• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

Amin canım yine çok şükür gebe kalabiliyorsun Buda güzel birşey doktorum öyle diyor dilerim bu sefer kolay bir şekilde Rabbim nasip etsin Rabbimden ümit kesilmez 🤲🥲
Aynen canm çok şükür tabiki 🤲
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 🥰 🌹
Sen ne durumdasın canm başladın mı tedaviye

Aynen canm çok şükür tabiki 🤲
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 🥰 🌹
Sen ne durumdasın canm başladın mı tedaviye
Amin inşallah yok ben üç tüp bebek yaptım olumlu geçmedi 4. Yapacağım biraz ara verdim ama önümüzdeki ay doktor görüşmemiz var ondan sonra başlayacağım Allah izin verirse en son tüp bebegimi kasım ayında yaptım

Amin inşallah yok ben üç tüp bebek yaptım olumlu geçmedi 4. Yapacağım biraz ara verdim ama önümüzdeki ay doktor görüşmemiz var ondan sonra başlayacağım Allah izin verirse en son tüp bebegimi kasım ayında yaptım
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🤲
Bende bu aşılama dönemini geçeyim bayramdan sonraya tedaviye başlarım hayırlısıyla 🤲
Şimdi ne kullanıyorsun vitamin açısından 🌸

Bende Aralık ayında boş gebelik oldu düşük yaptım 😔

Back