subat hamişleri burayaaaa

Olabilir canım dr. un da kendince haklıdır muhakkak.Değerlerin geç gelişmişti belki bebeğin sanılan haftadan daha küçüktür.

Pek anlamıyorum bu işlerden ama inşallah en hayırlısı olur senin için.a.s.

evet inş belkidfe geç döllenmedir
sana tavsiyem hemen aldırma beişi bazen geç döllenmede kalp atışı olduğu halde veya canlı olduğu halde anlaşılmıyomuş
bekle biraz inş yaşıyodur yavrun
allah hayırlısı ise versin canım dualarım sizinle

Bu süper haber olmuş! Demek dr hala ümitli, onlar genelde en kötüsünü düşünür ve söylerler bilirsiniz.
Sen beklemeye devam et, hiç belli olmaz. Umarım herşey yoluna girer....

ya pınarcım daha yeni okudum valla gerçekten üzüldüm canım ama hala bi umut varmış demek ki
iyiki aldırmak için acele etmemişsin o yüzden uzmanlar hamileliğin başından sonuna kadar hep aynı dr e gidin diyolar
inşallah salı günü güzel haberler alırsın da bizde seninle seviniriz
bu arada dr m bana da geç döllenme oldu demişti ama ben 10 haftanın içindeyim ankarada olduğum için gidemedim dr a bu yüzden belki 8. haftada duyamıcaktık ama inşallah sağlıklıysa artık duyabiliriz
nihayet eve dönüyoruz bugün pazartesi dr a randevum var
kızlar bana da şans dileyinn...

Neler okuyorum böyle. Kaç gündür giremedim.
Pınarcım ne desem bilemedim şimdi. Geçmiş olsun mu demek lazım.
Doktor ümit de vermiş.
Allahtan ümit kesilmez vallahi. O herşeyin en iyisini bilir.
Yazdıklarından güçlü bir kadın olduğun anlaşılıyor.
Üzülmemek gerek eğer yaşamayacaksa da küçükken kaybetmez daha az acı veriyor.
Ben daha gitmedim kalp ayışını dı-uymaya çünkü doktor konusunda kararsızım.
Ben Ekim ayında 18 haftalıkken düşük yapmıştım ve ailemin yanındaydım oradaki dığum evinin doktoruna gitmiştim.Sanırım yine ona gidicem.
Böyle işte. Hepinize sevgiler. Benim bebiş artık embriyo değil fetus oldu vallahi. Kocaman adam oldu:)) Bugün tam 8 haftalık olduk.

kızlar ya dün ilk istifram gerçekleşti
akşam yemeklerinden sonra 2-3 gündür kötü oluyodum böyle heran çıkarıcakmış gibi bide midem ve boğazım yanıyodu
dün akşam artık vücudum dayanamadı ve kendimi tuvalette buldum ama çıkardıktan sonra hem midem rahatladı hemde boğazımda çok kötü yanma oldu yatana kadar geçmedi
bugün allahtan iyiyim nihayet hamilelik belirtileri veriyorum

bi de kızlar gözümün çevresinde göz kapağı çukurlarımda ufak ufak ben gibi toplu iğne başı kadar noktacıklar oluştu anneme sordum genelde kız bebek hamileliklerinde yüzde lekelenme olurmuş anlıcanız kızımız geliyo herhalde
yarın dr a randevum var akşam 5 te yine de bi ona sorcam normal mi diye bide boğaz ve mide yanmalarına karşı ilaç varmış onu sorcam
bana şans dileyin yarın inş kalp atışlarını duyabiliriz

Günaydın arkadaşlar. Ben de doktorumla ilgili problem yaşıyordum. Şimdi doktorumu değiştirdim. Kadıköy'de yeni açılan Floranse Nightingale hastanesine gidiyorum. Birgül Hanım var. O kadar iyi bir doktor ki anlatamam. Daha ilk gördüğümüzde içimiz ısındı. Allah kısmet ederse doğumumu da orada yapacağım. Doktor işini halledince oldukça rahatladım.
Edhakcım sana bol şanslar diliyorum canım. Ben de 9. haftya girdim. Cumartesi günü baş kısmı artık oluşmuştu. Kalbi ekranda yanıp sönüyordu. O kadar güzel birşey ki. O anın hiç bitmemesini istedim.
Buarada benim de tek derdim mide bulantıları. Özellikle sabahları çok oluyor. Bugün kahvaltı yapar yapmaz lavaboya zor yetiştim. Allah'tan sadece öğürüyorum. Birşey çıkmadı ama çıktığında çok fena oluyorum. Sonrasında da çok rahatlıyorum. Ne yapalım artık bunlar da tuzu biberi diyelim. Ben de 2 kilo aldım. doktor her ay 1 kilo önerdi. O yüzden şimdilik bir problem yok. İnşallah hepimiz problemsiz atlatırız.
Pınarcım canım inşallah senin de bebişin sağlıklıdır canım. hiç umudunu yitirme. Hepimiz yanındayız.

Günaydın arkadaşlar. Ben de doktorumla ilgili problem yaşıyordum. Şimdi doktorumu değiştirdim. Kadıköy'de yeni açılan Floranse Nightingale hastanesine gidiyorum. Birgül Hanım var. O kadar iyi bir doktor ki anlatamam. Daha ilk gördüğümüzde içimiz ısındı. Allah kısmet ederse doğumumu da orada yapacağım. Doktor işini halledince oldukça rahatladım.

