subat hamişleri burayaaaa

Kizlar Herkese Merhaba,

Ben Bugün 11+6 Yim.ne Tuhaf :) Demire Başlayan Varmi Aramizda Onu Merak Ettim.hala Folik Plus A Devam Ediyorum 1 Haftaya Kadar Bitiyor.sonrasinda Demire Başlariz Dedi Dr.

Berilcim seninle aynıyız. Ben de 11+6 'yım. Yarın 3 bitmiş olacak. Ben folic asiti bıraktım ama benim de kan değerim düşük olduğu için doktor demir hapı yazdı. İsmi gyno ferro sanol. Bir de One A Day Women vitamin alıyorum. Doğuma kadar vitamini kullanacağız dedi. Senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

Son düzenleme:
Canım nane düşüncesi bile kötü geldi.Bu haftadan sonra bulantılar azalır diyor ya hamilelik haftalarını okudum.İnşallah ben bu haftadan sonra azalmasını bekleyeceğim :))

Heralde hamilelik öncesi kiloma gerilemişimdir.ben ilk hafta iyi kilo aldım sonra yavaş yavaş verdim.
Bu haftadan yavaş yavaş artış olacakmış,normalmiş.

en 3 ayda 3 kilo aldım ama benim bulantılarım çok az oldu. 9-10 haftalarda oldu sonradan zaten oldukça azladı. Geçen hafta da bitti. Ama çok kötü birşeydi. Bir keresinde nefessiz kalmıştım. Çok korktum birşey olacak diye. Şimdi 10/05'ı sabırsızlıkla bekliyorum. bir de cinsiyeti kesinleşse de artık alışverişe başlasak.

Kizlar Herkese Merhaba,

Ben Bugün 11+6 Yim.ne Tuhaf :) Demire Başlayan Varmi Aramizda Onu Merak Ettim.hala Folik Plus A Devam Ediyorum 1 Haftaya Kadar Bitiyor.sonrasinda Demire Başlariz Dedi Dr.

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazamadım ama takip etmeye çalışıyorum. benim hamileliğim 11+1 beril78 bende yaklaşık 3 haftadır demir ilaçı kullanıyorum,folic asiti doktor bıraktırdı.benim kan değerim normal. doktorların vardır bildiği.
myangel senide tebrik ederim. ilk öğrenen sen oldun. a.s.

Günaydın arkadaşlar,
Teknikercim çok teşekkür ederim canım ama doktor kesin birşey demeden ben emin olamadım. O yüzden 10 mayısı sabırsızlıkla bekliyorum. Kesin olarak herhalde o zaman belli olacak. Bugün ikili test sonuçlarımı alacağım. Umarım bir aksilik çıkmaz. Yeterki sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum.

Kızlar, bana da folic plus'ı bıraktırdı dr'um.
Uzun zamandır Elevit diye bir vitamin kullanıyorum. İçinde her türlü vitamin mevcut, benim kan değerlerim genelde düşüktür. O yüzden hemen başlattı dr beni.
Bizde 12+2'yiz bugün. Haftaya ikili testlerimiz olacak inşallah.

Benim dr.da 3 aydan sonra folbiolu bıraktırıp demir takviyesine başlatıyormuş.Giden diğer arkadaşlarıma öyle yapmış.
2 hafta daha devam etcem ben folbiola.
Bugün bulantı hapı aldım.Daha içer içmez çıkardım geri
Dramamine isimli dr.um önerdi bunu.Bende hep emedur duymuştum ama onu tavsiye etmedi dr.um.

Bizde bugün9+6 yızz:hooray:
Bakmayın siz aşaığda 5 yazdığına hızlı benim bebişim

kızlar 1 saat sonra dr a gidicem bana şans dileyin inş bi sorun yoktur
valla insan zaman yaklaştıkça daha bi heyecanlanıyo hem belki cinsiyet bilem belli olcak
artık yarına haberlerini veririm size...:)

kızlar 1 saat sonra dr a gidicem bana şans dileyin inş bi sorun yoktur
valla insan zaman yaklaştıkça daha bi heyecanlanıyo hem belki cinsiyet bilem belli olcak
artık yarına haberlerini veririm size...:)

Bol şanslar neden yarına kadar bekliyoruz ya :)))
Bugün söyleseydin keşke.Çatlarım ben.Hayırlısı inşallah.

Zaten kemikliyse erkek,etliyse kız diyorlar az çok anlarsın belki ulrtason resminden.

