• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

sağol perver, ya o kadar emek harcıyoruz ya ona üzülüyorum, biz ilçedeyiz, doktorum bursada git gel o kadar zor oluyor ki, eşimde hastanede çalışıyor sürekli ikimizde izin ala ala bi hal oluyoruz yani zor şartlarda tedavi görüyoruz, sonuçta böyle olumsuz olunca üzülüyorum,siz ne durumdasınız şuan, bana yaz merak ederim senin durumunu ben genelde akşamları girerim siteye gündüz işyerinde giremiyorum.İnşallah hayırlısı olur senin için, dua ediyorum sana

İPEK2010 BizANKARADA YAPTIRDIK.İZİN ALMADIK TÜP BEBEK YAPMAYA GİDERKEN SEVK ALDIK.BENİM EŞİMDE HASTANEDE ÇALIŞIYOR.AMA HASTANEMİZ ANLAYIŞLI ÇOK ŞÜKÜR PROBLEM ÇIKRMIYOR.HASTANE BİZDN BAZI GENETİK TESTLER İSTEDİ.ONU YAPTIRACAĞIZ.İKİNCİYE HERHALDE YAZA DÜŞÜNÜYORUZ.
NASIL KENDİNİ TOPLDIN MI?

Krishazel nerelerdesin bacim bacinin morele ihtiyaci var doktor tedaviden pek memnun degil gibi konusuyor büyümezse yeterince olmazsa sonlandirir baska zaman tekrar deneriz diyor ne yapim bacim

Canim bencede sonlandirsin yeterince buyumezse cunki yumurta cikmiyor ozaman.

Canim bencede sonlandirsin yeterince buyumezse cunki yumurta cikmiyor ozaman.

Bakalim canim cumaya belli olacak ay catladim kimse dogru dürüst ilk kontrolde kac yumosu oldugunu sonraki günlerde sayi artimi diye cevap yazmadi en iyisi dur ben yeni bir topik acayim belki merakimi gideren olur canim

Canim ilk kacsa okadar yumurta oluyor sonra gelisenler malesef buyumuyor yada bos cikiyor. Senin ilk kac cikmisti?

9. gün idrar testi yaptım 3 gün adetim gecikmişti test önce kopkoyu kırmızı çıktı eşimle hopladık zıpladık sevinçten bir daha bakmaya bir gittik hiç bişi kalmamıştı çizgi kaybolmuştu bir iiki saat sonra ince bir çizgi çıktı bugün 10. gün kan testi yaptırdım emindim pozitif habere ama koca bir negatif aldım -1 eve geldiğimde dünkü idrar testinin çizgisini belirmiş gördüm size derimki 12 gün dayanın erkenden üzülmeyin en azından iki gün daha hamilelik hayalleri kurardım şimdi yıkıldım bittim bu ikinci mikrromdu ikitanede aşılamam vardı

9. gün idrar testi yaptım 3 gün adetim gecikmişti test önce kopkoyu kırmızı çıktı eşimle hopladık zıpladık sevinçten bir daha bakmaya bir gittik hiç bişi kalmamıştı çizgi kaybolmuştu bir iiki saat sonra ince bir çizgi çıktı bugün 10. gün kan testi yaptırdım emindim pozitif habere ama koca bir negatif aldım -1 eve geldiğimde dünkü idrar testinin çizgisini belirmiş gördüm size derimki 12 gün dayanın erkenden üzülmeyin en azından iki gün daha hamilelik hayalleri kurardım şimdi yıkıldım bittim bu ikinci mikrromdu ikitanede aşılamam vardı

burp herşeyin hayırlısı... üzüldüm senin için... bu idrar testleri de bi acayip hiç güvenmemek lazım...
benim de yarın 12. günüm olacak ama bugün adet gördüm... doktorum umutlanma dedi ama yine de kan verip test yaptırıcam...:1no2:

Canım inanılmaz uZuldum Allah hepimize güç sabır versin

kızlar yarın büyük gün sabah kan vermeye gıdecem,aslında cumartesı test günüm ama pazar almanyaya gerı döneceyım ıcın hemsırelerım cumada yapsak olur dedıler en azından gereken ıgnemı ve ılaclarımı burdan ala bılmem ıcın daha mantıklı...
benım hafıf kasık agrımdan baska bırsezım yok ne lekelenme ne akıntı hıc bır sey ALLAHIM ınsallah bu olumludur....
kızlar dua edın lütfen hepınızı öpüyorum...

kızlar yarın büyük gün sabah kan vermeye gıdecem,aslında cumartesı test günüm ama pazar almanyaya gerı döneceyım ıcın hemsırelerım cumada yapsak olur dedıler en azından gereken ıgnemı ve ılaclarımı burdan ala bılmem ıcın daha mantıklı...
benım hafıf kasık agrımdan baska bırsezım yok ne lekelenme ne akıntı hıc bır sey ALLAHIM ınsallah bu olumludur....

canım benim birtanem bugün hepimiz için dua ettim inş ilk pozitifi senden alıcaz allahım yanımızda olsun hepimizin. İnş olumludur benimde adet belirtilerim var :(

mehtapcım sakın öyle düsünme rahat ol canım moralını bozma sakın aslında ben bugün senı zıyaret etmeye gelcektım ama agrım oldu ıcın vaz gectım ...canım ben gıtmeden görüse bılsek keske...

canım benim gelseydin keşke pinekliyorum bende evde öyle dertleşirdik vakit geçerdi ama ne zaman fırsat bulursan akşam sabah ben her zaman müsaitim beklerim yarın sonucu sen bildirirsin tamam mı valla ben de heyecanlandım şimdi ya offffffffffff allahım sabır ver bizlere

asumancım hadı ınsallah guzel haberı alacaksın...belin agrıyor mu

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif:((
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

Hayirlisi olsun canim ..

Üzülmemek elde degil ama gelecege umutla bakmak yapabilecegin en güzel sey ..

Seni bu nedenle cani gönülden kutluyorum ..

Insallah Rabbim bu mübarek gün hürmetine bu kez hepimize nasip etsin ..

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif:((
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

Canim üzülme ikinciye mutlaka merkezi ve basari oranini iyi arastir özellikle bizim gibi rezervi az olanda basarisi yüksek olsun bende galiba tedavi yarida kesilecek sadece 3 yumos var ve sadece birisi gelisiyor bakalim ikinciye kismet Allahim bu mübarek günde dualarimizi kabul eder insallah

Bu mübarek gecede bütün dualarim anne olmayi isteyenlere Rabbim hic birinizin duasini geri cevirmesin insallah kucagini bos koymasin

kızlar hepınıze tsk ederım ınsallah sonumuz güzel olur ALLAH kımsenın kucanı bos cevırmesın...

Back