Günaydın arkadaşlar. Ben de Cumartesi günü doktorumu buldum. Daha ilk gördüğümüzde içimiz ısındı. Çok iyi bir doktor. Çok rahatladım.
Edhakcım sana bol şanslar diliyorum canım. Ben de 9. haftya girdim. Cumartesi günü baş kısmı artık oluşmuştu. Kalbi ekranda yanıp sönüyordu. O kadar güzel birşey ki. O anın hiç bitmemesini istedim.
Pınarcım canım inşallah senin de bebişin sağlıklıdır canım. hiç umudunu yitirme. Hepimiz yanındayız.

Günaydın arkadaşlar. Ben de Cumartesi günü doktorumu buldum. Daha ilk gördüğümüzde içimiz ısındı. Çok iyi bir doktor. Çok rahatladım.

Ya kızlar kayıd etmedi diye ben iki kere yazmışım. Kusura bakmayın. Benim de sabahları bulantım oluyor ama istifra edince rahatlıyorum. Artık olacak o kadar diyorum. 2 ayda 2 kilo almışım. Doktorum normal dedi. Her ay 1 kilo hakkım varmış. Bakalım inşallah hep böyle devam ederim. Ponarancım sen hiç panikleme o yüzden. Herşey normal canım..

İyi haftalar olsun kızlar,

Bende tam 1 kg aldım, cuma sabahı kabullenmek istemedim ama cumartesi de aynı çıkınca, resmileşti artık kilo durumum a.s Biraz panikteyim, ne olacak bu durum diye...
Az yemeye çalışıyorum ama o zamanda bulantım artmaya başlıyor...

Edhakcım, umarım bugün kalp atışlarını duyarsınız. Kaç haftalık oldun sen? Benden önde gidiyordun, mutlaka duyarsın, merak etme.

günaydın arkadaslarr

myangelcim şu gününüde atlattımmı sonuçla yüzyüze gelicem hiç heyecan yapmıorum bu sefer. aslında acı gercekle karsılasmak için gidiorum gibi bişi olacak benim için.eğerkide yaşıyorsa allahın cok büyük mucizesi olur benim için. ama içimde %70 e 30 gibi bi acı haberle karsılasacağım var.onun için umutlu değilim.kendimi hazırladım.
hafta sonu hiç aklıma gelmedi zaten eşimle oğlusumla cok güzel hafta sonu gecirdikk.
allah herseyin en iisini bizim için ister, biz kullarda boyun eğmekten baska yapacağımız bişi yokk .

Canım dediğin gibi sen kendini kötüye hazırla da iyisi çıkarsa tabiki çok daha güzel muhteşem olur. Çok da umutlu olursan kötü bir haber olursa bu sefer moralin daha çok bozulur. Olmazsa da yine denersiniz. Pes etmek yok Pınarcım..

Benim doktorum da 20 gün sonra çağırdı tekrar. İkili test yapılacakmış. Şimdi onu araştırıyordum da bütün hamilelerin az da olsa risk altında olduğunu yazıyor. Bebeklerimiz doğana kadar herşey olabilir. Bizim tek yapabileceğimiz sağlıklı beslenmek, bebeklerimize iyi bakmak. Ama ondan sonrası Allah'a kalıyor canım. O yüzden ben hergün bebeğim için dua ediyorum.

bi de kızlar gözümün çevresinde göz kapağı çukurlarımda ufak ufak ben gibi toplu iğne başı kadar noktacıklar oluştu

Bende de aynı şey oldu. Bir akşam gözüme kirpik kaçtı heralde diye düşündüm banyo aynasının karşısına geçip bir baktım ki aynen tarif ettiğin gibi. :bbo:

Vallahi doktor çok önemli. Gönlüne göre bir doktor bulduğuna sevindim.

Bende de zaman zaman bulantı oluyor ama hiç kusmadım.
Daha çok mide kazınması şeklinde. Geçen hafta daha da çoktu. Bugün iyiyim mesela.
Uzun süre aç kalmamaya çalışıyorum. Mide boş olunca daha çok oluyor.

Bende de zaman zaman bulantı oluyor ama hiç kusmadım.
Daha çok mide kazınması şeklinde. Geçen hafta daha da çoktu. Bugün iyiyim mesela.
Uzun süre aç kalmamaya çalışıyorum. Mide boş olunca daha çok oluyor.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Bende aynen oluyor, hiç kusmadım ama bulantım ara ara artıyor.
Özellikle aç kalınca... ya da öğünlerden birinde güzel yemeyince...

Valla ben zorlasam çıkaracağım ama aç olduğum zamanlarda bulandığı için öyle çıkaracak birşey de olmuyor. Sadece öğürüyorum o yüzden. Ama birkaç kere istifra ettim. Bir ay daha dayanacağız bakalım artık. Zaten çok da fazla rahatsız etmiyor.
Bana da herkes senin oğlun olacak diyor. Yüzüm güzelleşmiş. Öyle çil gibi şeyler yok bende. Ben de rüyalarımda hep erkek çocuk görüyorum ama hayırlısı bakalım. En önemlisi sağlık tabi ama oğlum olursa da çok sevinirim..

Pınarcım inşallah yarın senin için en hayırlısı neyse o olur canım.
İnşallah güzel bir sürpriz yaşarsın.

Kızlar şu göz çukurunda benimde 1 tane toplu .ğne başı gibi bişey çıkmış.Yağ bezesimi,ben mi;Nedir bu? Neden oluyor?Hamilelikte olurmuymuş?

Kaç haftalıksınız kızlar birde? Ben KAsım anneleri sayfası açtım ama sizlerde şubat hamişlerisiniz,burasıda bana uyuyor:)) Şubatta hamiş kalmışım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…