• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

9. gün idrar testi yaptım 3 gün adetim gecikmişti test önce kopkoyu kırmızı çıktı eşimle hopladık zıpladık sevinçten bir daha bakmaya bir gittik hiç bişi kalmamıştı çizgi kaybolmuştu bir iiki saat sonra ince bir çizgi çıktı bugün 10. gün kan testi yaptırdım emindim pozitif habere ama koca bir negatif aldım -1 eve geldiğimde dünkü idrar testinin çizgisini belirmiş gördüm size derimki 12 gün dayanın erkenden üzülmeyin en azından iki gün daha hamilelik hayalleri kurardım şimdi yıkıldım bittim bu ikinci mikrromdu ikitanede aşılamam vardı
ya canım ben mi yanlış hesapladım. 15'inde olmuştu 27'sinde bakmak gerekmiyo muydu. idrar testi zaten kanda pozitif oldıuktan sonra pozitifleşir. acele etmişsin. kanaman oldu mu peki? olsa yarın notmal gününde bak mutlaka. doktorum kızmıştı da bana, "8. 9. gün pozitifleşse o zamamn baktırın deriz değil mi" diye. ben de doktor olunca sabredemeyip kendi kanımı alıp test yaptırıyodum da erkenden. herşeyin hayırlısı. yarın da negatif olursa haber et mucizelerden ümit kesilmeyeceğine dair bişey anlatayım.

size sabahın ilk haberini veriyorum kızlar bebiş_asuman HAMıLE... meleğine kavuştu muradını yüce allahım ona verdi dün hepimizi o kadar çok sevindirdi ki kardeşim olsa bu kadar sevinirdim yani şimdi o kıpır kıpır içinde yaşayan canıyla çok mutlu allahım bizlerede nasip eder inş bu duyguyu...

Selam arkadaşlar,
bu benim ikinci denemem olucak , ilk denememde de buradaki arkadaşlarımdan çok destek almış ve düşükle sonuçlanan kısa bi gebelik geçirmiştim. şimdi yeniden hazırım ve yeniden bebeğim için çaba göstericem. bu zorlu yolda elele olmak, destek almak ve destek olmak için bi liste yapalım diyorum.. ve şubat ayında bebeğine yaklaşanlar olarak liste yapıp takip edelim diyorum.. buyrun listeye..

ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LıSTESı

:Saruboceq: BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıM :Saruboceq:

arkadaşlar bugün yumurta toplama işlemi oldum...10 tane toplandığı söylendi yarın embiriyolar hakkında yarın bilgi verilecekmiş.ama bu gaz sancısı ve kabızlık beni rahatsız ediyor

bebeiş asuman allah tamamına erdirsin gerçekten çok güzel bi haber allah bizlere verdi darısı tüm olmayanlara diyiyorum allah hepimizin bebeklerini bağışlasıın

ipek2010 bizankarada yaptırdık.izin almadık tüp bebek yapmaya giderken sevk aldık.benim eşimde hastanede çalışıyor.ama hastanemiz anlayışlı çok şükür problem çıkrmıyor.hastane bizdn bazı genetik testler istedi.onu yaptıracağız.ikinciye herhalde yaza düşünüyoruz.
Nasıl kendini topldın mı?

hayırlısı olsun,inşallah yaza senden güzel haberler alırız ,biz artık ekim kasım gibi düşünüyoruz, kendimi toparlamaya çalışırken çarşamba günü babaannem öldü yine üzüntü işte ama şunu anladım bi ölüme çare yok benim olumsuzluğun üstüne ölüm daha acıymış, artık bundan sonra kendimi daha iyi hissedicem inşaallah.

lizlar hepiniz co tsk ederim ALLAHIM bana bu güzel duyguyu yasatdi darisi isteyen herkese olsun gercekten okadar güzel bi duyguki anlatamam neye ugradimi bilemedim hemsirem aradinda kizilayin ortasinda hickira hickira agladim.....
ALLAHIm bebeymi bana bagisla sonuna kadar benle olsun....

lizlar hepiniz co tsk ederim ALLAHIM bana bu güzel duyguyu yasatdi darisi isteyen herkese olsun gercekten okadar güzel bi duyguki anlatamam neye ugradimi bilemedim hemsirem aradinda kizilayin ortasinda hickira hickira agladim.....

Canim cok güzel insallah saglicakla ve hayirlisi ile bebegini kucagina alirsin kac tane embriyo kondu canim kac tanesi tuttu senin icin bir dua etmistim hatirlarsan iki kisi gittigin memleketten bes kisi olarak dönersin insallah demistim insallah besli olarak dönmüssündür canim rabbim hepimizin gönlündekini versin teyzesi yigenlerini dualariyla bekliyor canim

canim benim cok tsk ederim,evet hatirladim ALLAH hepinizden razi olsun,canim tam 8 tane yumartam vard ama 3 tanesi dölendi hepisi tansfer edildi kac tane tutdu daha belli degil ayin 18d ultrason términim var onda ´belli olcak...

Darisi isteyen herkese olsun,dualarmiz anne olmak isteyenlere....

asumancım cok sevındım hayırlısı ıle kucagına da al ınsallah:Saruboceq:

canim benim cok tsk ederim ALLAHIM isteyen herkese bu duyguyu yasatmayi nasip etsin

canim benim cok tsk ederim,evet hatirladim ALLAH hepinizden razi olsun,canim tam 8 tane yumartam vard ama 3 tanesi dölendi hepisi tansfer edildi kac tane tutdu daha belli degil ayin 18d ultrason términim var onda ´belli olcak...

Darisi isteyen herkese olsun,dualarmiz anne olmak isteyenlere....

Canim cok güzel bir haber bu ...

Seni cani gönülden tebrik ediyorum...

Sorunsuz bir hamilelik gecirmeni , saglikla , hayirla evladini kucaklamani diliyorum ..

Rabbim bizlere de nasip eder insallah ...

Dualarinda bizleri de unutma ..

Arkadaslar selam beni de ekleyin,bende tup bebek tedavisi goruyorum,carsambaya ultrasona gidicem,superfact ve gonal f kullaniyorum,3 gun evvel ultrasonda bakti doktorum sag tarafimda 4 folikul sol tarftada 5 yada 6 folikul oldugunu soyledi,iyi ama simdi buyumeleri lazim dedi,isallah hersey yolunda gider,ilk tup bebek teadvim ,erkek infertilitesi bizimki,allahim isteyen herkeze nasip etsin isallah.

kıslarrr nerelerdesinizz dağılmışsınızzzz yahuuu.
benim yarın toplama işlemim varr umarım herşey yolunda gider

asuman cım canım biliyomsuun seni hep kontrol ettim sanki olucanı hissettim desem . sağlıcakla kucagına al canım

hanemehap özlem silam canlarim cok tsk ederim ALLAHrazi olsun darisi isteyen herkesin basina
Gercekten cok güzel bi duygu ALLAHIm herkese yasatsi...

Back