- 13 Ağustos 2024
- 1.695
- 3.040
- 48
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahDoğru bende konuşacağım olumsuz konuşursa denemem zaten
İlk denemeniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahDoğru bende konuşacağım olumsuz konuşursa denemem zaten
Burda olan varsa ses versinAcaba çocukları oldu mu olmuşsa 13 yada 14 yaşlarında olmuşlardır herhalde bi 15 yıl sonra belki bizim de arkamızdan konuşurlar
Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim bu sefer sağlıklı çok güzel bir gebeliğin olsun çok AminBenim 2 düşüğüm 1 boş gebeliğim oldu tüp bebk tedavisiyle
Şuan devlette raporlu denemek için 2 aşılama yaptırıyorum
Amin Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahRabbim yüzüne baksın inşallah dilerim bu sefer sağlıklı çok güzel bir gebeliğin olsun çok Amin
Amin canım yine çok şükür gebe kalabiliyorsun Buda güzel birşey doktorum öyle diyor dilerim bu sefer kolay bir şekilde Rabbim nasip etsin Rabbimden ümit kesilmezAmin Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
EvetHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İlk denemeniz mi
Aynen canm çok şükür tabikiAmin canım yine çok şükür gebe kalabiliyorsun Buda güzel birşey doktorum öyle diyor dilerim bu sefer kolay bir şekilde Rabbim nasip etsin Rabbimden ümit kesilmez
Amin inşallah yok ben üç tüp bebek yaptım olumlu geçmedi 4. Yapacağım biraz ara verdim ama önümüzdeki ay doktor görüşmemiz var ondan sonra başlayacağım Allah izin verirse en son tüp bebegimi kasım ayında yaptımAynen canm çok şükür tabiki
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sen ne durumdasın canm başladın mı tedaviye
Herşeyin hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah yok ben üç tüp bebek yaptım olumlu geçmedi 4. Yapacağım biraz ara verdim ama önümüzdeki ay doktor görüşmemiz var ondan sonra başlayacağım Allah izin verirse en son tüp bebegimi kasım ayında yaptım
Ben de bu ay başladım inşallah hafta içi yumurta toplama olacak destek verelim birbirimizeAmin Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bende Aralık ayında boş gebelik oldu düşük yaptımAmin inşallah yok ben üç tüp bebek yaptım olumlu geçmedi 4. Yapacağım biraz ara verdim ama önümüzdeki ay doktor görüşmemiz var ondan sonra başlayacağım Allah izin verirse en son tüp bebegimi kasım ayında yaptım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla döllensin embriyolarinBen de bu ay başladım inşallah hafta içi yumurta toplama olacak destek verelim birbirimize
Allah razı olsun inşalalh sende çok kısa zamanda müjdeli haberi alırsınHakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla döllensin embriyolarin
Amin inşallah aşılamayla olur kimbilir ben sadece folik asit içiyorum başka birşey kullanmadımHerşeyin hayırlısı olsun inşallah
Bende bu aşılama dönemini geçeyim bayramdan sonraya tedaviye başlarım hayırlısıyla
Şimdi ne kullanıyorsun vitamin açısından
Yeni bir sayfa grup açsakBiz bu sayfayı canlandırdık devamını getirelim o vakit
Rabbim yüzünüze baksın güzel sağlıklı kaliteli yumurtalarınız toplansın inşallah sonrada sağlıklı altın embriyon olsun AminBen de bu ay başladım inşallah hafta içi yumurta toplama olacak destek verelim birbirimize
Allah bilir ama tüplerim kapalı benim canm o yüzden olacağını sanmıyorum prosedür gereği yapmak zorundayım işte yarın aşılama olacamAmin inşallah aşılamayla olur kimbilir ben sadece folik asit içiyorum başka birşey kullanmadım
Ay canım üzüldüm tüp bebek miydiBende Aralık ayında boş gebelik oldu düşük yaptım
Evet canm düşüklerim tüp bebk tedavisi ile olmuştuAy canım üzüldüm tüp bebek miydi