• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

yok şans için bir şey söylememişlerdi.tese yapmadan bişe demediler.iğne biyopsisi ile bulamadılar parça aldılar.gittiğim yer bu konuda başarılı pek çok kişi iyi sonuç aldı.bizde onlardan biriydik

yok şans için bir şey söylememişlerdi.tese yapmadan bişe demediler.iğne biyopsisi ile bulamadılar parça aldılar.gittiğim yer bu konuda başarılı pek çok kişi iyi sonuç aldı.bizde onlardan biriydik

herşeyin hayırlısı ikinci denemende inşallah bebeğine kavuşursun, Allah yardımcımız olsun. Benimde galiba sonuç olumsuz, kan kırmızılaşmaya başladı :((

Belim agrimaya basladi bu aksam.
Normalde regl gunum yarin ama test gunum persembe
Bakalim ne olacak . 10. gun kanda negatif cikti 15. gunu bekliyorum ama negatife alistim artik . ignelerimide oluyorum gerci
sen nasilsin

herşeyin hayırlısı ikinci denemende inşallah bebeğine kavuşursun, Allah yardımcımız olsun. Benimde galiba sonuç olumsuz, kan kırmızılaşmaya başladı :((

lütfen sakin ol benim yaptıklarımı yapma test günü testini mutlaka yap.bir problem yoktur inşaallah bebişini kucağına alırsın.şimdi nasılsın seni merak ettim.(bende aynı şeyler yaşadığım için)
moral çok önemli sakın stres yapma.yarın mutlu haberini alırız inşaallah hep birlikte seviniriz:teselli::teselli:

Belim agrimaya basladi bu aksam.
Normalde regl gunum yarin ama test gunum persembe
Bakalim ne olacak . 10. gun kanda negatif cikti 15. gunu bekliyorum ama negatife alistim artik . ignelerimide oluyorum gerci
sen nasilsin

ben henüz hiç test yapmadım.yarın sabah gitcem kan tahlili vermeye 13.günüm olcak göğüslerim sütyenimin içine sığmıo sanki :utangac: :utangac:

bide tuhaf bi acı var. kasıklarımda da ara ara sancı özellikle fazla ayakta kaldığımda umarım hamileyimdir öğrenmeye sadece saatler kaldı bakalım kaç bebişim benimle çok heyecanlandım :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ben henüz hiç test yapmadım.yarın sabah gitcem kan tahlili vermeye 13.günüm olcak göğüslerim sütyenimin içine sığmıo sanki :utangac: :utangac:

bide tuhaf bi acı var. kasıklarımda da ara ara sancı özellikle fazla ayakta kaldığımda umarım hamileyimdir öğrenmeye sadece saatler kaldı bakalım kaç bebişim benimle çok heyecanlandım :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

merhaba kıslar burdayım haftasonu pek giremiyorum siteye moralim çok bozuk:çok üzgünüm:

lütfen sakin ol benim yaptıklarımı yapma test günü testini mutlaka yap.bir problem yoktur inşaallah bebişini kucağına alırsın.şimdi nasılsın seni merak ettim.(bende aynı şeyler yaşadığım için)
moral çok önemli sakın stres yapma.yarın mutlu haberini alırız inşaallah hep birlikte seviniriz:teselli::teselli:

sağol perver, bugün doktorumu aradım, yaptır tahlilini 11. gündesin az çok belli olur sonuç dedi, kendimde hastanede çalışıyorum, tıbbi sekrterim hemen yaptırdım tahlilimi ama malesefe sonuç negatif bütün dünya başıma yıkıldı, evdeyim şuan işten izin aldım geldim, hayatın sonu gelmiş gibi hissettim, bak yine senin tutunmuş ve öyle düşük yaptın benim o da olmadı, gerçi sonuçta aynı durumdayız,Allah bize sağlık versin ne diyelim:((

arkadaşlar bugün test yaptırdım malesef sonucum negatif çıktı :(( bütün dünya başıma yıkıldı sanki,

mafoldumben

çok üzüldüm...allah hayırlısını hazırlıyordur bizim için ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor işte...cok zor oldugunu biliyorum ama kendini bırakma...allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Back