• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

kızlar ya bugun taranserın 6.gunu bıraz once kahverengı akıntı gıbı bısey oldu ne bu yaaa sızde durum nasıl belık cok agrıyooo

ins tutunma kanamasidir

kız inanamıyorumki iğne vurunuyorum hergün sizde vurunuyormusunuz düşüğü engellesin diye onun etkisi olurmuki

o ignelerin etkisi kanda bir hafata diye biliyorum senin kacinci gundu ins seninki bebek pozitifidir cunku cok belli diyorsun​
kızlarrrrrrrrrrrr rabbime sükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:sm_cool:delikafadulden

tebrikler saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins
Kizlar bende biraz önce kan verip geldim ..

Bu gün Test günüm .. Sonucu alip hamileyim diye ciglik atmak bana da nasip olur insallah ..

Dualarinizi bekliyorumm ...

ins yuzun guler bu sefer allahim dualarii kabul etsin ve bebbegini sana gondersin:Saruboceq:​

bende subatta tedavi oldum sizinle birlikte ama ters giden seyler yuzunden tedavim iptal edilecekti drum biraz riske girelim dedi ve yumurtalari toplamaya karar verdi yarin allahin izniyle yumurtlarim toplancak:lepi:
ama transfer edilmiycek 2 3 y sonra cunku daha simdiden ohss belirtileri basladi :a015::a015:toplamadan sonrada artacagini biliyorlar o yuzden hic hastaneden cikmadan hastanede yatircaklar dualariniza ihtiyacim var aranizda en riskli durumda olan benim galiba
ama o bebekelre ulasamak icin herseye deger
allah hepimizin yardimcisi olsun
:Saruboceq:

yok canım pregnyl dice Allahın cezası bir iğne herkes 10 000 lük vurunuyor ben 3 gün önce 1500 lük vurundum sadece onun etkisidemi 1 haftada geçerki zannetmiyorum çünkü dozu az

ins yuzun guler bu sefer allahim dualarii kabul etsin ve bebbegini sana gondersin:Saruboceq:​

Canim cok tesekkürler ediyorum ..

Allah razi olsun .. Insallahh Rabbim hepimize yasatir bu duygulari ..

bende subatta tedavi oldum sizinle birlikte ama ters giden seyler yuzunden tedavim iptal edilecekti drum biraz riske girelim dedi ve yumurtalari toplamaya karar verdi yarin allahin izniyle yumurtlarim toplancak:lepi:
ama transfer edilmiycek 2 3 y sonra cunku daha simdiden ohss belirtileri basladi :a015::a015:toplamadan sonrada artacagini biliyorlar o yuzden hic hastaneden cikmadan hastanede yatircaklar dualariniza ihtiyacim var aranizda en riskli durumda olan benim galiba

Bu arada tedavinde kolayliklar diliyorum ...

ALLAH yar ve yardimcin olsun ..

Ben de aynilarini yasadim ... Yumurtalarim toplanmisti ve OHSS nedeniyle transferim olmamisti ..

Embriyolarimin hepsi donduruldu ve simdi donmuslarimi kullaniyorum ...

Bol bol su icmeni tavsiye ederim ... Ödem atmak acisindan ..

Insallah bizde dondurulmus annesi oluruz canim yaa .. :1hug:

kızlar selam nasılsınız sevalcım ve ıdılcım gercekten cok üzüldüm ama ınsallah bıdakınde tutar fazla üzmezın kendınızı belkı normal yolldan bıle gebe olursunuz.benımde bugün 5 günüm hıc bı belırtım zada agrım yok dün cok fena ısal olmusdum ama bvugüne hıc bırseyım kalmadı sükürler....
Mehtabcım ılk gün benımde o sekıl agrılarım oldu cok normal canım kendınıze ızı bakın hepınıx öpüldünüz...

allahh yardımcın olsun arkadaşım inşallah hayırlısı ıle bebeklerıne kavusacaksın

kızlar selam nasılsınız sevalcım ve ıdılcım gercekten cok üzüldüm ama ınsallah bıdakınde tutar fazla üzmezın kendınızı belkı normal yolldan bıle gebe olursunuz.benımde bugün 5 günüm hıc bı belırtım zada agrım yok dün cok fena ısal olmusdum ama bvugüne hıc bırseyım kalmadı sükürler....
Mehtabcım ılk gün benımde o sekıl agrılarım oldu cok normal canım kendınıze ızı bakın hepınıx öpüldünüz...
hayırlı olsun asuman.test gunun ne zaman

kızlarrrrrrrrrrrr rabbime sükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:sm_cool:delikafadulden

canımmm silikkk çizgiden tahmin etmiştim ama haberi bu şekilde senden duymak süper bişi olduuu sağsalim kucağına da alırsın inşalllahhhh bi de sööle herkese dua etmeye başla bakalım hamişlerin duası kabul olurmusss:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

KIZLAR MERHABA, YENGEMıN AYIN 10 UNDA TRANSFERı OLMUŞTU, BUGÜN HAFıF KANAMASI GELMEYE BAŞLAMIŞ, SıZCE TUTMADIMI YOKSA YERLEŞME KANAMASIMI BU ? NOLUR BıLEN VARSA YANITLASIN, ÇOK ÜZGÜNÜM mafoldumben GECEN AY 27 SıNDE ADET OLMUŞ, BıR HAFTA ÖNCEDEN GELıYORMUŞ HEP

Son düzenleme:
KIZLAR MERHABA, YENGEMİN AYIN 17 SİNDE TRANSFERİ OLMUŞTU, BUGÜN HAFİF KANAMASI GELMEYE BAŞLAMIŞ, SİZCE TUTMADIMI YOKSA YERLEŞME KANAMASIMI BU ? NOLUR BİLEN VARSA YANITLASIN, ÇOK ÜZGÜNÜM mafoldumben GECEN AY 27 SİNDE ADET OLMUŞ, BİR HAFTA ÖNCEDEN GELİYORMUŞ HEP

hemen doktorunu arasın mumkunce hıc hareket etmeden yatsın demişti doktor bana da

ZATEN 10 GÜNDÜR SÜREKLİ YATIYORDU, mafoldumben O KADAR ÇOK İSTİYORDUK Kİ TUTMASINI , Allahım inşallah yerleşme kanamasıdır :Saruboceq:

10 gun mu
17 s, demiştin transfer için

eger transferde 1 hafta sonra oldu ve yaklasık1 gun yoğun olmayan bır sekılde olursa yerleşme kanaması oluyormus.benımde 11inde oldu transfer dun benımde oyleydı bugun gectı cok sukur bende oyle avunuyorum

10 gun mu
17 s, demiştin transfer için

eger transferde 1 hafta sonra oldu ve yaklasık1 gun yoğun olmayan bır sekılde olursa yerleşme kanaması oluyormus.benımde 11inde oldu transfer dun benımde oyleydı bugun gectı cok sukur bende oyle avunuyorum

ya kızlar yanlış yazmışım, 10 şubatta oldu transferi çarşamba günü

ee canım o zman onun belli olmak üzeredir isterse bi test yapsın ama bafonun dediği gibi de hiç hareket etmeden yatsın stres yapmasın 2 gün kalmış teste...

Back