subat hamişleri burayaaaa

darkinlife cım cok sükürr duymususn cok sevindim canımcımm bundan sonra hersey daha güzell olucakk endişelerin azalmıstır umarım.

bende bugün primoluta basladım adet olunca dr ara dedi... bende daha 1 ay daha ara verelim dedim mayıs sonu haziran başı devremülk tatilimiz var bizim her sene yine bişi mişi olursa riske atmayım dedim ok dedi.arda dan önceki bebişte orda düstü kanammm artmısttı 4 saatlık yol gitiim diyee. onun içnde adet oluca 25. günüde ciclo diye bi hao verdi erteledik yani haziran basına kadar.......

ee kıslar sizlerin göbüşler kocaman olucakk ozamana kadarr, bende gelirim arkanızdan artık..
bebeği ertelemicezzz anlıcanızz hayırlısıysa diorum tabii yinede,yetişirim sizlere geriden geriden:)))))))))))))))))

Korkarım sen bizi sollarsın da :roflol:

OOO Tatile gidersin artık kafan rahatlar ne güzel verimli bi ay olur. :roflol:

Benimde kafam biraz daha rahat 20 gün sonra gel dedi dr. bakalım artık beklicez o zaman mı acaba 3 lü test? gelecek hafta daha 8 haftaya gircez ama ?

Merhabalar arkadaşlar.
Pınarcım bebek işini çok fazla ertelememene sevindim. Ucundan hemen yaklayıver bizi.
Buarada benim mide bulantılarım azalacak diye beklerken arttı. Bugün çok acayip bir yorgunluk da var. Bu da bulantının artmasına sebep oluyormuş. Eve gidince de yemek ve bir sürü ütüm var. Ne olacak halim bilmiyorum. Kolayını bulsam masanın üstünde uyuyacağım.
Darkinlifecım benim de 12'sinde randevum. Ama 3'lü değil 2'li testler yapılacak. 3'lü testler ondan bir ay sonra. Belki bebişlerimizin cinsiyeti de belli olur. Ben çok merak ediyorum..

kızlar beni de dr 14 ünde çağırdı ama ben 18 i 20si gibi gitmeyi planlıyorum çünkü cinsiyetini artık çok merak etmeye başladık ve gidişimde öğrenmek istiyorum bugün tam 10 hafta 1 günlük oldu dediğim tarihte yaklaşık 13 haftalık olacak kısmetse inşallah o zaman belli olur dii mi??

:teytey::teytey::dance::dance::emir_bebek::

:hooray:

:içelim:doğacak bebekllerimizin sağlığına:)))
:içelim:İçelim Kızlar haydi sütler havaya :))))))))

Merhabalar arkadaşlar.
Pınarcım bebek işini çok fazla ertelememene sevindim. Ucundan hemen yaklayıver bizi.
Buarada benim mide bulantılarım azalacak diye beklerken arttı. Bugün çok acayip bir yorgunluk da var. Bu da bulantının artmasına sebep oluyormuş. Eve gidince de yemek ve bir sürü ütüm var. Ne olacak halim bilmiyorum. Kolayını bulsam masanın üstünde uyuyacağım.
Darkinlifecım benim de 12'sinde randevum. Ama 3'lü değil 2'li testler yapılacak. 3'lü testler ondan bir ay sonra. Belki bebişlerimizin cinsiyeti de belli olur. Ben çok merak ediyorum..

Benimde azaldı diyodum tekrar başladı.bebeğin kimbilir neresi gelişiyodur şimdi:)
2li test varmış önce evet öğrendim.Ben gittiğimde 10.haftada olacak bebiş.Olur mu 2li test o zaman?
Cinsiyeti 3lü testtemi öğreniriz??

kızlar beni de dr 14 ünde çağırdı ama ben 18 i 20si gibi gitmeyi planlıyorum çünkü cinsiyetini artık çok merak etmeye başladık ve gidişimde öğrenmek istiyorum bugün tam 10 hafta 1 günlük oldu dediğim tarihte yaklaşık 13 haftalık olacak kısmetse inşallah o zaman belli olur dii mi??

Olur mu o haftada bende merak ediyorum???

Günaydın Kızlar,

Pınarcım, bende çok sevindim hemen yeniden niyet etmenize. Hadi hayırlısı bakalım :içelim:

Bizimde bir sonraki kontrol 23 Nisan'da olacak, ikili testte yapılır herhalde. Benim bildiğim ikili testi 12-14 hafta arasında yapıyorlar, son gittiğimde dr en az 12. haftanın içinde olmalısın dedi. Ben gittiğimde artık 13. haftaya başlıyor olacağım.

Cinsiyet için daha erken olmaz mı? Onu bende hiç bilmiyorum....

