subat hamişleri burayaaaa

kıslar moarlim cok bozuk sormayın yaa kalp atışlarını duyamadık kese büyümüş ama bebek büyümemmiş aynı 7 marttaki kadar büyüklükte dr 1 hafta sonra bidaha bakcaz dedi ölmüşte olabilir dedi anlayamayız dedi..
işte böle kabuslarım gercek oldu galiba ama fazlada üzülmüorum inanırmısınız allah bir kere annnelik duygusunutattırdı ya gerisi boş gelio allah hayatttaki evladıma sağlıklı uzun ömür versin ,karnımdakinede hayırlıysa can versin.
allah hepinizin evlatlarını korusun arkadaslarr...

Üzüldüm canım ya :KK43: Ama dediğin gibi Hayırlısı olur inşallah.
Allahım Ardaya hayırlı uzun,hayırlı,sağlıklı ve çok çok mutlu bir ömür versin inşallah.
Amin canım inşallah Allahım hepimizin evlatlarını(olacakları da) korur.:nazar:

günaydın arkadaslarr
ii dilekleriniz için ayrı ayrı tesekkür ederim ben salıya kdar bekliyemicem için aksam baska bi dr dan randevu aldım yarın gidicem ne olmuşssa olmuştur zaten değiştiremicemiz bişi bu , bare bir an önce gerceklerle yüzleşmem gerekiyor cünkü bölesi cok zor acayip dün gece içimi kemirdi. aslında kendimi en kötüsüne alıstırarak gidiorum ve gercekle karsılasmak için randevu aldım bekleyemedim.allahımdan cok büyük mucize olması gerekli bebeğimim canlanması için.
oğlum yine sevdi karnımı bu sabah beni hıçkıra hıçkıra ağlattı .annecim kardesin ölmüş galiba dedim o seni duymuo dedim. bana kızdı hayır ölmedi dedi orda büyüo o dedi ,hala gözlerim sulanıo ama neye üzüldüğümüde bilmiorum aslında . galiba en acısı oğlumun kardessiz kalmasına üzülüorum.

pınarcım iyi haberlerini bekliyoruz canım herşeyin hayırlısı
sen kendini kötüye alıştırmışın bile canım belkide bebişinin hiç bi sorunu yok pınarcım
bu mübarek günde çok dua et canım allah kabul eder inş dualarımızı
alllah sesimizi duysun ardanın kardeşi yaşıyor olsun yarrabbim

bencede farklı bir doktordan randevu almakla çok iyi yapışsın.ya şu doktorları bazen anlamıyorum 1 hafta beklenirmi karşıdaki insanın psikolojisi ne olacak peki o zamana kadar.pınarcım bence canını hiç sıkma belkide bu doktor çok farklı birşey söyleyebilir.bu anlattığının aynısını bir arkadaşaım yaşadı.bebeğinde hiçbir problem yoktu sadece biraz geriden geliyordu o kadar şimdi doğumunu bile yaptı.hiiç canını sıkma güzel haberlerini bekliyoruz.kendine iyi bak arkadaşım...hayırlısı ne ise o olsun ...

pınarcım iyi haberlerini bekliyoruz canım herşeyin hayırlısı
sen kendini kötüye alıştırmışın bile canım belkide bebişinin hiç bi sorunu yok pınarcım
bu mübarek günde çok dua et canım allah kabul eder inş dualarımızı
alllah sesimizi duysun ardanın kardeşi yaşıyor olsun yarrabbim

İNSALLAH CANIM DÜSÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ DEĞİLDE İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLUR YANIMDA OLDUĞUN İÇİN TESEKKÜR EDERİM ARKADASIM.
BEKLİCEZ BAKALIM NELERLE KARSILACAZ GÖRÜCEZ....
SENİNDE DUALARINI BEKLİORUM KOCA GÖBÜŞLÜMM:)))ARDUŞUNA SÖLE AĞBİSİNİN KARDEŞİNE SÖLESİN GİTMESİN ..

