hayırlısı olsun,inşallah yaza senden güzel haberler alırız ,biz artık ekim kasım gibi düşünüyoruz, kendimi toparlamaya çalışırken çarşamba günü babaannem öldü yine üzüntü işte ama şunu anladım bi ölüme çare yok benim olumsuzluğun üstüne ölüm daha acıymış, artık bundan sonra kendimi daha iyi hissedicem inşaallah.
başın sağolsun allah başka acı göstermesin.insan olmayan bir şeyin acısına çabuk alışıyor.ama yaşayan bir şyler paylaştığın kişilerin acısına alışamıyor.ben küçük yaşta babamı kaybettim içbir acı ona benzemiyor.allah sevdiklerimize uzun ömür versin geri nasıl olsa geçer bu dünyada bir ölüme çare yok.:1hug:
asuuu canımmm çook çok sevindim inan bana günlerdir seni merak ediyorummm pc bozuktu tamir gitti yeni geldii haber alamadım kimseden... başka olumlu sonuç var mı bizden..allah hayırlı etsin canım benim
canim sagol tsk ederim aminnnn rabbim isteyenlerinde göbüsünü doldursun...bebeğin hayırlı olsun allah kuağınıza aldırsın güzelim ve darısı hepimizin başına
Mrb,
ben 3.denemem için dondurulmuşları deniyecem.2 martta hayırlı ile başladım.günlük 75 doz gonal-f iğne yapıyorum.1 adet bebe aspirin ve folik asit hap içiyorum.Perşembe günü tekrar kontrolüm var.Büyük ihtimal c.tesi aşılamam yapılacak.Salı veya çarşamba günü de dondurulmuş yumoşumun transferi var.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Bu sefer sonucu aldığımda eşim ile beraber mutluluk kahkahaları atmak istiyorum
bana merkezim mesaj çekmiş artık tek embryo diye3-4 tane koyulunca bile olmadı şimdi nolcak
canım ya şartlar uygun olmadı hiç inan telefnuma da kaydettim sandım kaydetmemişim teli mesajları da silmişim sen de nete giremedin ulaşamadım sana yoksa trnasferinde yanına gelmeti çok istemiştimmm affet benidepresifim hala.. atlatamadım.
Ben son iki opu tedavisinde pergoveris kullandım daha transfer olmadığım için faydası hakkında yorum yapamıyorum. Yumurtaları senkronize şekilde büyüterek kaliteli yapıyormuşkizlar aranizda pergoveris ignesi duyan oldumu dr bana bu sefer bunu verdi
yeni cikmis ve daha etkili dedi ama hic kimseden duymadim
daha once gonalf puregon ve menopur kullanmistim
her birinde bi cesit igne bakalim bunda neolcak
Çok uzun yıllar geçmiş bu konuşmanın üstündenbana merkezim mesaj çekmiş artık tek embryo diye3-4 tane koyulunca bile olmadı şimdi nolcak
ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ
:Saruboceq: BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:
İDİL...........................................................1 ŞUBAT
Ben de yeni başladım. İlk denemem 1 şubatta başladımkızlarrrr yok mu hiç şubatta deneme yapıcak olann?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?