Bakalım ilk kim öğrenecek cinsiyeti bizlerden :dance:

kıslar hepiniz bi dahaki gittiklerinizde 10. haftalarınızı doldurmuş olacaksınız, bebişinizin ense kalınlığını ölcücek dr ve ardından 2li test isticektir mutlaka,eğer bi sorun cıkarsa allah korusun ozaman 3 lü isticektirr.benim dr öle yapıo ve oğlumda 3lü yapılmadı bende 2li normal cıkınca.
cinsiyetinide 14. haftadan sonra kesin öğrenebilirsinizz.
ama bişi söleyim dr lar cok önceden anlıolar ve sölemiolar, benim eşimin hollandalı akrabası gecen yaz tatilinde benim dr a götürdük muayene amaçlı ve 11 haftalıktı cok ısrar edince kıs söledi hollandada sölemiolar cok gec sölüolar diye yalvardı ve erkek dedi dr ölede oldu, bence var bi iş dimi:))))))

tabii sizin kapalı kutucuklar saklamazlarsa::)))))))))))))
öpüorum hepinizi

Günaydın herkese,
Ben ikili testin 11-14 haftalar arasında yapıldığını biliyorum. http://www.jinekoloji.net/gebelikmuayene.html adresinden de gebelik muayeneleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Benim doktora sordum ne zaman belli olur diye ama benimki de garantici anladığım kadarıyla çünkü 4. ayda belli olur dedi. Tabi ben yine soracağım 12'sinde ama bakalım. Ben de artık gün geçtikçe çok meraklanmaya başladım. İnşallah hemen belli olur.

Slm Arkadslar Bende Dun Bebeisim Kalp Atislarini Duymak Icin Doktora Gittim Vede Istedigim O Guzel Sesi Duyabildim Cok Mutlu Oldum Allahim Herkeze Saglikla Bebislerini Kucagimiza Almayi Nasip Etsin

Tatlımelek çok sevindim canım. Hayırlı olsun. İnşallah dediğin gibi hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelir. Hepimizin tek isteği bu.

kıslar hepiniz bi dahaki gittiklerinizde 10. haftalarınızı doldurmuş olacaksınız, bebişinizin ense kalınlığını ölcücek dr ve ardından 2li test isticektir mutlaka,eğer bi sorun cıkarsa allah korusun ozaman 3 lü isticektirr.benim dr öle yapıo ve oğlumda 3lü yapılmadı bende 2li normal cıkınca.
cinsiyetinide 14. haftadan sonra kesin öğrenebilirsinizz.
ama bişi söleyim dr lar cok önceden anlıolar ve sölemiolar, benim eşimin hollandalı akrabası gecen yaz tatilinde benim dr a götürdük muayene amaçlı ve 11 haftalıktı cok ısrar edince kıs söledi hollandada sölemiolar cok gec sölüolar diye yalvardı ve erkek dedi dr ölede oldu, bence var bi iş dimi:))))))

tabii sizin kapalı kutucuklar saklamazlarsa::)))))))))))))
öpüorum hepinizi

Ben tam 9+2 de gitmiş oluyorum dr.a.Doktora göre 9+1 oluyo.Acaba bi kaç gün daha beklesemmi Pınarcım?
Bana 20 gün sonra gel dedi ayın 16sına denk geliyo.Ne dersin bi kaç gün bekleyeyim mi?

14. haftadan sonra mı var daha baya o zaman.
Benim gitiiğim dr.a başka bi arkadaş daha gidiyor o 3 ayı bitirdi daha öğrenmedi cinsiyetini.Bizim dr. geç söylüyo galiba.
Ben de az çok anlarım belki :)))))))))))

Erkekler daha kemikli duruyormuş ultrasonda<Sağlıkçı bi arkadaş netten araştırmıştı ve onlarınki kemikliydi.Erkek çıktı sonra.Bizde tahmin yürütürüz artık.
Testlerle de belli oluyodur mutlaka ya sölemiyolardır çok fenalar.

Slm Arkadslar Bende Dun Bebeisim Kalp Atislarini Duymak Icin Doktora Gittim Vede Istedigim O Guzel Sesi Duyabildim Cok Mutlu Oldum Allahim Herkeze Saglikla Bebislerini Kucagimiza Almayi Nasip Etsin

Canım gözünüz aydın sevindim bu habere.

Günaydın Kızlar,

Herkesde aynı telaş başlamış, cinsiyeti ne olacak diye.
Ben merak ediyorum ama sanki çok da umrumda diil gibi, ne zaman söylerse söylesin dr.
Benimle birlikte diye pek mutluyum sanırsam.

Bi tavisyede yorumcu.com sitesinde son adet tarihine göre bakabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,
Ben bu yorumcunun sitesini çok duydum ama işyerinden bu siteye giriş yapamıyorum. Online olan varsa benim yerime bakabilir mi acaba? Ben de çok merak ediyorum çünkü. Benim SAT: 24/01/2008.