Bol şanslar neden yarına kadar bekliyoruz ya :)))
Bugün söyleseydin keşke.Çatlarım ben.Hayırlısı inşallah.

Zaten kemikliyse erkek,etliyse kız diyorlar az çok anlarsın belki ulrtason resminden.

ay darkınlife cığım valla bende dayanamadım zaten geldiğim gibi açtım hemen net i
oğlum oğluyo oğlum...!!!:içelim:
valla hep içime doğuyodu zaten daha hamile kalmadan bu ay hamile kalırsam oğlum olsun oğlum hadi gel diye çağırmıştım o da gelince hep erkek diye hissediyodum
doktor da pat diye söyledi aten kocaman olmuş oğlum ense kalınlığı sağlığı filan herşeyi iyi
dr 1 ay sonra çağırdı 3 lü tarama için 2 liye gerek yok dedi
kızlar darısı sizlerin başına artık
kocacım havalarda erkek adamın erkek evladı olur misali:):teytey:

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
masallahınıız varrrr bakıoruumm
pipişlerde cıkmaya baslamış ortaya:))))))))))))))))
hayırlııs olsun arkadaslarrımm.....
eeeee kimin nesi oluoo yazında göremmm
takip edemedim coktandıır siziiiiii.....
bnde kürtajdan sonra ilk adetimi görüüorruummmmm....
allah hepimiiizn evlatlarını bağışlasıınn............
takipteyiimm..........

Günaydın Kızlar,

Dün bizde kontrole gittik, baya büyümüş bizimkide. İkili testi yapıldı, ölçümler normal çıktı. Bugün içinde de kan testleri belli olacak.

Dün ultrason ile baya bir baktı dr. Bacak arasında bir fazlalık var dedi, büyük olasılıkla erkek dedi. Önümüzdeki aya daha net olur dedi. Benimde içime hep erkek doğuyordu, doğru çıktı.:içelim:

Sağlıklı, eli ayağı tam olsun, gerisi boş zaten bence.
Edhakcım, ikimizde oğlan anası olacağız hayırlısıyla!

Kızlar ikinizi de kutlarım. Hayırlısıyla sağlıklı olsunlar inşallah. Bizim ailede de herkes bana senin oğlun olacak diyor ama doktor kız gibi görmüştü. Daha 11. haftada gitmiştim ama bana sanki çok erken gibi geliyor. Kesin olarak 10/05'da belli olacak. Ben de o zamanı bekliyorum bakalım. İçimde hep erkek gibi hissediyorum ama kız olursa da hiç farketmez. Yeterki sağlıklı olsun.

Myangel, bizede kesin demedi dr çünkü çok erken aslında.
Önümüzdeki ay kontrolünde daha net olacak bizimkide.
Dediğin gibi en önemlisi sağlıklı olmaları, gerisi boş.
Darısı başına

Canım ya o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam. Nasıl dayanacağım bilemiyorum. Ben sizden de erken gitmiştim doktora. Daha 11+2'ydi. Daha yeni yeni oluşuyordu ama doktorun yanlış görme durumu da olabilir tabiki. Ailede herkes erkek olacak deyince ve ben de erkek olmasını çok istediğim için çok stres oldum. Yine de hayırlısı inşallah.

ben linkten ulaştım ama conception tarihine ne yazacağımı bilemedim.
Yalnız daha önce baktığım Çin takvimlerinde hep erkek gösteriyordu.
Stres yapma hiç, kızda olsa, oğlanda olsun senin bebişin.

Ben gönlümden kız geçirirdim hep, dün dr erkek gibi dediğinde bir an bile üzülmedim.
Yeterki sağlıklı olsun.

Çok teşekkür ederim Ponarancım. Ben kendimi çok fazla kaptırdım sanırım. Eşimin ailesi ve benim ailem hep erkek istediği için sanırım ben de bu yüzden etkilendim. Ama Allah'a hergün hayırlı ve sağlıklı bir evlat olması için dua ediyorum. Kız olursa babası çok sevinecek. O bizim biricik yavrumuz olacak inşallah. Ne olursa olsun onu çok seviyorum...Dün bir film izledim Kaza Kurşunu adı. En sonunda normal doğum ile bir kız bebeği oluyordu. Onu öyle hemen kollarına alınca başladım ağlamaya. Zaten bugünlerde çok sulu göz oldum. Ne olsa ağlıyorum. Allah'ım inşallah hepimize bu güzel duyguyu sağsalim yaşatır. Tek isteğim bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…