- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
o kadar erken dönemde bi sağ bi sol yapıyorlar mı yaramazlar cidden :))
edhakcım canım benim içime de hep oğlum olacakmış gibi geliyor ve bende de %70 oğlan çıkıyor. Seninle aramızda 1 gün var. Ben de 10+5'im. Ama doktorum ikili test için bu hafta sonu çağırdı. Zaten garantici bir bayan olduğu için hemen söylemeyeceğe benziyor ama belki ultrasondan anlaşılır. Şimdi hepimiz cinsiyet merakına düştük. Haydi bakalım hayırlısı.
kiloları hiç sorma. Ben 2 kilo aldım ama senin dediğin gibi sadece göbekte. Başka hiçbirşeyim yok. Normalde kilomu göstermediğim için herkes bu duruma şaşırıyor. Ama ben göbeğimle gurur duyuyorum. Kiloları çok dert etme. Benim bir arkadaşım 1,65 boylarında ve 45 kilo civarında. Hamileliğinde 27 kilo almış ama şimdi görsen çocuk bunun neresinden çıktı dersin. Tığ gibi. Biz de veririz evelallah..
Günaydın arkadaşlar, Nasılsınız?
Benim mide bulantılarım bitti. Ama bugün işe yetişeceğim diye çok hızlı yedim yemeğimi ve aynen çıkardım. Buarada arkadaşlar size bir haberim var. Ben cumartesi günü doktora gittim. İkili testlerim için. Doktor bir problem yok dedi ama yine de sonuç çıkınca konuşacağız. En önemlisi doktorum bebeğimin kıza benzediğini söyledi. Ben erkek olmasını istiyordum ama doktor kız deyince şok oldum. Ama kesin olarak bir ay sonra söyleyebilirim dedi. Eğer doğru çıkarsa ilk cinsiyeti öğrenen ben olacağım sanırım. Şimdi şoku atlattım tabiki. Zaten ilk bebğimiz. Kız erkek hiç farketmiyor.Ben sadece kendimi erkeğe çok hazırlamışım. Kızımın ismini bile düşündük eşimle. O çok sevindi kız olacağına. Ayşe İpek düşünüyoruz ama ben ona şimdiden İpeğim diye sesleniyorum. O kadar büyümüş ki inanamadım. Buarada size tavsiyem mutlaka çukulata yiyerek gidin doktora. Glikoz alınca bebekler çok oynuyor. İpeğim hiç durmadı. Bize el salladı, poposunu gösterdi, hopladı durdu. Çok güzel bir duygu. Ona biran önce kavuşmak istiyorum. Darısı sizin başınıza arkadaşlar...
tebrikler canım :içelim:ben de 12+1 günlük oldum bugün itibariyle dr bu hafta çağırmıştı ama ben kesin cinsiyet için 1 hafta daha beklemeyi tercih ettim haftaya pazartesiye randevu aldımGünaydın arkadaşlar, Nasılsınız?
Benim mide bulantılarım bitti. Ama bugün işe yetişeceğim diye çok hızlı yedim yemeğimi ve aynen çıkardım. Buarada arkadaşlar size bir haberim var. Ben cumartesi günü doktora gittim. İkili testlerim için. Doktor bir problem yok dedi ama yine de sonuç çıkınca konuşacağız. En önemlisi doktorum bebeğimin kıza benzediğini söyledi. Ben erkek olmasını istiyordum ama doktor kız deyince şok oldum. Ama kesin olarak bir ay sonra söyleyebilirim dedi. Eğer doğru çıkarsa ilk cinsiyeti öğrenen ben olacağım sanırım. Şimdi şoku atlattım tabiki. Zaten ilk bebğimiz. Kız erkek hiç farketmiyor.Ben sadece kendimi erkeğe çok hazırlamışım. Kızımın ismini bile düşündük eşimle. O çok sevindi kız olacağına. Ayşe İpek düşünüyoruz ama ben ona şimdiden İpeğim diye sesleniyorum. O kadar büyümüş ki inanamadım. Buarada size tavsiyem mutlaka çukulata yiyerek gidin doktora. Glikoz alınca bebekler çok oynuyor. İpeğim hiç durmadı. Bize el salladı, poposunu gösterdi, hopladı durdu. Çok güzel bir duygu. Ona biran önce kavuşmak istiyorum. Darısı sizin başınıza arkadaşlar...