• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

hayırlısı olsun,inşallah yaza senden güzel haberler alırız ,biz artık ekim kasım gibi düşünüyoruz, kendimi toparlamaya çalışırken çarşamba günü babaannem öldü yine üzüntü işte ama şunu anladım bi ölüme çare yok benim olumsuzluğun üstüne ölüm daha acıymış, artık bundan sonra kendimi daha iyi hissedicem inşaallah.

başın sağolsun allah başka acı göstermesin.insan olmayan bir şeyin acısına çabuk alışıyor.ama yaşayan bir şyler paylaştığın kişilerin acısına alışamıyor.ben küçük yaşta babamı kaybettim içbir acı ona benzemiyor.allah sevdiklerimize uzun ömür versin geri nasıl olsa geçer bu dünyada bir ölüme çare yok.:1hug:

başın sağolsun allah başka acı göstermesin.insan olmayan bir şeyin acısına çabuk alışıyor.ama yaşayan bir şyler paylaştığın kişilerin acısına alışamıyor.ben küçük yaşta babamı kaybettim içbir acı ona benzemiyor.allah sevdiklerimize uzun ömür versin geri nasıl olsa geçer bu dünyada bir ölüme çare yok.:1hug:

sağol perver evet bi ölüme çare yok,sende tatmışsın küçük yaşta ölümü Allah sabırlığını versin bizim çaremizide Allah verir inşallah tez zamanda bebeğimize kavuşuruzda herşeyi unuturuz canım.

asuuu canımmm çook çok sevindim inan bana günlerdir seni merak ediyorummm pc bozuktu tamir gitti yeni geldii haber alamadım kimseden... başka olumlu sonuç var mı bizden..allah hayırlı etsin canım benim

asuuu canımmm çook çok sevindim inan bana günlerdir seni merak ediyorummm pc bozuktu tamir gitti yeni geldii haber alamadım kimseden... başka olumlu sonuç var mı bizden..allah hayırlı etsin canım benim

canimmmmm yaaaa önce bi firca atayim sana sonra tsk edeyim sen niye aramadin beni bakayimmmmm nekadar bekledim.....
canim benim sagol ALLAH razi olsun cok güzel bi duygu,bizimle tedavi olan dönemden esengülüm ben ve aybuka ( galiba niki ) o hamile bide ilknur vardi ama ondan haber alamadim daha ne durumda bilmiyorum canim...
canim sanada cok üzüldüm ama insallah diger denemende tutar...hersey kurban oldumun ellinde,inanmiycan ama ben transferinikinci günü sokaklara atdim kendimi tabiki yoruldum zaman agrim oldu zaman oturdum ama genede hep gezdim,rabbim ol dedi zaman zaten olcak canim.....

canım ya şartlar uygun olmadı hiç inan telefnuma da kaydettim sandım kaydetmemişim teli mesajları da silmişim sen de nete giremedin ulaşamadım sana yoksa trnasferinde yanına gelmeti çok istemiştimmm affet beni :( depresifim hala.. atlatamadım.

Arkadaşlar aşağıda Tüp Bebek Yönetmeliğini hazırlayan Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün tüm telefon ve faks numaralarını bulabilirsiniz. Telefon yağmuruna tutalım derim ben...

Doç.Dr.Öner ODABAŞ Genel Müdür V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Nevin TÜRKCAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851450-51
Neslihan ALATAŞ Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851452-53
Uzm.Dr. Alaaddin DİLSİZ Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Serpil ERMAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851459-60
Ertuğrul CANDAN Gen.Müd.Yrd. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Dudu ATEŞ Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851464-65
Hüseyin BÜYÜKKAYIKCI Gen.Müd.Yrd. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Hüsniye FİLİZCAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851468-69
Ömer GÜZEY Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851470
Gültekin BAYRAKTAR Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851471
Nuriye DOĞAN Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851472
Mustafa DAMAT Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851473
Nurgül GÖDEK Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851474
Nurgül GÖDEK Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851475
Dr.İnci YILMAZ Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Oya KESKİN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851528-29
Dt.Ahmet Nuh BÜYÜKAKPINAR Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Selma AKYOL Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851532-33
DR. Sencer TEPE Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851534
Uzm.Dr.Bilal AYTAÇ Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5351535
Fehime ZÜLFİKAR Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851540
Dr.Bülent ÇANAKCI Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851541
Dt.A.Enis GÜNEY Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851542
Fuat YILMAZER Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851543
Fax Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851565
Fax Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851566
Ali KAVAK Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851567
Leyla ÇELİK Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851567

