- 13 Aralık 2007
- 849
- 1
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
kızlar bu arada hepinizin güzel haberlerini bekliyorum inş sağlıkla tomurcuğunuzun kalp atışlarını duyarsınız tabi en son bende...
R2D2, demek sende doğru çıktı.Gebelikte baş ağrısı olur. Eğer çok dayanamayacak gibiysen doktoruna sorarak ağrı kesici tavsiyesi al. Muhtemelen minoset diyecek. Geçmiş olsun. Umarım geçmiştir.
Gaz sorunu bende de var bazen pantolonun düğmesini kapatamıyorum.
Uyku hali ve hemen yorulma da cabası.
En son ben duyacağım kalp atışını ay sonunda gidicem çünkü:)
Midem ulantın olmaması süper.
Ben sabah uyanır uyanmaz tiroid hapı içtiğim için, aç karnına su içince biraz bulantım oluyor ama bu kadar olur
Yarın saat 09:00'da doktor randevum var arkadaşlar. Bana dua edin olur mu? Çok heyecanlı ve çok endişeliyim. Ya birşey olursa diye çok korkuyorum. Eğer bir aksilik olmazsa artık hamile olduğumu bütün aileye de açıklayacağız inşallah. Yani yarın ya çok güzel bir gün olacak ya da çok berbat bir gün..
Edhakcım,
Ben de haftasonu kot ve kumaş pantalon aldım. Hatta bugün işe bile giydim. Kilom fark etmemiş ama pantalonlar sıkıyor. Ben hiç sıkıntıya gelemem, pek rahatım bugün.
Haftasonu kontrolü olanlar, sese verin bakalım!
Bizde daha sadece aileler ie paylaştık. İşyerim ve arkadaşlarımız ile daha paylaşmadık, 3 ay dolsun diye bekliyorum ben.
İyi haftalar olsun herkese![/Q
GÜNAYDIN CANIM
BENDE HAFTA SONU ESOFMAN ALDIM .KOT PANTOLONLA RAHAT EDEMİORUM ARTIK,ZATEN GÖBEĞİM VARDI OĞLUSUMDAN KALMA AMA ŞİMDİ 3 AYLIK GİBİ KARNIM VAR 2.NİN YERİ DAHADA RAHAT BENDE:))))))))HALA MİDE BULANTILARIMDA YOK..GAYET RAHAT GECİRİORUMM HAMİLELİĞİMİİ.DUYDUĞUMA GÖRE KIZLAR ANNNELERİNİ ÜZMEZMİŞ ERKEKLER ZORLARMIŞ HAMİLELİKTE AKLINIZDA OLSUN BAKALIM:)))YARIN KALP ATIŞLARI İÇİN 13:30 DA DR DA OLUCAM DUA EDİN NE OLURR BANA.YARIN AKSAM YAZARIM BURAYA...
Pınarcım canım yarın inşallah benim yaşadıklarımı sen de yaşayacaksın. Ne muhteşem bir duygu anlayacaksın. İnşallah hiçbir aksilik yoktur canım. Dualarımız seninle..
kıslar moarlim cok bozuk sormayın yaa kalp atışlarını duyamadık kese büyümüş ama bebek büyümemmiş aynı 7 marttaki kadar büyüklükte dr 1 hafta sonra bidaha bakcaz dedi ölmüşte olabilir dedi anlayamayız dedi..
işte böle kabuslarım gercek oldu galiba ama fazlada üzülmüorum inanırmısınız allah bir kere annnelik duygusunutattırdı ya gerisi boş gelio allah hayatttaki evladıma sağlıklı uzun ömür versin ,karnımdakinede hayırlıysa can versin.
allah hepinizin evlatlarını korusun arkadaslarr...