Merhaba kızlar,
Ben de bugün tam 10+3 günlük oldum. Uzun zamandır yazmadım buraya.
Yarın akşam doktor randevum var. İlk defa hareketli halini göreceğim için
çok heyecanlıyım. Haftaya da muhtemelen ikili test yapılacak.
Geçenlerde rahmimde göz seyirmesi gibi bişi hissettim. Öyle olurmuş.
Sizde de oluyor mu?

Merhaba kızlar,
Sizde de oluyor mu?

:enbuyukkk:valla r2d2 ciğim hissedebilmen hakkaten harika bişey olmalı ben bugün 11+1 günlk oldum ama hala artan kilolarımdan başka bişey hissedemiyom
beni dr haftaya çağırdı ikili test için ama en ondan sonraki haafta gidicem çünkü ozamana kesin cinsiyet belli olur diyolar 14. haftanın içinde olucam
ultrasonda kıpır kıpır bişey görmek hakkaeten heyecan veriyo ben 2 hafta önce gitmiştim bi sağ bi sol durmuyo valla bizim ufaklık:nazar:
canım güzel haberlerini bekliyorum yazmayı unutma:teytey:

Merhaba kızlar,
Sizde de oluyor mu?
Merak ettim seni, nerelerdesin ne zamandır. Bende 2 hafta kadar önce kasığımda hissetmiştim, dra söyledim ama mümkün diil dedi. Eşimin yorumu, erkek dr nerden bilsin olmuştu. Demek doğruymuş. yerimseniben Sürekli hissetmiyorum yalnız.

:enbuyukkk:valla r2d2 ciğim hissedebilmen hakkaten harika bişey olmalı ben bugün 11+1 günlk oldum ama hala artan kilolarımdan başka bişey hissedemiyom
beni dr haftaya çağırdı ikili test için ama en ondan sonraki haafta gidicem çünkü ozamana kesin cinsiyet belli olur diyolar 14. haftanın içinde olucam
ultrasonda kıpır kıpır bişey görmek hakkaeten heyecan veriyo ben 2 hafta önce gitmiştim bi sağ bi sol durmuyo valla bizim ufaklık:nazar:
Bende 13. hafta içinde gideceğim ikili test için , daha 3 hafta var. o zaman sorarız belki ama dr ne der bilmiyorum, CADIARZU

Bende bugün itibarıyla 10+6 gün oldum artık. İştahım biraz daha yoluna girdi ama yinede iştahlı yiyorum, sadece eskisi gibi deli acıkmalar kalmadı. Kilomda +1 ile devam ediyor şimdilik.

Merhaba kızlar,
Sizde de oluyor mu?

Merak ettim seni, nerelerdesin ne zamandır. Bende 2 hafta kadar önce kasığımda hissetmiştim, dra söyledim ama mümkün diil dedi. Eşimin yorumu, erkek dr nerden bilsin olmuştu. Demek doğruymuş. yerimseniben Sürekli hissetmiyorum yalnız.

Bende 13. hafta içinde gideceğim ikili test için , daha 3 hafta var. o zaman sorarız belki ama dr ne der bilmiyorum, CADIARZU

Bende bugün itibarıyla 10+6 gün oldum artık. İştahım biraz daha yoluna girdi ama yinede iştahlı yiyorum, sadece eskisi gibi deli acıkmalar kalmadı. Kilomda +1 ile devam ediyor şimdilik.

kızlar ooo herkeslerde bir telaştır başlamış bakıyorum ohh maşallah maşallah :) bende geçen hafta gördüm miniğimiii kalp atılışıda duydum allaha çok şükür.ya ne tuhaf bir duyguymuş bu kızlar.bende ara sıra midemde küçük kramplar hissediyorum bişeler oynuyo gibi ama dr da bana abartma istersen der gibisinden bakıp gülmüştü daha çok erkenmiş.doğaüstü güçlerin varsa bilemem ama dedi:) amannnn ne bilim şaşkın ördek gibiolduk iyice zaten hala alışabilmiş değilim.bazen unutuyorum bazende sürekli onunla konuşmak istiyorum zaten kızlar bunu yapmak gerekiyormuş atlamayın sakın.dr lar dokunun konuşun diyolar.birde babanın sesini 3.aydan itibaren tanımaya başlarmış onlarda akşam bol muhabbet etsinler miniklerle :) ne güzel dimiiii:) hayırlısıyla sonuna kadar sağlıklı mutlu şekilde geçer hamileliğmizde sonrada gazıydı aşısıydı uyumadıydı konuşuruz artık.herkes kendine çok iyi baksınnnnnnnnnnnnnnnn :) bol vitaminli günlerrrr

X