacaklar. Tek isteğimiz sağlıklı olmaları. Benim öğrenmeme 9 gün kaldı. Ben 2 hafta önceden başladım günleri saymaya. Çok merak ediyorum. Artık bebğime birşeyler almak istiyorum. İnşallah hemen gösterir kendini bizim ufaklık. arada bize yaz. Senin tecrübelerine ihtiyacımız var. Kendine iyi bak arkadaşım..

kzılar valla ne zamandır yazamadım bende geziyorum bu aralar ankaradaydım geçen hafta bugünde akşama bursa yolcusuyum bebiş doğmadan daha türkiyeyi gezdirmeye başladım gerçi doğunca biraz zor gezeriz herhalde bunlar son gezmelerim olsa gerek
benim de bugün 15 haftam doldu yarın 16. haftaya giriyoz inş göbüş iyice büyüdü dediğiniz gibi 5-6 aylık duruyom valla ama 3 aydan sonra hiç kilo almadım ilk zamanlar coşmuş 4 kilo almıştım hala +4 te kaldım
bizim randevu da 21 mayısta sanırsam kesin belli olur çünkü 18 haftalık kadar olcak bi de 3 test yapıcaz
nasıl yapılıyo bileniniz varmı jinekolojik muayene ile mi?
pınarcım bu arada merhaba terketmedin bizi teşekkür ederim canım ya senin nasıl gidiyo çalışmalar bak içime doğuyo bizim bebişler dünyaya gözünü açmadan sen bize yetişirsin seni de mayıs haziran hamiş olarak aramıza fahri üye olarak alırız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…