• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum:((( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum:( Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska:(

Toparlan bakayim ne aglamasi daha 5 gün var kendi kendine stres yapip morelini bozuyorsun doktorlarin bir bildigi varki 25 ine termin vermisler sana sakin bir daha aglama sonuc ne olursa olsun unutma her serde bir hayir vardir Rabbim en güzel zamanda sana gönderecektir yavrunu 25 inde güzel haberlerini bekliyorum

he canım ya haskena doğru sölüyor doktorların var ki bi bildiği sana 25 demişler ööle olacaksa yaptıralım işlemi 2 gün sonra test yapalımmm kızdım bak şimdi kendini üzüyosun belki de boşu boşuna toparlan silkelen kendine gel ağlamayıo da kes bakalımmmm:))

merhaba kızlar hepınıze cok teşekkür edrim.kan tahlıllerımı yapıyorum sukurler olsun su an bı problem yok ama cogul gebelık olabılırmiş hepınız bu duyguları yasarsınız insallah

Teste kadar zaten heveslen ...

Neden erkenden matem havasina bürünüyorsun ki ?

Nasil olsa günü geldiginde ya sevinecek yada üzülmeyecek misin ?

Biliyorum cok zor ümit ile ümitsizlik arasinda kalmakk ..

Hepimiz yasiyoruzz ..

Ama ben hep test gününe kadar onlarla birlikteyim diye düsündüm .

Kendimi test gününe kadar dahi olsa hamile olmanin sevinciyle avuttum ..

Bedenimdeydiler .. Bu da yetiyordu ..

Cünkü bizim gibi transfer asamasina gelemeden umutlari tükenen nice arkadasimiz varr ..

Yumurtalari hic döllenmeyen yada gelisemedigi icin transferi iptal edilen ...

Doktorlar bosuna demiyor degil mi ?

Kan tahlili icin su gün gelin diyee ..

Bence erken davranmissin ama yine de ...

Hakkinda hayirlisi olsun canim ..

Dualarim seninlee ..

Insallah bebegin seninledirr ..

Son düzenleme:
kızlar bugünleri geçirmek ne kadar da zormuş gece uykularım bölük börçük her aklıma gelişlerinde içim cız ediyor allahım hepimizin dualarını kabul etsin inş olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olumsuz düşüncelerde yüreğimin bir köşesinde hep bu bekleyiş mahvediyor insanı bugün 3.günüm allahım hepimize yardım etsin.

canım benim seni çok iyi anlıyorum ama senin daha 5 günün var kendini yıpratma, bu arada ben akşam yine test yaptım öncekinden dahada silik çıktı ben şuan çok ümitsizim benimkide tutmadımafoldumben

aleynaaaaaaaaaa ben hala yapmadım ne idrar ne de kan tahlili yaptırmadım salı günü yaptırıcam zaten dr umun sölediği tarih bu sen de bi kanda baktırsaydın şekerim kendini boşa üzüon sanki :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

arkadaşlar merhama bişey sormak istiyorum ne olur acil cevap ..
progesteron fitil kullanıyorum geçen hafta hamile olduğumu öğrendim .3. denenem değerler düşük olduğu için dr filiti artırdı şimdi sorun şu fitilin geri gelen akıntısı çok kötü kokuyor hada önce böyle değildi bu normal mi?ne olur cevap verin

arkadalar bugün 10. günüm tuvalet kağıdına çoz az pembe kan geldi, sizce normalmi, çok moralim bozuldu, ne olur bana cvp yazın

bafo canım haftaya cuma test günüm aslında cumartesı ama malesef pazar günü almanyaya gerı döneceyım ıcın cuma yapalım dedı hemsırem ınsallah sonumuz güzel olur....

arkadaşlar merhama bişey sormak istiyorum ne olur acil cevap ..
progesteron fitil kullanıyorum geçen hafta hamile olduğumu öğrendim .3. denenem değerler düşük olduğu için dr filiti artırdı şimdi sorun şu fitilin geri gelen akıntısı çok kötü kokuyor hada önce böyle değildi bu normal mi?ne olur cevap verin
ben kullanmadım ama kullandıgım progestan da ıgrenc kokmaya basladı benımde :(

arkadalar bugün 10. günüm tuvalet kağıdına çoz az pembe kan geldi, sizce normalmi, çok moralim bozuldu, ne olur bana cvp yazın
kan mı kahverengi leke mi?
dr aradın mı?

bafo canım haftaya cuma test günüm aslında cumartesı ama malesef pazar günü almanyaya gerı döneceyım ıcın cuma yapalım dedı hemsırem ınsallah sonumuz güzel olur....
canım hadı ınsallah allah emeklerını bos cıkarmasın hayırlısı ıle bebegını kucagına almak nasıp etsın ınsallah

kan mı kahverengi leke mi?
dr aradın mı?

DR. aramadım, kan çok az pembe geldi şimdi yok ama kahverengi akıntı var, sence ne olabilir.

canım merhba bak ne olur stres yapma.ben yeni düşük yaptım.ben de tüp bebek yaptırdım senin gibi leke gördüm telaştan stresten kanamam başladı.kullandığın ilaçlar yapabilir bana öyle demişlerdi.sen yine de dr. danış.

canım merhba bak ne olur stres yapma.ben yeni düşük yaptım.ben de tüp bebek yaptırdım senin gibi leke gördüm telaştan stresten kanamam başladı.kullandığın ilaçlar yapabilir bana öyle demişlerdi.sen yine de dr. danış.

yarını bekliyim diyorum devam ederse öyle arıyayım doktoru zaten salı günü test günüm,inşallah hayılısı olur çok heyecanlıyım

Back