subat hamişleri burayaaaa

kızlar bu arada hepinizin güzel haberlerini bekliyorum inş sağlıkla tomurcuğunuzun kalp atışlarını duyarsınız tabi en son bende...

Edhakcım,
merak etmiştim seni nerelerdesin diye. Haberlerini almak iyi oldu.a.s.
Demek sende benim gibi hızlı gidenlerdensin, bende kilo almadım ama belim mi kalınlaştı ne bilmiyorum. kumaşlar bile sıkıyor. Kotlar idare ediyor henüz, düşük bel olduğundan sanırım.CADIARZU
Bu haftasonu pantalon bakacağım kesin. Günde 13 saatim iş pantalonu ile geçiyor, sıkıntılı oluyor böyle.
bende ender de olsa bulantı oluyor, acıkınca ve bazen yemek yerken ama iyi idare ediyorum.

R2D2, demek sende doğru çıktı.
O zaman benimki erkek görünüyor.
Aman sağlıklı olsun inşallah da

Merhaba arkadaşlar,
Bugün çok yoğun bir gündü anca yazabildim.
Bu yorumcunun sitesini ben de çok merak ediyorum. Akşam fırsatım olursa bakacağım. İşyerinden giriş yapamıyorum.
Buarada ben de bulantı çok çok az sadece acıkınca oluyor ama arkadaşlar ben tam bir gazman oldum ya. Çok fena birşey. Eşim de bıktı vallahi ama ne yapayım. Sabahları süt içeyim diyorum o daha da bir gaz yapıyor. Bir ara Omega3 olan sütlerden almıştım o çok iyi geldi. hiç gaz yapmadı. Bundan sonra da hep onlardan alacağım. Yok yani işyerinde de evdeki kadar rahat olamıyor ki insan :)))

Yarın saat 09:00'da doktor randevum var arkadaşlar. Bana dua edin olur mu? Çok heyecanlı ve çok endişeliyim. Ya birşey olursa diye çok korkuyorum. Eğer bir aksilik olmazsa artık hamile olduğumu bütün aileye de açıklayacağız inşallah. Yani yarın ya çok güzel bir gün olacak ya da çok berbat bir gün..

myangel;
Endişelenme, bebeğin iyidir. Keyfi yerindedir. Hatta kocaman adam olmuştur.:1rolleyes:
Aileye açıklama anı çok heyecanlı olacak eminim.
Seni tebrik edecekler çok güzel bir duygu.:teytey:

kızlar valla iyi sabrediyonuz biz daha idrarda çift çizgiyi görünce söyledik herkese
canım inşallh bir aksilik yoktur
kızlar bu arada benim canım hiç süt içmek istemiyo ama ayranı elimden düşürmüyorum hergün en az iki bardak şu hazır ayranlardan içiyorum kendim yapınca beğenmiyom da:)
bu arada bi hamiş kotu aldım allahım o kadar yüksek bel kot görmemiştim hiç ama hamiş kotları öle oluyomuş karnımız büyüyünce normal bel gibi oluyomuş ama sanırsam içini doldurmak için çok beklemicem bu yiyişle:içelim:
a.s.:enbuyukkk:

Edhakcım,

Ben de haftasonu kot ve kumaş pantalon aldım. Hatta bugün işe bile giydim. Kilom fark etmemiş ama pantalonlar sıkıyor. Ben hiç sıkıntıya gelemem, pek rahatım bugün.

Haftasonu kontrolü olanlar, sese verin bakalım!

Bizde daha sadece aileler ie paylaştık. İşyerim ve arkadaşlarımız ile daha paylaşmadık, 3 ay dolsun diye bekliyorum ben.

İyi haftalar olsun herkese!

