• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

erken canlarım daha biliyorum dakiklar bile zor geçiyor (aşılamadan..:( biliyorum ) ama canınızın sıkılması olumsuz yönde sizi etkilemesine fırsat ver meyin sakınnnn

ha bu arada ben sizin zmanlarınıza gelince aynı şeyleri bana da hatırlatın olur muuu:))))

erken canlarım daha biliyorum dakiklar bile zor geçiyor (aşılamadan..:( biliyorum ) ama canınızın sıkılması olumsuz yönde sizi etkilemesine fırsat ver meyin sakınnnn

ha bu arada ben sizin zmanlarınıza gelince aynı şeyleri bana da hatırlatın olur muuu:))))

Sen hayırlısıyla buralara gelde hatırlatmayız arkadaşım ,bu çok doğal bir süreç herkes bu aşamalardan geçerken aynı kaygıları yaşıyor..senin durumun nedir şu an hangi aşamadsın?

kızlar transferimin 4. günü ve çok yoğun bir gün geçirdim bir buçuk saat sabah iki saat akşam olmak üzere araba kullandım mütemadiyende ayakta durdum umarım olumsuz etkilemez
bu arada akıntım var cirinone jel kullanıyorum geçen sefer yapmamıştı ama birde karnımın içinde sanki misketler var
bu süre nasıl geeeçecek yaa uff sonuç iyi olsa razıyız beklemeye ama :(

Sen hayırlısıyla buralara gelde hatırlatmayız arkadaşım ,bu çok doğal bir süreç herkes bu aşamalardan geçerken aynı kaygıları yaşıyor..senin durumun nedir şu an hangi aşamadsın?

opuyorumnanaktan
canım malesef ben hala adet olmayı bekliyorum 5 gün gecikti doktora gittim farlutal verdi adet ol gel yumurtalıkların dahil herşey çok güzel ve de uygun dedi bakalım bi de iğne muhabbeti oldu seni 3000 üniteden aşağısı kurtarmayacak dedi bende tahmin ediyodum aslında ama işte duyunca insan kötü oluyor yinede:teselli:

opuyorumnanaktan
canım malesef ben hala adet olmayı bekliyorum 5 gün gecikti doktora gittim farlutal verdi adet ol gel yumurtalıkların dahil herşey çok güzel ve de uygun dedi bakalım bi de iğne muhabbeti oldu seni 3000 üniteden aşağısı kurtarmayacak dedi bende tahmin ediyodum aslında ama işte duyunca insan kötü oluyor yinede:teselli:

iğneye takılma ben 35 yaşındayım bende günlük 300 den yaklaşık 10 gün 3000 ünite kadar kullandım 20 yumurtam oluştu,19 u sağlam çıktı 17 si döllendi,1. kalite 3 tane embriyo transfer edildi,5 embriyo da donduruldu,bugün 9. günüm pazartesi de test günüm,bakalım allahtan hayırlısı..

iğneye takılma ben 35 yaşındayım bende günlük 300 den yaklaşık 10 gün 3000 ünite kadar kullandım 20 yumurtam oluştu,19 u sağlam çıktı 17 si döllendi,1. kalite 3 tane embriyo transfer edildi,5 embriyo da donduruldu,bugün 9. günüm pazartesi de test günüm,bakalım allahtan hayırlısı..

Bende 34 yasindayim ve 150 unite kullanacam günlük birde femara tableti günde 2 tane bakalim hayirlisi sizce azmi acaba 150 unite femara kullanan oldumu aranizda

ayy ne güsell darısı başımaaa...

Bende 34 yasindayim ve 150 unite kullanacam günlük birde femara tableti günde 2 tane bakalim hayirlisi sizce azmi acaba 150 unite femara kullanan oldumu aranizda

bende farlutal kullanıyorum şimdi acaba ne kadar sonra adet olurum kiii...

hannemehtap çok sevindim sonucuna ne güzel sonunda güzel haberler alıyoruz. Bu arada dün transferim vardı 16 yumurtamın 16sı 1. kaliteymiş 5 tanesini donduralım 3 tanede transfer yapalım dediler kabul ettim. 3 transferimde 8 e bölünmüşler dondurulanlar arasında 9 hücrelide varmış onu transfer edin dedim dondurulması daha iyi dediler bugün ilk günüm şimdi ve acayip belim ağrıyor sizlerdede oldumu kızlar

Kizlar bende biraz önce kan verip geldim ..

Bu gün Test günüm .. Sonucu alip hamileyim diye ciglik atmak bana da nasip olur insallah ..

Dualarinizi bekliyorumm ...

:Saruboceq:
tebrik ederim canım seni Allah tamamına erdirsin mafoldumben ben yine test yaptım dünkünden daha silik çıktımafoldumben
ya kızım ne kendini helak ediyorsun testlerle bir bekle 10.gunu... hamilesin sen bzma moralını bosu bosunaaa

Kizlar bende biraz önce kan verip geldim ..

Bu gün Test günüm .. Sonucu alip hamileyim diye ciglik atmak bana da nasip olur insallah ..

Dualarinizi bekliyorumm ...

allah yuzunu guldursun ınsallah mujdenı beklıyoruz cnm allah yardımcın olsun

Back