Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba süreciniz hayırlı olsun inşallahBirde merak ettiğim bir konu var. Ben doğuştan yarım rahimliyim. İkiz bebeklerde tek yumurta mı oluyor çift yumurta ikizler mi oluyor?
SEVAL021.................................................22 OCAK
burası 2010 sayfası yanlış adrestesinBen de yeni başladım. İlk denemem 1 şubatta başladım
burası 2010 sayfası yanlış adrestesin
Bu nasl sayfa kız yanlış mı yazdım
Burası 2010 da açılan bir sayfa bacım
Ay nasıl güldümAyhhh Allah'ım bende aktif yorum görünce direkt yazdım hiç bakmadım
Ben yarım rahimlilerde sadece tek yumurta ikiz şansı olabilir sanıyordum. Transfer sürecimde tek embriyo istiyordum. Doktorumla konuşacağım. Eğer olumsuz bir durum yoksa 2 embriyo isteyeceğim. Yaşım 34 çünküMerhaba süreciniz hayırlı olsun inşallah
Bende yarım rahimliyim.
Tek yumurta ikizleri geninizde öyle varsa oluyor, 2 embriyo transferinde çift yumurta ikizleri olabiliyor
Vayyy be ne günlerBen daha o zaman nişanlıymışım bu bayanlar konuştugunda
Sizin sonuç ne oldu pekiMerhaba süreciniz hayırlı olsun inşallah
Bende yarım rahimliyim.
Tek yumurta ikizleri geninizde öyle varsa oluyor, 2 embriyo transferinde çift yumurta ikizleri olabiliyor
Yarım rahimlilerde 2 embriyo biraz riskli yapmadı benim doktorum, ikiz olursa rahim taşıyamaz dediBen yarım rahimlilerde sadece tek yumurta ikiz şansı olabilir sanıyordum. Transfer sürecimde tek embriyo istiyordum. Doktorumla konuşacağım. Eğer olumsuz bir durum yoksa 2 embriyo isteyeceğim. Yaşım 34 çünkü
Hiç sorma bacım kimbilirdi ki 15 yıl sonra bizim de buraya düşeceğimizi hey gidi günler heyVayyy be ne günler
Başımıza neler geldi buralara düştük
Benim 2 düşüğüm 1 boş gebeliğim oldu tüp bebk tedavisiyleSizin sonuç ne oldu peki
Doğru bende konuşacağım olumsuz konuşursa denemem zatenYarım rahimlilerde 2 embriyo biraz riskli yapmadı benim doktorum, ikiz olursa rahim taşıyamaz dedi