Merhaba arkadaşlar,
Cumartesi doktora gittik. bebeğim çok sağlıklı hatta biraz fazla sağlıklı maaşallah. 1 hafta önden gidiyoruz. Kalp atışlarını duyunca öyle acayip oldum ki anlatamam. 162 yi atış hızı. İnsanın inanası gelmiyor. Daha fasulye tanesi kadar ama nasıl da güçlü atıyor kalbi. Sevincimden ağladım dayanamadım. Tabi bunu öğrendikten sonra herkese açıkladık. Herkes sarıldı ağladı. Annem babam Bursa'dalar. Keşke yanımda olsalardı ama olmadı. Onlar da çok sevindiler sarılıp ağlamışlar annemle. Ablam ben teyze oluyorum diye bütün arkadaşlarına ilan etmiş. Eşimin teyzeleri çığlık attılar. Herkes ne yaptığını bilmez haldeydi. Çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasib etsin.
Buarada bugün ilk defa istifra ettim. Hep tutuyordum ama bu sefer olmadı. İyiki de olmamış. Çok rahatladım valla. Ama yine de bir daha olmasını istemiyorum. İnşallah çabuk geçer bu günler

Pınarcım canım yarın inşallah benim yaşadıklarımı sen de yaşayacaksın. Ne muhteşem bir duygu anlayacaksın. İnşallah hiçbir aksilik yoktur canım. Dualarımız seninle..

kızlar herkese merhaba, napıyosunuz hamilelik inşallah herkeste sorunsuz dertsiz gidiyordur.bende kendimden anlatayım azcık :) benimde ne zaman geleceği belli olmayan mide bulantıları var ya mutfağa girip bişeler yapmam gerekiyor mesela çünkü yapmadığımda eyvah kocamıda aç bırakmayım diyorum ama olmuyor kızlar yaa.midem hemen kötü oluyo.geçen gün tavuk soteleyim dedim o baharatların kokusu bile midemi bulandırmaya yetti.yaptım ama bana sorun.yiyemedimde zaten.dışardan da yemek olmuyorki artık daha hassas oldum çünkü bu konuda.bol elma ve sebze yemeye çalışıyorum.bu arada kızlar her akşam canım limonata istiyor yaaa enteresan :) daha banyodan çıkmadan limonatanın hayalini kuruyorum çıkıptaiçsem koca bardak diye.tatlı deseniz lafı bile midemi bulandırıyor:) ayşemi geliyor ne?
bende bu haftasonu inşallah miniğimin kalp atışı için gideceğim.umarım herşey yolundadır.herkesi öptümmmmm.kolay gelsin ...:)
bu arada yürüyüş mutlaka ve mutlaka şart dedi dr um bunu bütün hamile arkadaşlarında bilsin doğum çok daha kolay olur dedi...

Merhaba Berilcim. Aynı mide bulantıları bende de oluyor hatta bugün artık tutamadım kendimi. Ama bazı günlerde de hiçbir şey yok. Sanki hiç hamile değilmişim gibi. Ben her sabah işe zaten yürüyerek geliyor yürüyerek gidiyorum. İşim de çok oturmalık bir iş değil. Şanslıyım o açıdan. Ben normal doğum olsun istiyorum ama hayırlısı tabi. Sağlıklı olsun da nasıl olursa önemli değil. Allah hepimize hayırlısını nasib etsin inşallah.

Pınarcım canım yarın inşallah benim yaşadıklarımı sen de yaşayacaksın. Ne muhteşem bir duygu anlayacaksın. İnşallah hiçbir aksilik yoktur canım. Dualarımız seninle..

canım masallah bebişine :)) insallah bende yarını güzelce atlatırım cok heyecanlandım bugünden ...
midemde bulanıo heyecandan galiba cok fazlalastıı ooffffff bi su 20 saat bi gecse..........

merhaba arkadaslar bde subatta hamıs kaldım 6 haftalıgız su an kesemısıde gorduk cok sukur
ama hıc bır sıkayetım yok bulantım yok yenı oldugundan sanırım

kıslar moarlim cok bozuk sormayın yaa kalp atışlarını duyamadık kese büyümüş ama bebek büyümemmiş aynı 7 marttaki kadar büyüklükte dr 1 hafta sonra bidaha bakcaz dedi ölmüşte olabilir dedi anlayamayız dedi..
işte böle kabuslarım gercek oldu galiba ama fazlada üzülmüorum inanırmısınız allah bir kere annnelik duygusunutattırdı ya gerisi boş gelio allah hayatttaki evladıma sağlıklı uzun ömür versin ,karnımdakinede hayırlıysa can versin.
allah hepinizin evlatlarını korusun arkadaslarr...

dur bakalım inş öyle bir ihtimal yoktur
canım ne güzel laflar etmişsin allah ardanı sana bağışlasın canımcım
inş allah bu yavrunuda sağ sağlim kucağına almayı nasip eder canım ya herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…