- 1 Şubat 2008
- 252
- 0
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
darkinlife kutlarım canım seni. Allah sağlıkla tamamına erdirmeyi nasib etsin inşallah. Sende çıkan şey bazı arkadaşlarda da olmuş canım. Hamilelikte oluyormuş böyle. Endişelenecek birşey yok. Hatta böyle olunca kız çocuğun olurmuş. ablamın da kızı var. Onun da hamilelikte bunlar çıkmıştı. Tabi Allah bilir yine de.
merhaba arkadaslarr , acı haberi vermek istemezdim ama mecburumm malesefff .
dualarınız için yanımda destek olduğunuz için, güzel dileklerde bulunup sonucu güzellestirmek için elinizden geleni yaptınızz ama sonucu değiştiremedik malesef, bunca seye rağmen hala bana o evladı nasip görmediyse allah ,elbette haklıdırr.benim için hayırlı olsaydı zaten benimdi o , ne yapsam değiştiremezdimm sonucu.
kısmetse persembe ufak bi operasyonla alınacakk ,drum mayıs gibi tedavine yine baslarız dedi ama ben biraz düsünmek istiyorum galiba , güç toplayıp toparlanmak için değil, cünkü kendimden hiçbişi vermedim vermicemde. oğlumun bana daha cok ihtiyacı varmış onu anladım bugün ayağımda sallayarak uyuttum biraz daha beklicem sanırım yinede hersey kısmett büyük konusmamm.
kendinize cok ii bakınnn..
takipteyim sizi..
eski şubat hamişlerindennn:))))))))))))))))))))))))))
berilcim mide ve boğaz yanmaları bende de oluyo özellikle akşam yemeğinden sonra dr m gayet normal dedi ve bi ilaç verdi ismi;gaviscon daha almadım eczaneden hap mı şurup mu bilmiyorumpınar merhaba,bende sana dua ediyorum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederisn hamileliğine.olmaz isede üzülme kadınların çoğu malesef bu tür kayıpları sık yaşar oldu.bende başıma geldiği için biliyorum kasım ayında kimyasal gebelik olayım oldu.gerçekten zordu ama tabiki allahtan ümit kesilmezmiş bak yine hamileyim işte...ve benim gibi biçok insan var.üzme kendini...
bu arada kızlar yaa bu boğaz yanması olayını yaşayan varmı.acısız ve baharatsız da yesem boğazım çok fena yanıyor.hamile olan bir arkadaşım daha var.onda hamilelik reflüsü çıkmış.şurupsuz yapamıyor şu an.bende son gittiğimde dr a bahsettim ama senin erken başlamış bu gibi durumlar gelende 4.aydan sonra başlar.şimdilik ilaç veremem dedi.çok fena yanıyor ne yapsak acep?
bu arada senin haberinden sonra yazmak gerçekten zor ama dün dr a gittim bir sorun yokmuş kalp atışını gördük tam 9 hafta 1 günlüktü
3 hafta sonra tekrar çağırdı dr kafa tası gelişimini kontrol için bir de bugün 4 tane kan tahlili bir tane de idrar istedi onları yaptırdım
merhaba arkadaslarr , acı haberi vermek istemezdim ama mecburumm malesefff .
dualarınız için yanımda destek olduğunuz için, güzel dileklerde bulunup sonucu güzellestirmek için elinizden geleni yaptınızz ama sonucu değiştiremedik malesef, bunca seye rağmen hala bana o evladı nasip görmediyse allah ,elbette haklıdırr.benim için hayırlı olsaydı zaten benimdi o , ne yapsam değiştiremezdimm sonucu.
kısmetse persembe ufak bi operasyonla alınacakk ,drum mayıs gibi tedavine yine baslarız dedi ama ben biraz düsünmek istiyorum galiba , güç toplayıp toparlanmak için değil, cünkü kendimden hiçbişi vermedim vermicemde. oğlumun bana daha cok ihtiyacı varmış onu anladım bugün ayağımda sallayarak uyuttum biraz daha beklicem sanırım yinede hersey kısmett büyük konusmamm.
kendinize cok ii bakınnn..
takipteyim sizi..
eski şubat hamişlerindennn:))))))))))))))))))))))))))
kıslar günaydın ben persembeyi bekliyemedim dün kürtaj oldum şimdi dahada iiyiyimm. kendinize ve bebişlerinize ii bakın...........
kıslar günaydın ben persembeyi bekliyemedim dün kürtaj oldum şimdi dahada iiyiyimm. kendinize ve bebişlerinize ii bakın...........
Geçmiş olsun canımcım inşallah bir sonraki sağlıklı bie hamilelik olur.kıslar günaydın ben persembeyi bekliyemedim dün kürtaj oldum şimdi dahada iiyiyimm. kendinize ve bebişlerinize ii bakın...........
Pınarcım ben de uzun zamandır giremedim. Şimdi aldım haberini. Sen hiç üzme kendini. Dediğin gibi hayırlısı böyleymiş. Allah'ın bir bildiği vardır elbet. Sen yine de bizimle kal. Senin deneyimlerine ihtiyacımız var.
Tatlımelekcim ve Darinlifecım sizin heyecanınızı çok iyi anlıyorum. Ben de ilk randevumda çok heyecanlanmıştım. Ben gittiğimde bebeğim 4+6'ydı yani daha 6 haftalık bile değildi ama kesesini görmüştüm. Çok minicikti. 0,88 cm'di. Ama kalp atışlarını duymak için 7-8 haftalık olması gerekiyor. Benim de 12/04'da randevum var. İkili testleri yapılacak. Bakalım belki cinsiyeti de belli olur.
Günaydın Kızlar,
Dün bizde dr kontrolüne gittik, maşallah herşey yolunda.
Yalnız iki gündür bende feci başdönmesi var, bulutların arasında yürüyor gibiyim.
Ona meraklanıp, gitti k zaten dr'a. Olması normal dedi, bakalım ne kadar sürecek daha.
9+3 haftalığız, üçüncü aya girdik artık.