-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
oooff kıslar şimdi kendi dr um aradı, salıya ben görmeden kürtaja almamm seni dedi, var bi bilidiğimizki beklioruz dedi
yoksa nbende sana 2 gün önce ölmüş derdim dedi.ama kan değerlerin geç gelişti dedi canlanabilir daha vaktimiz var dedi.
ölmüş bile olsa sana zarar vermez dedi.
sizin anlıcanım salıya kadar bekleemdeyim daha nasıl şey bu anlamadım.
siz anladıysanızz yardım edin:)))))))))))
Günaydın arkadaşlar. Ben de Cumartesi günü doktorumu buldum. Daha ilk gördüğümüzde içimiz ısındı. Çok iyi bir doktor. Çok rahatladım.
Edhakcım sana bol şanslar diliyorum canım. Ben de 9. haftya girdim. Cumartesi günü baş kısmı artık oluşmuştu. Kalbi ekranda yanıp sönüyordu. O kadar güzel birşey ki. O anın hiç bitmemesini istedim.
Pınarcım canım inşallah senin de bebişin sağlıklıdır canım. hiç umudunu yitirme. Hepimiz yanındayız.
bi de kızlar gözümün çevresinde göz kapağı çukurlarımda ufak ufak ben gibi toplu iğne başı kadar noktacıklar oluştu
Günaydın arkadaşlar. Ben de doktorumla ilgili problem yaşıyordum. Şimdi doktorumu değiştirdim. Kadıköy'de yeni açılan Floranse Nightingale hastanesine gidiyorum. Birgül Hanım var. O kadar iyi bir doktor ki anlatamam. Daha ilk gördüğümüzde içimiz ısındı. Allah kısmet ederse doğumumu da orada yapacağım. Doktor işini halledince oldukça rahatladım.