• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

ben yine de sorayım belki sonradan gören olur farlutal kullanan var mı daha önceden adetin gelmesi için???

o bitince mi adet olmayı bekliycem ben??

hadi ya offff bu demek oluyoki hala bi haftam var

12 subatta bekliodum hala bekliyoruummm:(((

Merhaba,
Benim eşimde sayı ve hareket sorunu var.Biz mart ayında tedaviye başlayacağız.Aslında bu ay düşünüyorduk ama eşime genetik test yaptıracağız öncesinde.Erkek infertilitesinde başarı oranı yüksek bir merkez arayışı içindeyim.Ankarada merkez bakıyırdum ama hangi merkeze karar versem ya olumsuz bi şey okudum ya da duydum. İstanbulu da düşünüyoruz.Siz hangisini tavsiye edersiniz? Umut, Memorial, Bahçeci, Alman tüp bebek merkezleri sanki ön plana çıkıyor gibi. Acaba erkek infertiletsi sorunu olan arkadaşlar hangi merkezde tedavi görüp, pozitif sonuç aldığını yazarsa çok sevinirim. Sevgiler...

canım erken yapıpta bozmayın güzel morallerinizi hayallerle yaşamaya dewam edin az daha önceden ücret almıyolardı özelde ama maaştan kesiliyomuydu bilmiorumm

bu arada idil biraz yoğun galiba listeyi devralıp bi düzenleme yapalım bi de topik adını değiştirelim şubat ve martta şeklinde ne dersinizzz

idil gel de hallet şu işleri:))

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum:((( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum:( Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska:(

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum:((( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum:( Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska:(

canım daha 5 gun var içini ferah tutttttt doktorunla konuş bakalım

yok ıcınızı ferah tutun...panık olup uzulmesın bol bol dınlensın ıyıye ısrate bunlar

sonucu bız bıldırmeyı unutmaaaaa:enbuyukkk:

cnm çok sağol, kanaması kesildi..çok az gelmiş zaten...sanırım yerleşme kanaması zemuszemus yeğenlerim kendilerine yer yapıyor sanırım... :emir_bebek: salı günü sonuç belli olucak, yazarım sizede...inşallah olumlu haber veririm..Allahım sizlere ve banada tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar inşallah...opuyorumnanaktan

Back