Mrb,
ben 3.denemem için dondurulmuşları deniyecem.2 martta hayırlı ile başladım.günlük 75 doz gonal-f iğne yapıyorum.1 adet bebe aspirin ve folik asit hap içiyorum.Perşembe günü tekrar kontrolüm var.Büyük ihtimal c.tesi aşılamam yapılacak.Salı veya çarşamba günü de dondurulmuş yumoşumun transferi var.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Bu sefer sonucu aldığımda eşim ile beraber mutluluk kahkahaları atmak istiyorum

bana merkezim mesaj çekmiş artık tek embryo diye :( 3-4 tane koyulunca bile olmadı şimdi nolcak

Mrb,
ben 3.denemem için dondurulmuşları deniyecem.2 martta hayırlı ile başladım.günlük 75 doz gonal-f iğne yapıyorum.1 adet bebe aspirin ve folik asit hap içiyorum.Perşembe günü tekrar kontrolüm var.Büyük ihtimal c.tesi aşılamam yapılacak.Salı veya çarşamba günü de dondurulmuş yumoşumun transferi var.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Bu sefer sonucu aldığımda eşim ile beraber mutluluk kahkahaları atmak istiyorum

Canim tedavin hayirli olsun insallah bu kez Rabbim kucagimiza alacagimiz hayirli evlat verir ..

Hepimiz inan bunun hayalini kuruyoruzz .. Hamile kalip saglikli 9 ay gecirmek , esimizle bu mutlulugun tadini doya doya cikarmakk ...

Insallah hepimize nasip olurr ..

Kac embriyo koyulacak ? Biliyorsun ki artik tek embriyo transferi uygulamaya gecti ..

Hayirlisi olsun ..

bana merkezim mesaj çekmiş artık tek embryo diye :( 3-4 tane koyulunca bile olmadı şimdi nolcak

idilcim merhaba canım görüşemiyoruz uzun zamandır nasıl olduğunu bildiğim için sormuyorum çünkü bende hala aynıyım senin tek olmayacak ki yaparsan 3. denemen olacak sanırım ben bugün doktorumla konuştum benimde 3. deneme olacağı için iki embriyo transfer edecez dedi. bana bir kaç ay ara verelim dedi tekrar ne zaman yaptırırız bilmiyorum...

canım ya şartlar uygun olmadı hiç inan telefnuma da kaydettim sandım kaydetmemişim teli mesajları da silmişim sen de nete giremedin ulaşamadım sana yoksa trnasferinde yanına gelmeti çok istemiştimmm affet beni :( depresifim hala.. atlatamadım.

canim benim olsun önemli degil yaa....
Ya bende okudumda cok üüldüm ama canim hayirlisi böyleymis kurban oldumun bi bildi varki bak benimde ilkim negatif olmusdu yasadiklarini cok ama cok iyi anliyorum ama elleden birsey gelmiyor canim,diger tedavini genemi mayada yaptircan canim????
belki dogal yolldan bile hamile kalirsin canim bak gene aramizdan biri tedaviden sonra dogal yolldan hamile kaldi bilmyiorum okudunmu....

bunlar hepppppppp kaybolmus sadece asumancım senmı sonuc aldın guzel guzel
baska kımse yokmu acaba

asumancım sende ne sııvısı var spermı kabul etmeyen onu nasıl anladı doktor
bırde bunu nasıl engelledılerkı
sonunda doktorlar onu ayarlardır dımı:)

kizlar aranizda pergoveris ignesi duyan oldumu dr bana bu sefer bunu verdi
yeni cikmis ve daha etkili dedi ama hic kimseden duymadim
daha once gonalf puregon ve menopur kullanmistim
her birinde bi cesit igne bakalim bunda neolcak
Ben son iki opu tedavisinde pergoveris kullandım daha transfer olmadığım için faydası hakkında yorum yapamıyorum. Yumurtaları senkronize şekilde büyüterek kaliteli yapıyormuş

ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ

:Saruboceq: BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:

İDİL...........................................................1 ŞUBAT

SEVAL021.................................................22 OCAK
[/QUOTE]
kızlarrrr yok mu hiç şubatta deneme yapıcak olann?
Ben de yeni başladım. İlk denemem 1 şubatta başladım 🤲

Back