subat hamişleri burayaaaa

Aman pek sevindim yalnız olmadığıma yafuu yerimseniben

Çarpıntı olması normal arkadaşlar, benim dr söyledi bana.

Geçen hafta gittiğimde (6 haftalık) artık bulantılarında başlayabilir dedi. Benim çok bulantım yok ama acıkınca benimde çok kötü oluyor. Böyle bişi içimi karıştırıyor sanki, yine de pek çok insana göre iyi durumdayım sanırsam.

Belim kalınlaştı sanırım, pantalonlar dar geliyor. Herhalde en erken hamile pantalonu giyen ben olacağım.:dance:

R2D2'cim canım doktor bana da her ay 1 kilo dedi. Ama bazen insan kendini tutamıyor. Ben hiç bu kadar iştahlı olacağımı düşünemezdim. Çünkü genelde çok fazla yemem. Neyse artık bebeğim için katlanacağım. Biraz şişmanlasak da doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum. Hem kocamın da kilo almam hoşuna gitti.
Pınarcım randevum saat 09:00'da. Sabah eşimle beraber gideceğiz. O zaten benden daha çok heyecanlı. Oradan herhalde kayınvalidemlere geçeriz. Evimde bilgisayarım var ama eğer girebilirsem size Pazar günü haber veririm. Olmazsa Pazartesi sabahtan inşallah iyi haberleri veririm canım.. Sen kalp atışını duymuş muydun? Senin randevun ne zaman?

Pınarcım randevum saat 09:00'da. Sabah eşimle beraber gideceğiz. O zaten benden daha çok heyecanlı. Oradan herhalde kayınvalidemlere geçeriz. Evimde bilgisayarım var ama eğer girebilirsem size Pazar günü haber veririm. Olmazsa Pazartesi sabahtan inşallah iyi haberleri veririm canım.. Sen kalp atışını duymuş muydun? Senin randevun ne zaman?

insallah hayırlı haberlerle geliceksin,benimde salı günü 13:30 da salı aksamı haber verriim sizlere.
ben tam 6+0 da keseyi ve içindede bebişi görmüstük.bi daha gittiğimde 7+4 olucam insallah sorunsuz geciririzz:)

Ben Cumartesi gittiğimde 6+6 olacağım. Yani neredeyse 7. haftaya girmiş olacağız. Bu arada acayip karnım acıktı ve midem çok fena bulanıyor. Benim hemen birşeyler yemem gerek arkadaşlar. Yoksa olmayan şeyleri de çıkartacağım..

kizlar hepinizin bebeisleir hayirli olsun
sizlerin yazdıkalrini okudumda 9 ay oncesine geri dondum
ben yeni dogum yaptim
9 ayın keyfini cikarinn
bambaska bir yolculuk cunkuu
hepinize kolay gelsinnn
sevgiler

Çalışan kadınlar için daha zor oluyor.
Uzun süre aç kalmamaya çalışın yoksa daha çok bulantınız olur.
Ben acıkınca midem çok tuhaf oluyor.
Sabahları mısır gevreği müsli yulafı sütle yiyorum aralarda yoğurt, kayısı, badem ,ceviz fındık çok değil ama 3 5 tane. Çok dikkat etmeye başladım. Her türlü taze sebze meyveyi yemeye çalışıyorum. Ama bazı şeylerden tiksinti geldi. Zeytinyağlı bakla pişirmiştim çok seviyordum. Yiyemedim dolapta duruyor iki gündür. Ekmek arası tavuklu köfteli bol marullu domasli sandviçler yiyebiliyorum.
Çalışanlar masanızda her zaman atıştırmalık birşeyler olsun. Ben dışarıda olduğumda çantamda hep elma taşıyorum. Birde kuruyemişlerimi.

Evet canım çok doğru söylüyorsun. Aç olunca sanırım hepimizin midesi çok fena oluyor. Ben şimdi yedim geldim. Ben de cevizi çok severdim ama şimdi ceviz deyince bile böyle midem kalkıyor. Ben kuru kayısı, fındık ve badem yiyebiliyorum. Sabahları ben de cornflakes alıp sütle yiyeceğim. İkisini de çok severim. İyi fikir verdin bana arkadaşım. Saat 16:00'da da meyve molam var. Elma çok faydalıymış. Bir de hergün az miktarda çukulata ileride çocukların öğrenme becerilerinin daha da gelişmesini sağlıyormuş.

Happyhappycim Canım çok sağol. Senin de gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasib etsin. Sağlıklı ömürler versin. Valla biz de o günleri görmek için sabırsızlanıyoruz. Babası benden daha da sabırsız. Oğlum olsun da sabahları yatakta güreş yapalım, minicik elleriyle sarılsın babasına diyor. Kısmet tabi. Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun diye ben de hergün dua ediyorum.

Happyhappycim Canım çok sağol. Senin de gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasib etsin. Sağlıklı ömürler versin. Valla biz de o günleri görmek için sabırsızlanıyoruz. Babası benden daha da sabırsız. Oğlum olsun da sabahları yatakta güreş yapalım, minicik elleriyle sarılsın babasına diyor. Kısmet tabi. Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun diye ben de hergün dua ediyorum.

