ya canım ben mi yanlış hesapladım. 15'inde olmuştu 27'sinde bakmak gerekmiyo muydu. idrar testi zaten kanda pozitif oldıuktan sonra pozitifleşir. acele etmişsin. kanaman oldu mu peki? olsa yarın notmal gününde bak mutlaka. doktorum kızmıştı da bana, "8. 9. gün pozitifleşse o zamamn baktırın deriz değil mi" diye. ben de doktor olunca sabredemeyip kendi kanımı alıp test yaptırıyodum da erkenden. herşeyin hayırlısı. yarın da negatif olursa haber et mucizelerden ümit kesilmeyeceğine dair bişey anlatayım.9. gün idrar testi yaptım 3 gün adetim gecikmişti test önce kopkoyu kırmızı çıktı eşimle hopladık zıpladık sevinçten bir daha bakmaya bir gittik hiç bişi kalmamıştı çizgi kaybolmuştu bir iiki saat sonra ince bir çizgi çıktı bugün 10. gün kan testi yaptırdım emindim pozitif habere ama koca bir negatif aldım -1 eve geldiğimde dünkü idrar testinin çizgisini belirmiş gördüm size derimki 12 gün dayanın erkenden üzülmeyin en azından iki gün daha hamilelik hayalleri kurardım şimdi yıkıldım bittim bu ikinci mikrromdu ikitanede aşılamam vardı