• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

Kizlar güzel haberlerinizi aldikca mulu oluyorum süper ya 15-16 yumoslar Allahim hepimize nasip eder insallah ay sonu bizlerde sizlere böyle güzel haberler veririz insallah kizlar test sonuclari geldi ama doktorum olmadan bana bilgi vermiyorlar doktorumda burada okul tatili oldugu icin yok bakalim hayirlisi ile haftaya sonuclari alacagim ve insallah bende subatin son haftasi tedaviye baslayacagim ve insallah bendede 10-15 yumos olusurda sonu hayir olur insallah dualaim sizlerle sizinkide benimle olsun canlarim

selaamm, bebişleri aldım kızlar :) artıkk 4 adett bebeiş teyzesisinizz..en azından şimdilik :)

ayyyyyyyyyyyyyyy allahım süpersin idil ya oyyy annesinin kuzuları sana sımsıkı yapışırlar inşallah transferini kim yaptı canım nasıl geçti şimdi nasılsın anlatsana ya :DDD

idilcim canım benimde 16 tane yumurtam varmış daha toplanmadı zor oluyormu ben krkuyorumeyvahedigeldismile

yok canım hiç zor olmuyo korkma.. zaten bişey hissetmiyorsun.. korkucak hiç bişe yok sadece sonrasında bool su iç tuzlu ye ve proteinli beslen canım allah gönlüne göre versin

Transferin hayirli olsun idilcim ...

Kac tane embriyo transfer edildi ?

Insallah miniklerin sana SIMSIKI tutunurlarr ..

Benim de yarin transferim var ..

Cok heycanliyim yinee .. Her defasinda oldugum gibi ..

Bu kez Anneligi nasip et hepimize ALLAHIM ...

ayyyyyyyyyyyyyyy allahım süpersin idil ya oyyy annesinin kuzuları sana sımsıkı yapışırlar inşallah transferini kim yaptı canım nasıl geçti şimdi nasılsın anlatsana ya :DDD

canım çook iiyim :) ağrım falan hiç yok şükür.. transferimi adnan hocam yaptı harika bi adam zaten :) dinleniyorum şimdilik ankarada kalıcam.. sizi de merakla bekliyorum iki tane birinci kalite 8 hücre 2 tane 2 kalite 8 hücre verildi.. alllaha kaldı gerisi de :)) senden kan mutlaka isterler yarın canım..merak etme..senin son durum nasıl?;

Transferin hayirli olsun idilcim ...

Kac tane embriyo transfer edildi ?

Insallah miniklerin sana SIMSIKI tutunurlarr ..

Benim de yarin transferim var ..

Cok heycanliyim yinee .. Her defasinda oldugum gibi ..

Bu kez Anneligi nasip et hepimize ALLAHIM ...

AMİİNN canım inşallaahhh bu soon olurrrr annne olucaazzz artıkk:))

canım benim çok sevindim inşallah sonucuda burda çığlıklarla alırız. Valla benim durum ilk muaynemde zibil gibi yumurtam varmış 187 gonalf kullanıyorum düşül dozla başladık kan sonucumda iyi çıktı 3.güne göre yarında ikinci kontrolüm var ebruya sordum yok kan alınmayacak 3 gün önce alınmış dedi ama yarın kandırıp kanımı aldırmak istiyorum baksınlar ne olacak dimi ya :D aksilik olsun istemiyorum birde onların çok işinede karışmak istemiyorum 2 arada kaldım işte.

canım benim çok sevindim inşallah sonucuda burda çığlıklarla alırız. Valla benim durum ilk muaynemde zibil gibi yumurtam varmış 187 gonalf kullanıyorum düşül dozla başladık kan sonucumda iyi çıktı 3.güne göre yarında ikinci kontrolüm var ebruya sordum yok kan alınmayacak 3 gün önce alınmış dedi ama yarın kandırıp kanımı aldırmak istiyorum baksınlar ne olacak dimi ya :D aksilik olsun istemiyorum birde onların çok işinede karışmak istemiyorum 2 arada kaldım işte.

hayıır hiç öyle düşünme canım bu benim ikinci denemem merkezde ve kesinlikle kafana takılan herrşeyi sor onlar memnun bile oluyo.. yarın kaçıncı günün?