Ahaha erkek mi istiyor?Güreş yapacak ha süpermiş valla hayal.:roflol:
Hayırlısı bakalım. Hepimiz aynı dönemlerdeyiz. Çok güzel birşey. Belkide hepimiz aynı dönemde cinsiyetlerini öğrenicez. Çok var ama şimdiden heyecan yapıyor insan.
Benim içime erkek doğuyor.:nazar:

R2D2'cim hepimiz çocuklarımızın tabiki sağlıklı olmasını istiyoruz ama vallahi benim de içimden erkek geçiyor. Ablamın bir kızı var. O da o kadar tatlı ki canım benim. Ama ben evlenmeden önce de hep çocuğumun erkek olmasını istiyordum. Bakalım ilk kim öğrenecek cinsiyetini. Allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir kızlar..

günaydın arkadaslar kendi kendime nazar değdirdim başım ağrıo bugün sabah kalktığımda basladı insallah gecer ilerleyen saatlerde ama normal olduğunuda biliorum gebelikte :KK43:

sizler nasılsınızz??

Kızlar Günaydın!
Yorumcu.com sitesinde bir bölüm var, son adet tarihi girersen, ovulasyon gününe göre cinsiyeti veriyor.
Ne kadar doğru bilemem tabii.
Ama insanlar yorum yazmış hep, doğru çıkıyo diye... Çok merak edenlere!

İnsan ne kadar sadece eli yüzü düzgün, sağlıklı olsun istiyorum dese de, merak ediyor bir yandan da.
yerimseniben

günaydın arkadaslar kendi kendime nazar değdirdim başım ağrıo bugün sabah kalktığımda basladı insallah gecer ilerleyen saatlerde ama normal olduğunuda biliorum gebelikte :KK43:

sizler nasılsınızz??

Geçmiş olsun pınar, evde varsa vicks sür alnına, iyi geliyor bana.a.s.
Benim migren ağrılarım vardır çünkü, kötü olurum çok tuttuğunda.
Dr minoset bile içebilirsin demişti. Vicks ise ağrını kesiyorsa, ne güzel dedi.
Tavsiye ederim.

kızlar merhaba vala sonunda nihayet girebildim nete
ya panorancım bende kendime tek ben herhalde ilk aylarda bu kadar kilo almışımdır diyodum valla kotlar acayip sıkıyo kumaşlarla idare ediyorum ama o da anca 1 ay idare eder beni kilonun yanında hep bi şişkinlik hep bi gaz var
ankaraya gelmişken hamiş kıyaferleri bakmaya başladım düzcede bulmak zor oluyo
ben bugün dr ye gitcektim ama ankarada olduğum için iptal ettirdim ilk duyacakken şimdi en son ben duyacam herhalde kalp atışını 24 üne randevu aldım
eşim benden sabırsız burda bi dr ye gidelim diyo ama ben dr değiştirmek istemiyorum hem böyle daha heyecanlı oluyo...
bu arada 8. haftamı bitirdim mide bulantım yok ama çabuk yoruluyo ve çok uyuyorum
devamlı tuzlu yemek istiyorum tatlı yesem bile hemen ardından tuzlu arıyorum valla sonumuz hayırlısı ben en az bi 15 kilo alıcam herhalde

kızlar bu arada hepinizin güzel haberlerini bekliyorum inş sağlıkla tomurcuğunuzun kalp atışlarını duyarsınız tabi en son bende...

kızlarrrrrrrrr... değerli hamişler...geleceğin tatlı anniş adayları neler yapıyosunuz bende vakit buldukça kaçamak yapıyorum nete...herkesin hayırlı haberlerini okuyorum... maşallah maşallah ...:) alllahım inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız bebşlermizi

Kızlar Günaydın!
Yorumcu.com sitesinde bir bölüm var, son adet tarihi girersen, ovulasyon gününe göre cinsiyeti veriyor.
Ne kadar doğru bilemem tabii.
Ama insanlar yorum yazmış hep, doğru çıkıyo diye... Çok merak edenlere!

Ben bunu denemiştim ilk gebeliğimde doğru çıkmıştı.
İnsan inanmak istemiyor ama merak işte.şutarafagitti

İnsan ne kadar sadece eli yüzü düzgün, sağlıklı olsun istiyorum dese de, merak ediyor bir yandan da.
yerimseniben

sizler nasılsınızz??

Gebelikte baş ağrısı olur. Eğer çok dayanamayacak gibiysen doktoruna sorarak ağrı kesici tavsiyesi al. Muhtemelen minoset diyecek. Geçmiş olsun. Umarım geçmiştir.:nazar:

kızlar merhaba vala sonunda nihayet girebildim nete
ya panorancım bende kendime tek ben herhalde ilk aylarda bu kadar kilo almışımdır diyodum valla kotlar acayip sıkıyo kumaşlarla idare ediyorum ama o da anca 1 ay idare eder beni kilonun yanında hep bi şişkinlik hep bi gaz var
ankaraya gelmişken hamiş kıyaferleri bakmaya başladım düzcede bulmak zor oluyo
ben bugün dr ye gitcektim ama ankarada olduğum için iptal ettirdim ilk duyacakken şimdi en son ben duyacam herhalde kalp atışını 24 üne randevu aldım
eşim benden sabırsız burda bi dr ye gidelim diyo ama ben dr değiştirmek istemiyorum hem böyle daha heyecanlı oluyo...
bu arada 8. haftamı bitirdim mide bulantım yok ama çabuk yoruluyo ve çok uyuyorum
devamlı tuzlu yemek istiyorum tatlı yesem bile hemen ardından tuzlu arıyorum valla sonumuz hayırlısı ben en az bi 15 kilo alıcam herhalde

Gaz sorunu bende de var bazen pantolonun düğmesini kapatamıyorum.
Uyku hali ve hemen yorulma da cabası.
En son ben duyacağım kalp atışını ay sonunda gidicem çünkü:)
Midem ulantın olmaması süper.
Ben sabah uyanır uyanmaz tiroid hapı içtiğim için, aç karnına su içince biraz bulantım oluyor ama bu kadar olur:nazar:

X