• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

mafoldumben

çok üzüldüm...allah hayırlısını hazırlıyordur bizim için ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor işte...cok zor oldugunu biliyorum ama kendini bırakma...allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Sağol arkadaşım, Allahın dediği oluyor, ilacın en iyisi, doktorun iyisi, merkezin iyisi hepsi boş Allah verecek oldumu, en basit bi tedavi ile veriyor, ne yapalım sağlık olsun, Allah kimseyi benim durumuma koymasın, isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun bu şubat ayını birileri düzenlese artık ya kim hamile kim değil hiç belli değil idil artık girmiyor geneldede zaten paylaşım sonucu alana kadar olumsuz sonuçlar tabiki üzücü allahım yardımcımız olsun hepimizin tekrar ayağa kalkabilmek içinde bir brimize ihtiyacımız var kopmayalım birbiirimizden

Kizlar Allahin izni ile bugün ilk ignemi vurundum ve carsamba günü ilk doktor kontrolüm var merak ettigim birsey var kizlar ilk kontrolünüzde yani tedavinize basladiginiz 3-5 gündeki kotrolde yumurta sayiniz kacti yazarmisiniz ay meraktan catliyacam ben nasil carsambayi bekliyecem acaba kac tane yumurtam olacak pek umutlu degilim yumurta rezervim az ve günlük sadece 150 ünite kullaniyorum lütfen yazin kizlar ilk kontrolde kac tane yumurtaniz vardi

Haskena ozledim seni
nerede oluyorsun tedavini
benimde yumurta rezervim az ilk basta 4 folikul gorulmustu nitekim oylede oldu
gunluk 600 unite 12 gun ignem vardi hemde
hayirli olsun canim benim

ben henüz hiç test yapmadım.yarın sabah gitcem kan tahlili vermeye 13.günüm olcak göğüslerim sütyenimin içine sığmıo sanki :utangac: :utangac:

bide tuhaf bi acı var. kasıklarımda da ara ara sancı özellikle fazla ayakta kaldığımda umarım hamileyimdir öğrenmeye sadece saatler kaldı bakalım kaç bebişim benimle çok heyecanlandım :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Esrasabahattin , aleyna, krishazel e ben sanırm hepimizin yarın sonuç günü....arkadaşlar asla moraliniz bozmayın...10. günü idrar testim negatif cıktı, kan testim pozitif cıktı....ama yinede nötr bir sekilde yarını bekliyorum...
benimde karnımda batmalar var, gögüsslerimin yerine sıgmıyorrr, en ince sütyen bile sıkıyor.gögsünüz cevresindeki daire cok büyümüş ve kalınlaşmış olmalı diyor herkes belirti için.. yarın güzel haberlerle gelmek dileğimle

Ses_82 benim persembe gunum test gunu. 10 . gun negatif aldim ama persembe son defa deneyecegim bakalim umudum yok ama :((
insallah sizlerin tutar arkadaslar insallah

Arkadaslar bugun 12. gunumdeyim test tarihim 15. gun . merak ettigim bugun regl olmam lazimdi ama olmadim. Tedavi olanlarin ilk regl leri normal zamanda olmuyor mu? Normalde tam gununde regl olurum ama olmadim?

arkadaşlar idil giremiyor galiba ben yeni bi topic açıp size haber versem yeni bi liste yapsak kabul ederseniz acıcam yada ben acayım gelen gelir artık:)))

sağol perver, bugün doktorumu aradım, yaptır tahlilini 11. gündesin az çok belli olur sonuç dedi, kendimde hastanede çalışıyorum, tıbbi sekrterim hemen yaptırdım tahlilimi ama malesefe sonuç negatif bütün dünya başıma yıkıldı, evdeyim şuan işten izin aldım geldim, hayatın sonu gelmiş gibi hissettim, bak yine senin tutunmuş ve öyle düşük yaptın benim o da olmadı, gerçi sonuçta aynı durumdayız,Allah bize sağlık versin ne diyelim:((

geçmiş olsuncanım kafana takma metanetli ol inşaallah allah emeğiizin karşılığını verir.canım seninle meslektaşmışız.Evet allah bize sağlık versin.:1hug:

geçmiş olsuncanım kafana takma metanetli ol inşaallah allah emeğiizin karşılığını verir.canım seninle meslektaşmışız.Evet allah bize sağlık versin.:1hug:

Sağol, inşallah, çok emek harcıyoruz, sonuda böyle olunca yıkılmamak elde değil,nekadar yesemde, içsemde ve gülsem de o hep aklımın bi ucunda bir türlü sonucumu katlanamıyorum,hep ağlıyorum ağlıyorum. belki ben çok heveslendim ondan belkide herkes benim durumumda.evet herşeyden önemlisi sağlık, sendemi tıbbı sekretersin?

evet canım bende ıbbi sekreterim.bak sennle aynı sıkıntıları şu an yaşıyorum herşeyin hayırlısı olsun canım olupta sağlıksız olacağına geç olsun en iyisi en sağlıklısı olsun lütfen kafana takma başka şeylerle uğraş kafanı dağıt

Haskena ozledim seni
nerede oluyorsun tedavini
benimde yumurta rezervim az ilk basta 4 folikul gorulmustu nitekim oylede oldu
gunluk 600 unite 12 gun ignem vardi hemde
hayirli olsun canim benim

Bende özledim canim pek stresli bir dönem geciriyorum su an yurtdisinda basladim tedaviye canim hayirlisi ile hersey yolunda giderse 11.gün sonunda Istanbuldayim ve Bahceciye gelecem ön tedavim burada olacak kisa protokol toplama ve transfer icin ist. gelecem hadi hayirlisi seninde sonucunu sabirsizlikla bekliyorum Rabbim hepimize herseyin hayirlisini versin

Kizlar Allahin izni ile bugün ilk ignemi vurundum ve carsamba günü ilk doktor kontrolüm var merak ettigim birsey var kizlar ilk kontrolünüzde yani tedavinize basladiginiz 3-5 gündeki kotrolde yumurta sayiniz kacti yazarmisiniz ay meraktan catliyacam ben nasil carsambayi bekliyecem acaba kac tane yumurtam olacak pek umutlu degilim yumurta rezervim az ve günlük sadece 150 ünite kullaniyorum lütfen yazin kizlar ilk kontrolde kac tane yumurtaniz vardi

Kizlar yeterli cevap alana kadar bu sorumu yenileyecem sadece Krizhazel mi bu tedaviyi yaptirdi nerdesiniz cevaplarinizi bekliyorum yoksa bak catliycam o olacak

Back