Pınarcım ben siteye giremediğim için ancak okuyabildim. Sen canını hiç sıkma. Üzülsen de üzülmesen de herşey olacağına varır. Belki de sadece geriden geliyordur bebişin. Hem bebek ölümlerinde çok ağrı oluyormuş kanama oluyormuş. Senin böyle bir şikayetin yok sanırım. Çok da üzülüp belki de yaşayacak olan bebeğini daha da olumsuz etkileme. Ufacık da olsalar onlar herşeyi hissediyorlar canım. Sen içini ferah tut. Hepimiz senin yanındayız...

Pınarcım,
bencede iyi yapmışsın başka bir dr ile randevu alarak.

Bugün kandil biliyorsunuz, güzelce dua et akşam çocukların için.:nazar:
Umarım herşey yolunda gider, bizi de haberdar et gelişmelerden. a.s.

myangelcim kanammda ağrımda yok ne yazıldıysa onu yaşıcaz hepimiz fazla üzülmüorum,
ponarancım bugece acıcaz ellerimizi diliyecez allahtan baska yardımcımız yok siz hamişlrinde dualarınızı esirgemeyin benden olurmu hayırlı kandiller...

kkandilwn0sj0lm2.gif

arkadaslar şimdi yazabiliorum ama malesef güzel syler yazamıorum cünkü bebiş yasamıormuş 6 haftalııkken ölmüş hiç gelişemmemiş alınacak kürtaj olucam ya yarın yada cumaertesi, sakın üzülmeyin inanınki ben rahatladım şimdi kafamda ölümü canlımı diye düsünmekten cok daha ii..
zaten fazla üzerine düşmüordum, benim için bölesi hayırlıymışş..
ama bir an önce kurtulmak istiorumm ..
kürtaj olacağımıda aklıma getirmiorum zaten sadece kesesi olusmuş gibi bişi zaten.....rahim filmi cektireceğimi düsünüorum ölelikle kendimi mutlu ve huzurlu tutmaya calısıorum...

allah sizlerin bebişlerini korusun........yazarım yine.. subat hamişi değilim artık, ama burdan kopmamm :)))))))))))))))

Pınarcım,

Gerçekten çok üzgünüm, hiçbir anne istemez böyle olsun.senağlama
Ama hayırlısı buymuş demek ki, allah en kısa sürede yeniden nasip etsin.
Çok güçlüsün, böyle yazabilmek kolay diil...:1hug:
Hayırlısı olsun

Canım herşeyde bir hayır vardır. Sen hiç metanetini bozma. Sağlıksız olacağına inşallah daha ileride doğacak bebeğin sağlıklı olur. Allah hem eşine hem de sana sağlık versin herşeyi halledersiniz Pınarcım..

herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım. Pınar80 durumuna çok üzüldüm, aynı şey benim ilk hamileliğimde oldu. Allah hayırlısını versin hepimize. bende 8 haftalık hamileyim.

çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah hayırlısı ne ise onu versin inşallah tüm kalbimle dilerimki sağlıklı sıhhatli bebişlere kavuştursun seni.ama bugün yada bir süre sonra...
kendini çok fazla üzme bak ne güzel bir evladın var yanında.kendine iyi bak.

oooff kıslar şimdi kendi dr um aradı, salıya ben görmeden kürtaja almamm seni dedi, var bi bilidiğimizki beklioruz dedi
yoksa nbende sana 2 gün önce ölmüş derdim dedi.ama kan değerlerin geç gelişti dedi canlanabilir daha vaktimiz var dedi.
ölmüş bile olsa sana zarar vermez dedi.
sizin anlıcanım salıya kadar bekleemdeyim daha nasıl şey bu anlamadım.
siz anladıysanızz yardım edin:)))))))))))

Canım belki de doktorun gerçekten bir bildiği vardır. En azından umutlu olduğu belli. Bakarsın çok geç gelişiyordur, ölmemiştir birden fındıkçığın canlanıverir. Bence sen bu sırada bol bol ceviz, pekmez vb. böyle faydalı şeyler ye. Belki faydası dokunur. Bilgi olarak da yardım etmek isterdim canım ama hiç böyle birşey duymadım. Benim ilk bebeğim olduğu için bilemiyorum. Allah'tan şifa dilerim en yakın zamanda herşey açığa kavuşur inşallah canım..

X