Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşaallah canım benim de senin gibi oldu ama sonuç poztif çıktı.senin ilk denemen mi nerede yaptırdın?
benim de ilk denememdi biz 5-6 ay sonra tekrar deneyebiliriz eşime tese yaptılar.
evet canlı ölü hiç sperm yok.yani azospermi
Aleyna dan haber var mi arkadaslar?
yok şans için bir şey söylememişlerdi.tese yapmadan bişe demediler.iğne biyopsisi ile bulamadılar parça aldılar.gittiğim yer bu konuda başarılı pek çok kişi iyi sonuç aldı.bizde onlardan biriydik
Allah Allah o girmeden durmazdi hatta hic cikmazdi siteden insallah kotu birsey yoktur cok merak ettim Aleynayi
herşeyin hayırlısı ikinci denemende inşallah bebeğine kavuşursun, Allah yardımcımız olsun. Benimde galiba sonuç olumsuz, kan kırmızılaşmaya başladı (
Belim agrimaya basladi bu aksam.
Normalde regl gunum yarin ama test gunum persembe
Bakalim ne olacak . 10. gun kanda negatif cikti 15. gunu bekliyorum ama negatife alistim artik . ignelerimide oluyorum gerci
sen nasilsin
ben henüz hiç test yapmadım.yarın sabah gitcem kan tahlili vermeye 13.günüm olcak göğüslerim sütyenimin içine sığmıo sanki
bide tuhaf bi acı var. kasıklarımda da ara ara sancı özellikle fazla ayakta kaldığımda umarım hamileyimdir öğrenmeye sadece saatler kaldı bakalım kaç bebişim benimle çok heyecanlandım :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
merhaba kıslar burdayım haftasonu pek giremiyorum siteye moralim çok bozuk:çok üzgünüm:
lütfen sakin ol benim yaptıklarımı yapma test günü testini mutlaka yap.bir problem yoktur inşaallah bebişini kucağına alırsın.şimdi nasılsın seni merak ettim.(bende aynı şeyler yaşadığım için)
moral çok önemli sakın stres yapma.yarın mutlu haberini alırız inşaallah hep birlikte seviniriz:teselli::teselli:
arkadaşlar bugün test yaptırdım malesef sonucum negatif çıktı ( bütün dünya başıma yıkıldı sanki,