CANIM SLM BEN BU AY NASİPSE REGL OLUNCA BAŞLICAM BANA TECRÜBELİ OLARAK NELER TAVSİYE EDERSİN İLK DENEMEM AŞILAMA HİÇ DENEMEDİM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM...ŞİMDİDEN SAGOL.:teselli:

selaamm, bebişleri aldım kızlar :) artıkk 4 adett bebeiş teyzesisinizz..en azından şimdilik :)

HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH EMEKLERİN BOŞA ÇIKMAZ DARISI BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH BENDE ŞUBAT REGL BAŞLICAM İNŞALLAH DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN...:Saruboceq:

saol canım teşekkür ederim.. hepimize naip etsin inşallah rabbim :)

AMİN CANIM BU TÜP BEBEKTE KORKULACAK FAZLA BİŞEY YOK ZANNEDİYORUM AMA YİNEDE EMİN DEGİLİM ASLINDA TEK KORKTUGUM VE KENDİMİ KASTIGIM ALTTAN MUAYENE DE BÜYÜK DEMİR ÖRDEKLE AÇILIP BAKILMASI TRASFERDE BÖYLE BİŞEY KULLANIYORLAR MI?YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM...:1no2:

ocak-şubat ayı tüp bebek listesi

:saruboceq:bismillahirahmanirahim :saruboceq:
idil.............................................................ocak /2.deneme/maya tüp b...güün sayıyoooo :)))
seval021.................................................. Ocak / 2.deneme/ veni vidi tüp b. Gün sayıyooo :))

patricia....................................................şubat
silam.........................................................şubat/7.deneme/yurt dışı gün sayıyoo :))
didemkrt..................................................ocak
bebiş asuman..........................................şubat /maya tüp b....yumoşları büyütmeye başladı :))
turtem......................................................şubat
nurrsen...................................................şubat
gunsen.....................................................ocak/ umut tüp bebek
kaymaklım................................................şubat /3.deneme......yumoşları büyütmeye başladıııı :))
bafo..........................................................şubat/1.deneme/amerikan
tok........................................................... .şubat
arkamahalle...........................................şubat/4.deneme/yurt dışı

mehsilopi..................................................şubat/1.deneme/ maya tüp b ..yumoşları büyütmeye başladıı :))
apple23.....................................................şubat/3.deneme/
artrit........................................................şubat/2.deneme/kızılay hast konya
wintersun................................................şubat/1.deneme/veni vidi tüp b
gügü.........................................................şubat/2.deneme/ umut tüp bebek
delimavi....................................................şubat/2.deneme
turkuaz_turkuaz9..................................şubat/2.deneme
mavielle...................................................şubat/3.deneme/izmir şifa
gülgüzeli1769...........................................şubat/1.deneme/acıbadem
reno..........................................................şubat/1.deneme
ekinoks.....................................................şubat/2.deneme/gürgan klinik
haskena....................................................şubat/1.deneme/bahçeci
krishazel..................................................şubat/1.deneme/bahçeci

hannemehtap...........................................şubat/1.deneme/anatolia..yumoşarı büyütmeye başladıı :))
şekerhande..............................................ocak/1.deneme/bahçeci tüp b.. GÜN sayıyoo :))))
özlem82do.................................................şubat/2.deneme
aleyna222..................................................şubat/1.deneme/kayseri acıbadem
gukem........................................................şubat/anadolu sağlık merkezi...
Htulek........................................................şubat

kızlar durumlarınızı söylerseniz güncelleyelim

Son düzenleme:
amin canım bu tüp bebekte korkulacak fazla bişey yok zannediyorum ama yinede emin degilim aslında tek korktugum ve kendimi kastıgım alttan muayene de büyük demir ördekle açılıp bakılması trasferde böyle bişey kullanıyorlar mı?yardım edersen sevinirim...:1no2:

canımm korkucak bişe yok inan tranferde evet speculmle bakılıyo ama 2 dakika sürüyo sadece.. Bebek için dayanılır inan :)

Back