- 26 Ağustos 2007
- 467
- 11
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
en erken senin myangelcim cumartesi kaçta gidicen bize ne zaman haber vercenn inan kendi bebişim gibi heyecan yapıorum bende :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Happyhappycim Canım çok sağol. Senin de gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasib etsin. Sağlıklı ömürler versin. Valla biz de o günleri görmek için sabırsızlanıyoruz. Babası benden daha da sabırsız. Oğlum olsun da sabahları yatakta güreş yapalım, minicik elleriyle sarılsın babasına diyor. Kısmet tabi. Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun diye ben de hergün dua ediyorum.
günaydın arkadaslar kendi kendime nazar değdirdim başım ağrıo bugün sabah kalktığımda basladı insallah gecer ilerleyen saatlerde ama normal olduğunuda biliorum gebelikte
sizler nasılsınızz??
Kızlar Günaydın!
Yorumcu.com sitesinde bir bölüm var, son adet tarihi girersen, ovulasyon gününe göre cinsiyeti veriyor.
Ne kadar doğru bilemem tabii.
Ama insanlar yorum yazmış hep, doğru çıkıyo diye... Çok merak edenlere!
Ben bunu denemiştim ilk gebeliğimde doğru çıkmıştı.
İnsan inanmak istemiyor ama merak işte.şutarafagitti
İnsan ne kadar sadece eli yüzü düzgün, sağlıklı olsun istiyorum dese de, merak ediyor bir yandan da. yerimseniben
günaydın arkadaslar kendi kendime nazar değdirdim başım ağrıo bugün sabah kalktığımda basladı insallah gecer ilerleyen saatlerde ama normal olduğunuda biliorum gebelikte
sizler nasılsınızz??
kızlar merhaba vala sonunda nihayet girebildim nete
ya panorancım bende kendime tek ben herhalde ilk aylarda bu kadar kilo almışımdır diyodum valla kotlar acayip sıkıyo kumaşlarla idare ediyorum ama o da anca 1 ay idare eder beni kilonun yanında hep bi şişkinlik hep bi gaz var
ankaraya gelmişken hamiş kıyaferleri bakmaya başladım düzcede bulmak zor oluyo
ben bugün dr ye gitcektim ama ankarada olduğum için iptal ettirdim ilk duyacakken şimdi en son ben duyacam herhalde kalp atışını 24 üne randevu aldım
eşim benden sabırsız burda bi dr ye gidelim diyo ama ben dr değiştirmek istemiyorum hem böyle daha heyecanlı oluyo...
bu arada 8. haftamı bitirdim mide bulantım yok ama çabuk yoruluyo ve çok uyuyorum
devamlı tuzlu yemek istiyorum tatlı yesem bile hemen ardından tuzlu arıyorum valla sonumuz hayırlısı ben en az bi 15 kilo alıcam herhalde