Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idilcim canım benimde 16 tane yumurtam varmış daha toplanmadı zor oluyormu ben krkuyorumeyvahedigeldismile
ayyyyyyyyyyyyyyy allahım süpersin idil ya oyyy annesinin kuzuları sana sımsıkı yapışırlar inşallah transferini kim yaptı canım nasıl geçti şimdi nasılsın anlatsana ya DD
Transferin hayirli olsun idilcim ...
Kac tane embriyo transfer edildi ?
Insallah miniklerin sana SIMSIKI tutunurlarr ..
Benim de yarin transferim var ..
Cok heycanliyim yinee .. Her defasinda oldugum gibi ..
Bu kez Anneligi nasip et hepimize ALLAHIM ...
canım benim çok sevindim inşallah sonucuda burda çığlıklarla alırız. Valla benim durum ilk muaynemde zibil gibi yumurtam varmış 187 gonalf kullanıyorum düşül dozla başladık kan sonucumda iyi çıktı 3.güne göre yarında ikinci kontrolüm var ebruya sordum yok kan alınmayacak 3 gün önce alınmış dedi ama yarın kandırıp kanımı aldırmak istiyorum baksınlar ne olacak dimi ya aksilik olsun istemiyorum birde onların çok işinede karışmak istemiyorum 2 arada kaldım işte.
canım benim çok sevindim inşallah sonucuda burda çığlıklarla alırız. Valla benim durum ilk muaynemde zibil gibi yumurtam varmış 187 gonalf kullanıyorum düşül dozla başladık kan sonucumda iyi çıktı 3.güne göre yarında ikinci kontrolüm var ebruya sordum yok kan alınmayacak 3 gün önce alınmış dedi ama yarın kandırıp kanımı aldırmak istiyorum baksınlar ne olacak dimi ya aksilik olsun istemiyorum birde onların çok işinede karışmak istemiyorum 2 arada kaldım işte.
selaamm, bebişleri aldım kızlar :) artıkk 4 adett bebeiş teyzesisinizz..en azından şimdilik :)
HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH EMEKLERİN BOŞA ÇIKMAZ DARISI BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH BENDE ŞUBAT REGL BAŞLICAM İNŞALLAH DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN...:Saruboceq:
saol canım teşekkür ederim.. hepimize naip etsin inşallah rabbim :)
ocak-şubat ayı tüp bebek listesi
:saruboceq:bismillahirahmanirahim :saruboceq:
idil.............................................................ocak /2.deneme/maya tüp b...güün sayıyoooo :)))
seval021.................................................. Ocak / 2.deneme/ veni vidi tüp b. Gün sayıyooo :))
patricia....................................................şubat
silam.........................................................şubat/7.deneme/yurt dışı gün sayıyoo :))
didemkrt..................................................ocak
bebiş asuman..........................................şubat /maya tüp b....yumoşları büyütmeye başladı :))
turtem......................................................şubat
nurrsen...................................................şubat
gunsen.....................................................ocak/ umut tüp bebek
kaymaklım................................................şubat /3.deneme......yumoşları büyütmeye başladıııı :))
bafo..........................................................şubat/1.deneme/amerikan
tok........................................................... .şubat
arkamahalle...........................................şubat/4.deneme/yurt dışı
mehsilopi..................................................şubat/1.deneme/ maya tüp b ..yumoşları büyütmeye başladıı :))
apple23.....................................................şubat/3.deneme/
artrit........................................................şubat/2.deneme/kızılay hast konya
wintersun................................................şubat/1.deneme/veni vidi tüp b
gügü.........................................................şubat/2.deneme/ umut tüp bebek
delimavi....................................................şubat/2.deneme
turkuaz_turkuaz9..................................şubat/2.deneme
mavielle...................................................şubat/3.deneme/izmir şifa
gülgüzeli1769...........................................şubat/1.deneme/acıbadem
reno..........................................................şubat/1.deneme
ekinoks.....................................................şubat/2.deneme/gürgan klinik
haskena....................................................şubat/1.deneme/bahçeci
krishazel..................................................şubat/1.deneme/bahçeci
hannemehtap...........................................şubat/1.deneme/anatolia..yumoşarı büyütmeye başladıı :))
şekerhande..............................................ocak/1.deneme/bahçeci tüp b.. GÜN sayıyoo :))))
özlem82do.................................................şubat/2.deneme
aleyna222..................................................şubat/1.deneme/kayseri acıbadem
gukem........................................................şubat/anadolu sağlık merkezi...
Htulek........................................................şubat
amin canım bu tüp bebekte korkulacak fazla bişey yok zannediyorum ama yinede emin degilim aslında tek korktugum ve kendimi kastıgım alttan muayene de büyük demir ördekle açılıp bakılması trasferde böyle bişey kullanıyorlar mı?yardım edersen sevinirim...:1no2: