Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska
silam sana sarilmak istedim(((((
silam sana sarilmak istedim(((((
canım benim seni çok iyi anlıyorum ama senin daha 5 günün var kendini yıpratma, bu arada ben akşam yine test yaptım öncekinden dahada silik çıktı ben şuan çok ümitsizim benimkide tutmadımafoldumben
ben kullanmadım ama kullandıgım progestan da ıgrenc kokmaya basladı benımdearkadaşlar merhama bişey sormak istiyorum ne olur acil cevap ..
progesteron fitil kullanıyorum geçen hafta hamile olduğumu öğrendim .3. denenem değerler düşük olduğu için dr filiti artırdı şimdi sorun şu fitilin geri gelen akıntısı çok kötü kokuyor hada önce böyle değildi bu normal mi?ne olur cevap verin
kan mı kahverengi leke mi?arkadalar bugün 10. günüm tuvalet kağıdına çoz az pembe kan geldi, sizce normalmi, çok moralim bozuldu, ne olur bana cvp yazın
canım hadı ınsallah allah emeklerını bos cıkarmasın hayırlısı ıle bebegını kucagına almak nasıp etsın ınsallahbafo canım haftaya cuma test günüm aslında cumartesı ama malesef pazar günü almanyaya gerı döneceyım ıcın cuma yapalım dedı hemsırem ınsallah sonumuz güzel olur....
arkadalar bugün 10. günüm tuvalet kağıdına çoz az pembe kan geldi, sizce normalmi, çok moralim bozuldu, ne olur bana cvp yazın
canım merhba bak ne olur stres yapma.ben yeni düşük yaptım.ben de tüp bebek yaptırdım senin gibi leke gördüm telaştan stresten kanamam başladı.kullandığın ilaçlar yapabilir bana öyle demişlerdi.sen yine de dr. danış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?